Ο Sterling Shepard σε ειρήνη με το αναμενόμενο τέλος της καριέρας των Giants: 'Blessed'


Ο Στέρλινγκ Σέπαρντ ξέρει ότι ο χρόνος του ως Γίγαντας πλησιάζει στο τέλος του.

«Σίγουρα», είπε ο μεγάλος δέκτης την Τετάρτη όταν συμβιβάστηκε με αυτό. «Νομίζω ότι αυτή η χρονική στιγμή έρχεται για όλους κάποια στιγμή στη διάρκεια της καριέρας τους.

«Απλώς κοιτάζω πόσο ευλογημένος είμαι που βρίσκομαι στο ίδιο σημείο για οκτώ χρόνια».


Ο βετεράνος δέκτης των Giants Sterling Shepard μιλά στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση την Τετάρτη.
Ο βετεράνος δέκτης των Giants Sterling Shepard μιλά στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση την Τετάρτη. Corey Sipkin για τη NY Post

Ο Σέπαρντ σημείωσε σταθερούς αριθμούς σε κάθε μία από τις πέντε πρώτες σεζόν του, αφότου επιλέχτηκε από τους Giants από την Οκλαχόμα στον δεύτερο γύρο το 2016.

Δεν έχει τόσο πολύ χρόνο παιχνιδιού τα τελευταία δύο χρόνια και έχει μόλις επτά δεξιώσεις για 39 γιάρδες και ένα touchdown αυτή τη σεζόν.

Ο Shepard έχει 369 δεξιώσεις καριέρας και χρειάζεται μόνο δύο ακόμη για να ισοφαρίσει τον Jeremy Shockey για την πέμπτη θέση στην ιστορία του franchise.

Ο Σέπαρντ θα είναι 31 τον επόμενο μήνα, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα.

«Περνάω από προπόνηση κάθε εβδομάδα και νιώθω σαν τον εαυτό μου, νιώθω πολύ καλά», είπε ο Shepard. «Στα παιχνίδια, όχι πολλές επαναλήψεις και τα πάντα, αλλά δεν το έχω δείξει πραγματικά, [I] δεν είχα πραγματικά πολλές ευκαιρίες να δείξω. [Still playing is] ακόμα στο τραπέζι για μένα, σίγουρα».

Αν συμβεί αυτό, δεν θα είναι με τους Γίγαντες.

Ο Σέπαρντ δεν έχει πιάσει πάσα από τότε Νίκη των γιγάντων επί της Νέας Αγγλίας στις 26 Νοεμβρίου και απέχει πολύ από την καλύτερη σεζόν του το 2018, όταν είχε 66 υποδοχές και 872 γιάρδες στην καριέρα του, καθώς και τη χρονιά του rookie, όταν ο Σέπαρντ είχε οκτώ χόρτα στην καριέρα του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading