Ο Tom Brady, η Gisele Bündchen θρηνούν τον θάνατο του αγαπημένου οικογενειακού σκύλου, Lua: «Για πάντα στις καρδιές μας»Ο Tom Brady και η πρώην σύζυγός τους Gisele Bündchen ανακοίνωσαν τον θάνατο του σκύλου της οικογένειάς τους, Lua, ξεχωριστά στο Instagram το Σάββατο.

Ο Μπρέιντι, 46 ετών, δημοσίευσε δύο ιστορίες στο Instagram, το πρώτο με μια φωτογραφία δύο από τα παιδιά του — τον Μπέντζαμιν, 14 ετών και τη Βίβιαν, 11 ετών — κρατώντας τον σκύλο, με τη λεζάντα «Σε αγαπάμε Λούα ΡΙΠ», ακολουθούμενη από emoji με καρδιά. ένα emoji προσευχής και ένα emoji με λάμψη.

Η επτά φορές πρωταθλήτρια του Super Bowl μοιράστηκε άλλη μια φωτογραφία της Lua, αυτή τη φορά με τον ήλιο με τη λεζάντα «Για πάντα στις καρδιές μας» με μια κόκκινη καρδιά.

Ο Tom Brady δημοσίευσε στο Instagram Story του για τον θάνατο της αγαπημένης του οικογενειακής σκυλιάς Lua.
Ο Brady είπε ότι η Lua ήταν «για πάντα» στις καρδιές της οικογένειας.

Η 43χρονη Bündchen δημοσίευσε το δικό της αφιέρωμα στον αγαπημένο τους γούνινο φίλο μετά την ανάρτηση του Brady στο Instagram στο Instagram.

Το καρουζέλ των 10 εικόνων ξεκίνησε με μια φωτογραφία του σούπερ μόντελ να κρατά τον σκύλο και περιλάμβανε πολλές παιχνιδιάρικες στιγμές ανάμεσα στη Λούα και τα παιδιά.

«Η μικρή μας Λούλου, ο φύλακας άγγελός μας πήγε στον παράδεισο. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας», έγραψε ο Bündchen στη λεζάντα της ανάρτησης και στα αγγλικά και στα πορτογαλικά. «Μας λείπει ήδη πάρα πολύ! #unconditionalove RIPLua.”

Ο Μπρέιντι ανάρτησε στο Instagram για τον θάνατο του αγαπημένου σκύλου της οικογένειας.

Η μίξη Pitbull ήταν ένα εξέχον μέρος της οικογένειάς τους από τότε που ο Brady και ο Bündchen την υιοθέτησαν, εμφανίζοντας μάλιστα σε ένα Το 2014 διαφήμιση της Ugg μαζί με τον Brady.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την οικογένεια αφού ο Brady και ο Bündchen οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το περασμένο φθινόπωρο.

Η Bündchen μίλησε για το διαζύγιό της νωρίτερα φέτος με το People, μοιράζοντας ότι ο χωρισμός ήταν «σκληρός» για την οικογένειά της.

«Ήταν πολλά — σε κάθε τομέα της ζωής μου», είπε. «Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που κάνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Ο Tom Brady και τα παιδιά του Jack (L) και Vivian (R) παρακολουθούν τον Carlos Alcaraz να παίζει εναντίον του Daniil Medvedev τον Σεπτέμβριο. Jason Szenes για τη NY Post

Το σούπερ μόντελ έκτοτε εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι με τη Βίβιαν και τον Μπέντζαμιν.

Ο Brady φάνηκε να προσπαθεί να απομακρύνει τα μυαλά των παιδιών του από την απώλεια, μοιράζοντας φωτογραφίες από το τρίο που έκανε σκι σήμερα με τη λεζάντα «Θα σου πω ένα πράγμα, είναι πάντα καλύτερα όταν είμαστε μαζί».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading