Ο Tommy DeVito απολαυστική ευκαιρία να ευδοκιμήσει σε «εχθρικό» περιβάλλον PhillyΗ απόσταση από το Cedar Grove, NJ, στο Lincoln Financial Field είναι 100,2 μίλια, πολύ μικρότερη από την απόσταση που χωρίζει τους Eagles από τους Giants.

Τώρα είναι η σειρά του Tommy DeVito να μπει στην κοιλιά του θηρίου και είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι οι τρελοί, αιμοδιψείς θαυμαστές των Eagles που περιμένουν σε ενέδρα την ημέρα των Χριστουγέννων δεν θα κάνουν τον DeVito να νιώσει πολύ σαν στο σπίτι του.

Κοτολέτες Tommy: Για έλα.

«Άκουσα ότι είναι ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον, ανυπομονώ», είπε ο DeVito. «Μου αρέσει να ευδοκιμώ σε αυτά τα περιβάλλοντα».

Προσέχετε τι εύχεστε, κοτολέτες.

ο 10-4 Αετοί τυλίγονται και απελπισμένοι να νικήσουν τους Cowboys με 10-4 στον τίτλο του NFC East και να συνεχίσουν την κυριαρχία τους στους Giants.

Δεν θα έχει σημασία αν ο DeVito αποφασίσει να φορέσει μια στολή του Άγιου Βασίλη στο λεωφορείο που μπαίνει στο Linc την ημέρα των Χριστουγέννων.

«Την πρωταρή μου χρονιά, πήγαινα στο λεωφορείο και το επόμενο πράγμα που ξέρετε, βλέπω ότι μια λευκή συμφωνία έρχεται κατευθείαν προς το παράθυρό μου», είπε ο Στέρλινγκ Σέπαρντ στην The Post, «και το επόμενο πράγμα που ξέρετε, έπεσε ακριβώς εκεί που ήταν το κεφάλι μου. Έχω ένα βίντεο από αυτό.”

αυγά.

Το The Post επισκέφτηκε αρκετούς συμπαίκτες του DeVito για να ρωτήσει τι συμβουλές θα είχαν για τον διάσημο πρωτάρη στρατηγό τους στο ντεμπούτο του Philly.

Ο στρατηγός των Giants Tommy DeVito θέλει να κερδίσει τους Eagles. Corey Sipkin για το NY POST

Ο Darius Slayton είναι βέβαιος ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν θα κάνει το δρόμο του μέσα στο Linc.

«Θα περίμενα πολλές αντιδράσεις του Grinch για να είμαστε εκεί», είπε ο Slayton.

Ο DeVito, ρώτησε ποιο ήταν το πιο εχθρικό πλήθος που αντιμετώπισε ποτέ, το σκέφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα και είπε: «Ένα Μπέργκεν [Catholic]-Παιχνίδι Bosco. Έχετε δει ποτέ ένα από αυτά; Δεκαπέντε χιλιάδες στο πλήθος, μην πάτε καλά, για την οικογένειά σας και για όλους».

Η τελευταία φορά που οι Giants κέρδισαν στο Philly ήταν η ρούκι σεζόν του Justin Pugh το 2013. Θεωρεί το χειρότερο παιχνίδι του στην prime time κόντρα στους Eagles στο δεξί τάκλιν το 2014. Μεγάλωσε ως οπαδός των Eagles στην Ολλανδία, Pa.

«Όταν τους αφήνεις να αρχίσουν να πίνουν στις 8 το πρωί και έχουν ένα ολόκληρο απόγευμα να πιουν, γίνεται πολύ τρελό εκεί μέσα», είπε ο Pugh.

Αλλά αυτό ακριβώς είναι: το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 4:30 Tommy Cutlets Time.

«Πήραν και μερικούς Ιταλούς εκεί κάτω», είπε ο Pugh. «Το αγαπημένο μου πράγμα για φαγητό στο σπίτι είναι ένα μέρος που λέγεται Angelo's, είναι Ιταλοί. Είναι το αγαπημένο μου cheesesteak, και ίσως η αγαπημένη μου πίτσα. Πρέπει να ζητωκραυγάζουν για το Tommy Cutlets.”

Ευσεβής πόθος. Τα φιλιά του σεφ στον αέρα παντού.

«Σίγουρα θορυβώδες πλήθος… πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν», είπε ο Isaiah Hodgins.

Ο DeVito έχει βιώσει την ευλογία και την κατάρα της διασημότητας την περασμένη εβδομάδα, όταν υπήρξε διαμάχη σχετικά με τον καταμερισμό της εργασίας μεταξύ του συμβολαίου του και των εκπροσώπων μάρκετινγκ.

«Μερικά πράγματα απλώς γλίστρησαν μέσα από τις ρωγμές», είπε.

Ένα μάθημα που πήραμε.

«Ό,τι κάνετε είναι κάτω από το μικροσκόπιο εκατό φορές, ακόμα περισσότερες τώρα», είπε ο DeVito. «Οτιδήποτε συμβεί θα υπάρχει σε κάποιο είδος άρθρου κάπου, όπως το πώς συνέβη αυτό. Είμαι σίγουρος ότι αν αυτό συνέβαινε πριν από ένα μήνα, πιθανότατα δεν θα συνέβαινε ή δεν θα είχε συμβεί όπως συνέβη, αλλά συνέβη. Καθαρίστηκες, αλλά συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου».

Οι θαυμαστές των Eagles θα πάρουν την πρώτη τους γεύση από τον Tommy DeVito την ημέρα των Χριστουγέννων. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con
Οι θαυμαστές των Eagles θα πάρουν την πρώτη τους γεύση από τον Tommy DeVito την ημέρα των Χριστουγέννων. Getty Images

Θα επιδείξει την αντοχή του μετά την ήττα στη Νέα Ορλεάνη και οι συμπαίκτες του είναι σίγουροι ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει την επικείμενη καταιγίδα.

Slayton: «Είναι από την περιοχή. Μεγάλωσε, εν πάση περιπτώσει, μιάμιση ώρα από τον Philly, οπότε είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει τους Philly ανθρώπους, είναι εξοικειωμένος με την κουλτούρα των Philly. Από όλους τους ανθρώπους ως πρωτάρης θα ήταν πολύ εξοπλισμένος».

Shepard: «Αν είχα κάποια συμβουλή να του δώσω, θα του έλεγα να πάει εκεί έξω και να παίξει όπως παίζει πάντα. Δεν μπορείς πραγματικά να σκέφτεσαι τέτοιου είδους πράγματα ή να τα αφήσεις να μπουν στο μυαλό σου, γιατί μερικές φορές μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που παίζεις. Κάνε αυτό που ξέρεις. Πηγαίνετε εκεί έξω και παίξτε σαν να παίζετε τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Άντριου Τόμας: «Να έχεις την ίδια αυτοπεποίθηση ότι έχεις οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι».

Pugh: «Είναι μπαλαράς».

Θα μπορούσε να αλλάξει το όνομά του σε Tommy Cheesesteaks για ό,τι έχει σημασία.

Ο Tommy DeVito τρέχει την μπάλα ενάντια στους Saints. Corey Sipkin για το NY POST

«Κανείς δεν είναι σαν τους θαυμαστές των Eagles», είπε ο Shepard.

“Κανείς.”

Καλά Χριστούγεννα, Tommy DeVito.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading