Ο Shaheen Afridi υπαινίσσεται αλλαγές, ονομάζει πέντε παίκτες που πρέπει να παρακολουθήσουν


Ο Shaheen Afridi, ο πρόσφατα διορισμένος αρχηγός του Πακιστάν στο T20 Internationals, έχει υποδείξει ότι η ομάδα θα πειραματιστεί με διάφορους συνδυασμούς παικτών κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σειράς T20I πέντε αγώνων εναντίον της Νέας Ζηλανδίας.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ο Afridi τόνισε τη σημασία του καθορισμού των ιδανικών θέσεων για κάθε παίκτη στην ομάδα.

«Κάποιοι νέοι παίκτες επιστρέφουν όπως ο Azam Khan, ο Aamer Jamal και ο Sahibzada Farhan και υπάρχουν μερικοί νέοι παίκτες όπως ο Haseebullah και ο Abbas Afridi. Ελπίζουμε να τους δώσουμε μια ευκαιρία σε αυτούς τους πέντε αγώνες T20I και τους επερχόμενους αγώνες T20I πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Afridi.

Ενώ επιβεβαίωσε τους Babar Azam και Mohammad Rizwan ως το καλύτερο εναρκτήριο ζευγάρι για το Πακιστάν, ο Afridi τόνισε την ανάγκη να αξιολογηθούν διαφορετικοί συνδυασμοί στους 17 αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Ο Μπαμπάρ και ο Ριζβάν θα είναι πάντα το καλύτερο εναρκτήριο ζευγάρι για το Πακιστάν. Νομίζω ότι έχουμε 17 αγώνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να δοκιμάσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιος παίκτης ταιριάζει σε ποια θέση και θα προσπαθήσουμε να τους παίξουμε [in that position]. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές, μπορεί και όχι. Όμως η προσπάθεια θα είναι να έχουμε έτοιμο τον συνδυασμό της ομάδας πριν από την περιοδεία στην Αγγλία. Στα τέσσερα T20 εναντίον της Αγγλίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο T20, θα πρέπει να γνωρίζουμε την καλύτερη ενδεκάδα μας», είπε ο Shaheen.

Ο Afridi, γνωστός για το επιθετικό του στυλ με την μπάλα, εξέφρασε την προθυμία του να φέρει την ίδια προσέγγιση στον ρόλο του αρχηγού.

“Είναι πολύ συναρπαστική πρόκληση και περήφανη στιγμή για μένα να εκπροσωπώ το Πακιστάν. Δεν είναι εύκολο, πρώτη φορά αρχηγός, νέα πρόκληση και στη Νέα Ζηλανδία. Έχουμε ένα πολύ καλό ιστορικό με τη Νέα Ζηλανδία, αλλά είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό μας “είπε.

Λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές διαστάσεις του Eden Park, ο Afridi τόνισε τις προκλήσεις για τους γρήγορους μπόουλερ, ιδιαίτερα το μικρό ίσιο όριο.

“Ως γρήγορος μπόουλερ, νομίζω ότι το ίσιο όριο είναι πολύ, πολύ μικρό. Δεν είναι εύκολο. Προσπαθώ πάντα να κάνω μπολ πιο γεμάτο, αλλά τώρα πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο. Το τετράγωνο όριο είναι μεγαλύτερο. Έτσι ελπίζω ως μπόουλινγκ Μονάδα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε “, κατέληξε.