Ο Shohei Ohtani παίρνει το παιχνίδι Rams — χωρίς τον Yoshinobu YamamotoΟ Yoshinobu Yamamoto μπορεί να μην ήταν στο SoFi Stadium το βράδυ της Πέμπτης, αλλά σίγουρα ήταν ο νέος σταρ των Dodgers, Shohei Ohtani.

Ήταν ώρα Sho στο “Thursday Night Football” καθώς η αμφίδρομη αίσθηση εμφανίστηκε στο γήπεδο πριν από τον αγώνα των Rams με τους Saints.

Ο MVP της Αμερικανικής Λίγκας του 2023 εθεάθη στο γήπεδο κατά τη διάρκεια προθέρμανσης και παρουσίασε τη δική του εξατομικευμένη φανέλα Νο. 17 Rams και κρατούσε ένα ποδόσφαιρο, που φαινόταν να μιμείται τους μηχανισμούς της ρίψης.

Ο Ohtani μάλιστα συνάντησε τη μασκότ των Rams, Rampage και πόζαρε μαζί του ενώ κρατούσε τη νέα του φανέλα Rams.

Ένα κλιπ στην εκπομπή Prime Video έδειξε τον Ohtani να ποζάρει για μια selfie με έναν θαυμαστή.

Μόλις χτύπησε στο γήπεδο, ο Ohtani δέχτηκε όχληση από φωτογράφους στο περιθώριο μία ώρα πριν από την έναρξη, Ο δημοσιογράφος του Associated Press Greg Beacham έχουν αναφερθεί.

Ο ραδιοφωνικός δέκτης Ben Skowronek σε ένα σημείο έκανε ένα τζόκινγκ για να χαιρετήσει τον νέο Dodgers που είχε οριστεί χτυπητής.

Ο Skowronek έσφιξε το χέρι του Ohtani πριν επιστρέψει για να προετοιμαστεί για το νυχτερινό παιχνίδι, μεγάλο για τους Rams.

Ο παίκτης των Los Angeles Dodgers, Shohei Ohtani (αριστερά) και ο διερμηνέας Ippei Mizuhara (δεξιά) ποζάρουν με τη μασκότ των Los Angeles Rams Rampage (κέντρο) στο SoFi Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Κάποια στιγμή φαινόταν ότι ο Ohtani θα μπορούσε να δώσει ένα σουτ στο ποδόσφαιρο.

Σε πλάνα που κατέγραψε το Prime Video, ο Ohtani προσπάθησε να πιάσει την μπάλα και του δόθηκαν συμβουλές για το πώς ένας QB μπορεί να πετάξει το δέρμα του χοίρου.

Όταν κύλησε το πρώτο τρίμηνο, ο Ohtani εθεάθη σε μια σουίτα με διερμηνέα Ippei Mizuhara.

Ο Shohei Ohtani του Los Angeles Dodgers παρακολουθεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου NFL μεταξύ των Los Angeles Rams και New Orleans Saints με τους ατζέντηδες του Nez Balelo, δεξιά, Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, στο Inglewood της Καλιφόρνια. AP

Μεταδώστε το παιχνίδι ζωντανά το βράδυ της Πέμπτης στο Amazon Prime Video


Το παιχνίδι της Πέμπτης τράβηξε περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως, αφού φημολογήθηκε ότι ο Yamamoto θα ήταν στο παιχνίδι με τον Ohtani με πολλές ομάδες – συμπεριλαμβανομένων των Dodgers – να κυνηγούν τον ελεύθερο γιαπωνέζο pitcher.

Ο Jon Heyman της The Post διέλυσε αυτές τις φήμεςκαι η στάμνα δεν φάνηκε στο παιχνίδι.

Ο Ohtani πρόσφατα υπέγραψε α ρεκόρ συμφωνίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Dodgers μετά από μια σκληρή ώθηση από πολλές ομάδες για να αποκτήσουν το ταλέντο της γενιάς.

Ο παίκτης των Los Angeles Dodgers Shohei Ohtani (αριστερά) και ο ατζέντης Nez Balelo παρακολουθούν τον αγώνα μεταξύ των Los Angeles Rams και New Orleans Saints στο SoFi Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Dodgers και ο διερμηνέας του Ippei Mizuhara (L) παρακολουθούν το πρώτο τέταρτο του αγώνα μεταξύ των New Orleans Saints και των Los Angeles Rams στο SoFi Stadium. Getty Images

Ο Ohtani πήρε τότε την ανήκουστη απόφαση να αναβάλει το 97% των χρημάτων μέχρι το τέλος του συμβολαίου, επιτρέποντας στους Dodgers να βγουν έξω και να συνεχίσουν να χτίζουν γύρω του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading