Ο Shaheen επικροτεί τη λάμψη του Babar, βλέπει υπόσχεση στον Saim παρά την απώλεια της σειράς


Στον απόηχο της σειράς ήττας του Πακιστάν από τη Νέα Ζηλανδία, ο κυβερνήτης Shaheen Shah Afridi μίλησε για τις δυνατότητες και την υπόσχεση που βλέπει στα νεαρά ταλέντα, επαινώντας ιδιαίτερα τον Saim Ayub.

Ο Shaheen μοιράστηκε τις ιδέες του στο πιεστήριο μετά τον αγώνα. Τόνισε τις δυνατότητες του Σαΐμ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός παίκτης του κρίκετ έχει την ικανότητα και την πείνα να γίνει ένα σημαντικό αστέρι για το Πακιστάν. Ο Afridi αναγνώρισε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας νεαρός παίκτης σε τέτοιες συνθήκες, αλλά προέτρεψε υπομονή, υπογραμμίζοντας τη σταθερή σκληρή δουλειά του Saim, ακόμη και στα δίχτυα.

“Ο Σάιμ μπορεί να είναι ένα πολύ μεγάλο αστέρι. Έχει την ικανότητα και την πείνα να τα πάει καλά για το Πακιστάν. Πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ακόμα και στα δίχτυα. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι πάντα εύκολο για ένα μικρό παιδί. Πρέπει να του δώσουμε κάποια στιγμή. Ο Azam έχει την καλύτερη επίδοση στο εγχώριο κρίκετ στο #5/6. Ο μέσος όρος και το ποσοστό χτυπημάτων του είναι το καλύτερο στο Πακιστάν σε αυτές τις θέσεις. Εάν δώσουμε σε αυτούς τους παίκτες τις κατάλληλες ευκαιρίες, μπορούν να συνεχίσουν να τα πάνε καλά για το Πακιστάν.” είπε ο Σαχίν.

Αναλογιζόμενος την απόδοση του Babar Azam, ο Shaheen αναγνώρισε την αριστεία του Babar στο να παίξει τρία εξαιρετικά innings. Ωστόσο, τόνισε ότι το να τελειώσει ένα παιχνίδι απαιτεί υποστήριξη από την άλλη άκρη. Πρότεινε ότι αν ένας καλός ροπαλοφόρος είχε μείνει με τον Μπαμπάρ, το Πακιστάν θα μπορούσε να είχε κλείσει με επιτυχία τους αγώνες.

“Ο Μπαμπάρ απέδειξε πόσο καλός είναι για άλλη μια φορά και έπαιξε 3 καλύτερες συμμετοχές σε 3 αγώνες. Ναι, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, αλλά για να το κάνει αυτό, χρειάζεσαι βοήθεια για να πάρεις το παιχνίδι στα βαθιά. Αν ένας καλός μπατς έμενε μαζί του στην άλλη άκρη τότε θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαμπάρ σκόραρε τρεις συνεχόμενους μισούς αιώνες σε τρία ματς με τη Νέα Ζηλανδία. Παρόλα αυτά, η Νέα Ζηλανδία σφράγισε εύκολα τη σειρά με συνολική νίκη επί του Πακιστάν στο τρίτο T20I την Τετάρτη.