Ο Tom Brady αποτίει φόρο τιμής στον Bill Belichick μετά τον χωρισμό των Patriots


Ο Tom Brady λέει ότι δεν θα ήταν ποτέ ο παίκτης που έγινε χωρίς τον Bill Belichick.

Ο Brady, 46, απέτισε φόρο τιμής στον Belichick το απόγευμα της Πέμπτης στο Instagram Ο Belichick και οι Patriots χώρισαν μετά από 24 σεζόναποκαλώντας τον πρώην προπονητή του GOAT.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έπαιξα για τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του NFL», Μπρέιντι έγραψε.

«Ήταν ένας μεγάλος ηγέτης για τον οργανισμό και για όλους τους παίκτες που έπαιξαν για αυτόν. Καταφέραμε μερικά καταπληκτικά πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλά από τα οποία θα είναι δύσκολο να αναπαραχθούν. εργαζόταν καθημερινά για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον απόλυτο στόχο, στο απόλυτο ομαδικό άθλημα. Και, παρόλο που ήμασταν επιτυχημένοι, μερικά από τα μεγαλύτερα μαθήματα που πήρα ήταν στις στιγμές που αντιμετωπίσαμε τις πιο δύσκολες αντιξοότητες. Έδωσε τον τόνο στην οργάνωση να μην παραπαίει ποτέ μπροστά στις αντιξοότητες, και να κάνει ό,τι μπορούσαμε, και αυτό που ήταν στον έλεγχό μας, που ήταν να βγούμε έξω και να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ο παίκτης που ήμουν χωρίς εσένα κόουτς Μπέλιτσικ. Είμαι για πάντα ευγνώμων. Και σας εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε στη συνέχεια.”


Ο Tom Brady και ο Bill Belichick κέρδισαν μαζί έξι Super Bowl.
Ο Tom Brady και ο Bill Belichick κέρδισαν μαζί έξι Super Bowl. AP

Ο Brady και ο Belichick έφτασαν στους Patriots την ίδια χρονιά, το 2000, όταν ο Brady ήταν σχεδόν εκ των υστέρων ως επιλογή του έκτου γύρου από το Μίσιγκαν, ενώ ο Belichick έβγαινε άδοξα να παραιτηθεί «ως HC του NYJ», αφήνοντας τους Jets ψηλά. και στεγνώστε μετά από μια μέρα στη δουλειά.

Οι Patriots πήγαν με 5-11 την πρώτη τους χρονιά προτού ο Brady αναλάβει την Drew Bledsoe δύο αγώνες στη σεζόν του 2001, αφού ο Bledsoe τραυματίστηκε σε ένα χτύπημα του γραμμικού αμυντικού των Jets, Mo Lewis.


Ακολουθήστε την κάλυψη της Post στην έξοδο Patriots του Bill Belichick


Από εκεί, ο Brady και ο Belichick ξεκίνησαν την πορεία τους προς το να γίνουν θρύλοι, κερδίζοντας το Super Bowl εκείνη τη σεζόν, το πρώτο από τα τρία τους σε τέσσερα χρόνια.

Αργότερα κέρδισαν άλλα τρία μαζί, φτάνοντας τελικά στα πλέι οφ 17 φορές και εμφανίστηκαν σε εννέα Super Bowls. έχασαν δύο από τους Γίγαντες και ένα από τους Αετούς.

Η αναφερόμενη ένταση μεταξύ των δύο οδήγησε τελικά στον Brady να εγκαταλείψει τους Patriots για τους Buccaneers το 2020 μετά από 20 σεζόν με τον Belichick στη Νέα Αγγλία.


Ο Tom Brady και ο Bill Belichick εντάχθηκαν στους Patriots το 2000.
Ο Tom Brady και ο Bill Belichick εντάχθηκαν στους Patriots το 2000. AP

Ο Brady κέρδισε τον έβδομο τίτλο του Super Bowl στην πρώτη του σεζόν με τους Buccaneers και αποσύρθηκε μετά τη σεζόν του 2022.

Ο Belichick, 71 ετών, δυσκολεύτηκε με τους Patriots όταν έφυγε ο Brady, έχασε τα πλέι οφ τρεις από τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και σημείωσε ρεκόρ 29-38.

Παρά την αναφερθείσα ένταση, ο Brady είπε στο ESPN τον Μάιο ότι υπήρχε «πολύς αμοιβαίος σεβασμός» μεταξύ αυτού και του Belichick, σημειώνοντας ότι ο Belichick ήταν «ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μου έστειλε μήνυμα» αφότου ο Brady's Bucs κέρδισε το Super Bowl.

«Υπήρξαν στιγμές που ξέρετε ότι δεν ήταν πάντα κατάματα; Πολύ λίγοι και πολύ μεταξύ τους», είπε ο Brady στο ESPN. «Εξακολουθώ να οραματίζομαι τη σχέση μας ως θετική και πάντα θα είναι».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading