Ο TJ Watt αποχωρεί από τον τελικό της κανονικής σεζόν του Steelers με τραυματισμό στο γόνατο


Σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει για τους Πίτσμπουργκ Στίλερς, ο σταρ της γραμμής τους υπέστη τραυματισμό που τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού.

Ο TJ Watt του Πίτσμπουργκ υπέστη τραυματισμό στο γόνατο στο δεύτερο ημίχρονο το Σάββατο στη νίκη με 17-10 επί των Ravens και αφού εξετάστηκε στην μπλε ιατρική σκηνή και πήγε στα αποδυτήρια, αποκλείστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο τρίτο τέταρτο, ο στρατηγός της Βαλτιμόρης, Τάιλερ Χάντλεϊ, έκανε ένα πέρασμα στα δεξιά του, το τάκλιν των Στίλερς, του Μοντράβιους Άνταμς.

Αλλά καθώς ο Άνταμς έριχνε τη μπάλα κάτω, η ορμή του τον οδήγησε προς τον Watt, χτυπώντας τον αμυντικό της γραμμής σε κάτι που φαινόταν να είναι το αριστερό του γόνατο.


Το ιατρικό επιτελείο του Πίτσμπουργκ Στίλερς τείνει προς τον οπαδό της γραμμής TJ Watt (αριστερά) καθώς οι συμπαίκτες τους γονατίζουν κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου εναντίον των Baltimore Ravens στο M&T Bank Stadium.
Το ιατρικό επιτελείο του Πίτσμπουργκ Στίλερς τείνει προς τον οπαδό της γραμμής TJ Watt (αριστερά) καθώς οι συμπαίκτες τους γονατίζουν κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου εναντίον των Baltimore Ravens στο M&T Bank Stadium. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο αμυντικός της γραμμής των Pittsburgh Steelers TJ Watt περπατά με το ιατρικό προσωπικό
Ο αμυντικός της γραμμής των Pittsburgh Steelers TJ Watt περπατά με το ιατρικό προσωπικό. AP

Ο Watt ξάπλωσε στο έδαφος και τελικά τον βοήθησε το εκπαιδευτικό προσωπικό, περπατώντας στα αποδυτήρια με τη δική του δύναμη.

Σύμφωνα με τον Ian Rapoport του NFL Mediaοι αρχικές δοκιμές δείχνουν ότι ο Watt υπέστη διάστρεμμα MCL βαθμού 3, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί τραυματισμός πολλών εβδομάδων.

Θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPNο Watt ήθελε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά οι Steelers δεν το επέτρεψαν.

Πριν από τον τραυματισμό, ο Watt έβαλε φανταχτερά νούμερα στο παιχνίδι, καταγράφοντας οκτώ τάκλιν και δύο τσουβάλια, καθώς οι Steelers ελπίζουν να κερδίσουν μια θέση στην postseason.

Ο Watt θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με 19 αποβολές, 68 τάκλιν και ένα κόψιμο.

Πήρε το όνομά του στο Pro Bowl νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading