Ο Shan Masood ρίχνει βάρος πίσω από τον Shaheen Afridi εν μέσω αποτυχίας στο Perth Test


Ο κυβερνήτης των δοκιμών του Πακιστάν, Shan Masood, προσέφερε ακλόνητη υποστήριξη στον γρήγορο σφαιριστή Shaheen Afridi στον απόηχο της προκλητικής απόδοσής του στο εναρκτήριο Test εναντίον της Αυστραλίας στο Περθ.

Σε μια πρόσφατη διάσκεψη μέσων ενημέρωσης, ο Masood αναγνώρισε τη δυσκολία επιστροφής από έναν σοβαρό τραυματισμό, ιδιαίτερα για έναν γρήγορο σφαιριστή όπως ο Afridi, ο οποίος αντιμετώπισε εμπόδια που σχετίζονται με τον ρυθμό και τις σωματικές απαιτήσεις του μπόουλινγκ.

Αντλώντας από τη δική του εμπειρία με έναν παρόμοιο τραυματισμό, ο κυβερνήτης τόνισε την αξιέπαινη πειθαρχία και τη δύναμη της θέλησης του Afridi να κάνει μια επιτυχημένη επιστροφή.

“Η επιστροφή από έναν σοβαρό τραυματισμό δεν είναι ποτέ εύκολη, ειδικά για έναν γρήγορο σφαιριστή όπως ο Shaheen που αντιμετώπισε προκλήσεις με τον ρυθμό του και τις δυνάμεις που εμπλέκονται στο μπόουλινγκ. Η επιστροφή του δείχνει τεράστια πειθαρχία και δύναμη θέλησης. Έχοντας βιώσει έναν παρόμοιο τραυματισμό, καταλαβαίνω τις δυσκολίες. Shaheen ήταν ένας ξεχωριστός ερμηνευτής για το Πακιστάν σε όλα τα σχήματα, και περιστασιακές προκλήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Παρά τα παιχνίδια και τις αστοχίες, έκανε καλά μπούλινγκ στο Περθ και ως αντίπαλη ομάδα, μερικές φορές παίζεις από τον καλύτερο σφαιριστή και μετά παίρνεις κεφαλαία”, ο Shan είπε ο Μασούντ.

Παρά τη σκληρή τύχη στο Περθ, ο αριστερός μαχητής εξέφρασε αισιοδοξία για την ικανότητα του νεαρού βηματιστή να αλλάξει γρήγορα το ρεύμα ενός αγώνα υπέρ του Πακιστάν.

“Ο Σαχίν ήταν ακριβός, αλλά αυτό είναι το στυλ του. Παρά τη σκληρή τύχη στο Περθ, έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει τον αγώνα αμέσως. Είμαστε αισιόδοξοι για την απόδοσή του για το Πακιστάν εδώ”, είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Boxing Day μεταξύ Πακιστάν και Αυστραλίας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί από τις 26 έως τις 30 Δεκεμβρίου στο γήπεδο κρίκετ της Μελβούρνης (MCG).

Η Αυστραλία έδωσε αμετάβλητη ενδεκάδα τη Δευτέρα για το Boxing Day Test στο Γήπεδο Κρίκετ της Μελβούρνης, καθώς προσπαθεί να σφραγίσει τη σειρά εναντίον του Πακιστάν.

Το Πακιστάν όρισε επίσης μια ομάδα 12 ατόμων με τσεκούρι τον Sarfaraz Ahmed και τον speedster Faheem Ashraf.

Αυστραλία XI: David Warner, Usman Khawaja, Marnus Labuschagne, Steve Smith, Travis Head, Mitch Marsh, Alex Carey, Mitchell Starc, Pat Cummins (capt), Nathan Lyon, Josh Hazlewood

Πακιστάν XII: Imam-ul-Haq, Abdullah Shafique, Shan Masood (καπετάνιος), Babar Azam, Saud Shakeel, Mohammad Rizwan, Agha Salman, Shaheen Shah Afridi, Hasan Ali, Mir Hamza, Aamer Jamal, Sajid Khan