Ο Shaheen Afridi σκέφτεται την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Πακιστάν από τη NZ


Το αήττητο 90 του Mohammad Rizwan πάει μάταιο καθώς η Νέα Ζηλανδία κέρδισε το Πακιστάν με επτά wickets στο τέταρτο T20I στο Hagley Oval στο Christchurch την Παρασκευή.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της Νέας Ζηλανδίας στη σειρά των πέντε αγώνων, και τώρα προηγείται με διαφορά 4-0.

Αφού μπήκε στο ρόπαλο, το Πακιστάν σημείωσε 158 για πέντε σε 20 όβερ χάρη σε ένα αήττητο χτύπημα 90 τρεξίματος από τον Ριζβάν. Το Opening χτύπησε έξι τετ α τετ και δύο εξάρια κατά τη διάρκεια των συμμετεχόντων 63 μπάλων. Πρόσθεσε μια συνεργασία 51 τρεξίματος με τον Babar Azam (19, 11b, 2x4s, 1×6) και έπλεξε μια συνεργασία 40 δρομών για το πέμπτο wicket με τον Iftikhar Ahmed (10, 14b).

Ο αρχηγός του Πακιστάν, Shaheen Afridi, μοιράστηκε τις σκέψεις του μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του.

«Νομίζω ότι ο τρόπος που ο Ριζουάν μας έδωσε την αρχή, ήταν πολύ καλός. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να αρπάξουμε την ευκαιρία στα μεσαία όβερ», είπε ο Shaheen στην παρουσίαση μετά τον αγώνα.

Ο Captain Shaheen προηγήθηκε από μπροστά και χτύπησε δύο φορές στο πρώτο over του run-chase, και ξανά στο τρίτο over για να βάλει τους γηπεδούχους σε σημείο ενόχλησης αφήνοντάς τους τρεις για 20 σε 2,4 over. Σε εκείνη τη φάση του αγώνα, ο Ντάριλ Μίτσελ και ο Γκλεν Φίλιπς συνήλθαν και δημιούργησαν μια αδιάλειπτη συνεργασία 139 δρομολογίων για το τέταρτο wicket για να βοηθήσουν τη Νέα Ζηλανδία να πετύχει τον στόχο σε 18,1 όβερ.

«Προσπαθώ να παίρνω wickets στο πρώτο over. Νιώθω ότι το 170 ήταν ένα καλό σύνολο σε αυτό το γήπεδο και αν είχαμε αρπάξει τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ο Μίτσελ σημείωσε αήττητη 72 από 44 μπάλες, με επτά τετ α τετ και δύο εξάρες. Ο δεξιόχειρας Phillips σημείωσε 52-μπάλες 70, χτυπώντας πέντε τετ α τετ και τρία εξάρια.

Για την ηττημένη πλευρά, ο Shaheen κατέληξε με αριθμούς αγώνων 3 για 34 σε τέσσερα όβερ.