Ο Terry Bradshaw φώτισε τον προπονητή των Falcons Arthur Smith για τη σαγιονάρα Desmond Ridder


Ο Terry Bradshaw δεν ήταν στο πνεύμα των Χριστουγέννων όσον αφορά το πώς ο επικεφαλής προπονητής των Falcons, Arthur Smith, έκανε yo-yo''ing Desmond Ridder.

Ο Smith πάγκωσε τον Ridder για τον Taylor Heinicke στα τέλη Οκτωβρίου, επανεγκατέστησε τον Ridder ως βασικός στρατηγός στα μέσα Νοεμβρίουκαι στη συνέχεια προχώρησε ξανά στον πάγκο για τον Heinicke.

Πριν οι Falcons παίξουν τους Colts την παραμονή των Χριστουγέννων, ο 75χρονος Bradshaw έσπασε τον Smith επειδή παραβίασε τη δέσμευση ότι ο Ridder θα ήταν ο βασικός της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Τίποτα δεν με στενοχωρεί περισσότερο από όταν κάποιος μου λέει ψέματα», είπε ο Bradshaw στην εκπομπή NFL pregame του Fox Sports την Κυριακή.

«Νομίζω ότι ο Desmond Ridder, ο τριτοετής, έκαναν ντραφτ στον τρίτο γύρο στην Ατλάντα. Του είπαν μετά την 8η εβδομάδα, «Είσαι ο στρατηγός μου τον υπόλοιπο χρόνο. Δεν θα σε βάλω πάγκο. Είσαι ο άνθρωπός μου». Ο Άρθουρ Σμιθ είπε, «Δεν θα σε πάγκο!» Τι έκανε?”


Ο Terry Bradshaw άναψε τον επικεφαλής προπονητή των Falcons, Arthur Smith, επειδή αρνήθηκε τη δήλωση ότι ο Desmond Ridder θα ήταν ο βασικός στρατηγός των Falcons για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Terry Bradshaw άναψε τον επικεφαλής προπονητή των Falcons, Arthur Smith, επειδή αρνήθηκε τη δήλωση ότι ο Desmond Ridder θα ήταν ο βασικός στρατηγός των Falcons για το υπόλοιπο της σεζόν. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Ο προπονητής των Falcons, Άρθουρ Σμιθ.
Ο προπονητής των Falcons, Άρθουρ Σμιθ. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Ο Bradshaw υπέθεσε ότι ο Smith έκανε την κίνηση που έκανε με την ελπίδα να διατηρήσει τη δουλειά του.

«Κάποιος στον επάνω όροφο είπε: «Αν δεν κερδίσεις φέτος, θα χάσεις τη δουλειά σου, Άρθουρ Σμιθ». Και τον πάγκωσε», συνέχισε ο Μπράντσο.

«Οπότε δεν τρέφω κανένα σεβασμό για τον Άρθουρ Σμιθ. Μπερδεμένος με αυτόν τον νεαρό στρατηγό Desmond Ridder. Τον έκανες πίσω. Παίξτε τον νέο, αφήστε τον ήσυχο, μην του λέτε ψέματα. Και του είπε ψέματα. Και πρέπει να βγάλει τον πισινό του!»

Παρ' όλα αυτά, οι Falcons βγήκαν εμπνευσμένοι την Κυριακή, νικώντας τους Colts με 29-10 σε ένα χτύπημα από σύρμα σε σύρμα.

Ο Heinicke ολοκλήρωσε τις 23 από τις 33 προσπάθειές του για πάσα για 229 γιάρδες και ένα touchdown, χωρίς κόψιμο.

Οι Falcons είναι 7-8, ένα παιχνίδι πίσω από τους Buccaneers για την πρώτη θέση στο NFC South, και επίσης ένα παιχνίδι από την υποδοχή Wild Card.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading