Ο Sterling Shepard αποχαιρετά εγκάρδια τους Giants: «Για πάντα ευγνώμων»


Ο δέκτης Giants Sterling Shepard αποχαιρέτησε θερμά τους θαυμαστές και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια σε μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη.

Ο Shepard, ο οποίος έχει περάσει και τα οκτώ χρόνια της καριέρας του στο NFL με τους Giants, μόλις ολοκλήρωσε την τελευταία του χρονιά με συμβόλαιο.

«Για πάντα ευγνώμονες στον οργανισμό New York Giants, παλιούς και παρόντες συμπαίκτες και την απίστευτη βάση θαυμαστών για την ακλόνητη αγάπη και την υποστήριξή τους τα τελευταία 8 χρόνια.» έγραψε ο Σέπαρντ στην ανάρτησή του.

«Το Νιου Τζέρσεϊ, το δεύτερο σπίτι μου, θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Σε ευχαριστώ που με αγκάλιασες με ανοιχτές αγκάλες και με έκανες να νιώσω σαν οικογένεια. Μια φορά γίγαντας, πάντα γίγαντας!».

Η Κυριακή σηματοδοτήθηκε το πιθανό τελικό παιχνίδι της εποχής του 30χρονου με τους Γίγαντες, αν και δεν έχει ανακοινώσει αποχώρηση.

Η ομάδα έδωσε στους φιλάθλους την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν και έδωσε στον βετεράνο την κατάλληλη αποβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα της 18ης εβδομάδας με τους αντίπαλους Eagles στο στάδιο MetLife.


Ο πλατύς δέκτης New York Giants Sterling Shepard (3) γιορτάζει μετά τον αγώνα όταν οι New York Giants έπαιξαν με τους Philadelphia Eagles την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 στο στάδιο MetLife στο East Rutherford, NJ.
Ο Sterling Shepherd έστειλε ένα εγκάρδιο μήνυμα στους Giants και τους θαυμαστές τους στα social media. Robert Sabo για τη NY Post

Ο Shepard, ο οποίος κατέλαβε την 40η θέση στο ντραφτ του NFL 2016, παρουσιάστηκε τελευταίος κατά τη διάρκεια των εισαγωγών πριν από το παιχνίδι και ήταν στο γήπεδο για την εκτίναξη του νομίσματος.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πέρασε επίσης τον Jeremy Shockey στη λίστα δεξιώσεων όλων των εποχών του franchise με 372, που πλέον κατατάσσεται στην πέμπτη θέση στην ιστορία των Giants.

Του έγινε ένα ακόμη δυνατό χειροκρότημα από το πλήθος.

«Ήξερα ότι αυτή θα ήταν πιθανώς η τελευταία μου φορά με αυτή τη φανέλα», είπε ο Σέπαρντ μετά τη νίκη. «Ήθελα απλώς να τα πάρω όλα με τα αδέρφια μου και να απολαύσω την κάθε στιγμή και αυτό ακριβώς έκανα».


Ο Sterling Shepard ήταν η δεύτερη επιλογή των Giants το 2016.
Ο Sterling Shepard ήταν η δεύτερη επιλογή των Giants το 2016. Charles Wenzelberg / New York Post

Ο Σέπαρντ έπαιξε ελάχιστα αυτή τη σεζόν και ο χρόνος του μειώθηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω ενός σχισμένου Αχιλλέα και ACL.

Αν η Κυριακή ήταν όντως η τελευταία φορά που ο Shepard έπαιζε στους Giants, τελείωσε με 4.095 γιάρδες και 23 touchdown τις τελευταίες οκτώ σεζόν.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading