Ο Tom Brady έτοιμος να πάει «έξω από τη ζώνη άνεσης» με τη δουλειά του Fox NFL


Νέα χρονιά, νέα «πρόκληση» που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Tom Brady.

Όταν συζητά την ευκαιρία του Fox που τον περιμένει το φθινόπωρο, ο συνταξιούχος στρατηγός του NFL είπε την Τρίτη στο podcast του SiriusXM, «Πάμε!» ότι είναι «ενθουσιασμένος» που βγαίνει από τη «ζώνη άνεσης» του μετά από 23 σεζόν στο γήπεδο.

«Έχω μια μεγάλη δουλειά στη μετάδοση που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Δουλεύω ήδη σκληρά προσπαθώντας να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμος για αυτήν την ευκαιρία, είμαι προετοιμασμένος ψυχικά και συναισθηματικά για αυτήν την πρόκληση. Γιατί είναι πρόκληση. Είναι κάτι που είναι καινούργιο, είναι έξω από τη ζώνη άνεσής μου», είπε ο 46χρονος Brady.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω εκεί έξω και θα δοκιμάσω κάτι και θα δω πώς θα κάνω. Αλλά πρέπει να έχει σχέση με το ποια είναι η προετοιμασία μου και ποια είναι η εργασιακή μου ηθική. Και ελπίζω ότι πολλά από τα πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου με έχουν προετοιμάσει για αυτό».

Ο Μπρέιντι υπέγραψε ένα τέρας 10ετές συμβόλαιο 375 εκατομμυρίων δολαρίων με την Fox τον Μάιο του 2022, τέσσερις μήνες πριν ξεκινήσει την τελευταία του σεζόν στο NFL.


Ο Tom Brady έπαιξε στο NFL για 23 σεζόν και ήταν μέλος των Buccaneers για τρία χρόνια.
Ο Tom Brady έπαιξε στο NFL για 23 σεζόν και ήταν μέλος των Buccaneers για τρία χρόνια. AP

Θα μπει στο κορυφαίο περίπτερο της Fox μαζί με τον παίκτη play-by-play, Kevin Burkhardt, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον πρώην κλειστό NFL Greg Olsen.

Το δίδυμο Burkhardt, 49, και Olsen, 38, αντικατέστησε την πρώην κορυφαία ομάδα της Fox, Troy Aikman και Joe Buck, που και οι δύο μετακόμισαν στο “Monday Night Football” του ESPN στις αρχές του 2022.

Ο Μπακ, 54 ετών, μίλησε για τη βοήθεια του Μπρέιντι με τη μετάβαση στη δόση αυτής της εβδομάδας του podcast της The Post “Marchand and Ourand”.

«Είναι μια νέα κατάσταση για αυτόν, και ανυπομονώ να δω πώς θα τα καταφέρει με όλα αυτά», είπε ο Μπακ.


Ο Τομ Μπρέιντι θα μετακομίσει σε ραδιοτηλεοπτικό ρόλο το φθινόπωρο του 2024.
Ο Τομ Μπρέιντι θα μετακομίσει σε ραδιοτηλεοπτικό ρόλο το φθινόπωρο του 2024. Chris Pizzello/Invision/AP

«Ξέρω ότι μίλησε με τον Τρόι για αυτό, μίλησε με μεσάζοντες για να έρθει μαζί μου και να τον βοηθήσω, κάτι που είμαι απόλυτα ανοιχτός να κάνω και θα ήθελα πολύ να το κάνω».

Ο Brady πέρασε τις πρώτες 20 σεζόν της καριέρας του στους Patriots, κερδίζοντας έξι Super Bowls με τη New England.

Μετακόμισε στο Tampa Bay το 2020 και κέρδισε ένα Super Bowl με τους Buccaneers τον Φεβρουάριο του 2021.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading