Ο Tommy DeVito επανορθώνει, κρατά το μωρό του ιδιοκτήτη πιτσαρίας στο NJ μετά από διαμάχη για τα τέλη καθώς ο πράκτορας Sean Stellato παγώνειΟ Giants στρατηγός Tommy DeVito και ο ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας στο New Jersey που βρισκόταν στον ατμό πάνω από ένα αυτόγραφο που υπογράφει είχε πάει τρομερά λάθος έσπασε ψωμί — και πολλά άλλα — το απόγευμα της Τρίτης.

Πάνω από ένα γεύμα με πίτσες, πάρμα κοτόπουλου και αναψυκτικά αναμεμειγμένα από μια μηχανή αντίκες, ο DeVito, τα μέλη της νέας του ομάδας μάρκετινγκ και ο Nino Coniglio – ιδιοκτήτης του Coniglio's Old Fashioned στο Morristown – συμφώνησαν σε μια φιλανθρωπική λύση που επιδιορθώνει τους περισσότερους φράχτες σε μια ιογενή διαμάχη. όπως μαρτυρεί το The Post.

Ο Coniglio διαφήμιζε αρχικά μια εμφάνιση του DeVito την Τρίτη στο εστιατόριό του, αλλά ακύρωσε αφού είπε ότι ο ατζέντης του DeVito, Sean Stellato, διπλασίασε το φερόμενο προηγουμένως συμφωνημένο τέλος εμφάνισης για δύο ώρες και 250 αυτόγραφα από 10.000 σε 20.000 δολάρια ως απάντηση σε η λαμπερή στιγμή του στρατηγού όταν οι Giants κέρδισαν τους Packers.

Ο Στελλάτο απουσίαζε αισθητά από το sit-down της Τρίτης και αργότερα έγινε σαφές ότι ήταν αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος μάρκετινγκ της DeVito.

Ο στρατηγός των Giants Tommy DeVito κρατά την 11 μηνών Penny, κόρη του Nino Coniglio (r.) και της συζύγου του Shealyn (l.), οι οποίοι είναι ιδιοκτήτης του Coniglio's Old Fashioned στο Morristown του New Jersey, αφού έλυσαν τη διαφορά τους που προέκυψε για ένα τέλος εμφάνισης στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post
Ο γίγαντες στρατηγός Tommy DeVito κρατά την 11 μηνών Penny, κόρη του Nino Coniglio, ιδιοκτήτη του Coniglio's Old Fashioned στο Morristown, New Jersey, στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post

Ο DeVito, ο οποίος κρατούσε την 11 μηνών κόρη του Nino και της συζύγου του Shealyn, Penny, θα επιστρέψει στην πιτσαρία σε μια αναμενόμενη ημερομηνία Ιανουαρίου για να εργαστεί 30 λεπτά πίσω από τον πάγκο και να υπογράψει 100 αυτόγραφα, είπε ο εκπρόσωπος μάρκετινγκ Maxx Lepselter και ο Coniglio's θα φτιάξει 100 σάντουιτς και θα δωρίσει το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, είπε ο Coniglio.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα», είπε ο DeVito στην The Post. «Υπήρχαν πολλά πράγματα εκείνη την εποχή – και πολλοί άνθρωποι έκαναν διαφορετικά πράγματα ως μέρος της ομάδας μου. Κάποια πράγματα γλίστρησαν μέσα από τις ρωγμές και μόλις το συνειδητοποίησα – που ήταν Δευτέρα, όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου – τότε είπα, «Πρέπει να πάμε εκεί μέσα, να τον συναντήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, να τακτοποιήσουμε τα πράγματα , φάτε την υπέροχη πίτσα και διασκεδάστε.”

Καθώς περίμενε τον DeVito, ο Coniglio είπε ότι ήθελε να «πιστέψει» στο DeVito που έχει απεικονιστεί και «θα ράγιζε την καρδιά μου» αν δεν συνέβαινε αυτό.

Ένιωθε «λύπη για τον κακό τύπο» που έπαιρνε ο DeVito ως αποτέλεσμα της ακυρωθείσας εμφάνισης.

Ο γιγάντιος στρατηγός Tommy DeVito (λ.) τρώει πίτσα με τον Nino Coniglio (r.), ιδιοκτήτη του Coniglio's στο Morristown, New Jersey, στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post
Ο Nino Coniglio σερβίρει σέλτζερ στον Tommy DeVito στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post

Η πίστη του Coniglio αποκαταστάθηκε μέσα σε μια ώρα.

«Ο Tommy είναι stand-up τύπος», είπε στην The Post. «Ζήτησε συγγνώμη και αυτό θα είναι υπέροχο για φιλανθρωπικό σκοπό. Διορθώθηκαν μαζί του. Υποστηρίζω τον Τόμι».

Stellato, ο πράκτορας του NFL που φοράει φανταχτερά κοστούμια του οποίου το προφίλ εκτοξεύτηκε στα ύψη τις τελευταίες δύο εβδομάδες ταυτόχρονα στο DeVito's, συνόδευσε τον DeVito και άλλους σε μια εμφάνιση στο Bubbakoo's Burritos στο Livingston νωρίτερα την ίδια μέρα.

Ήταν πρόθεσή του να πάει στην πιτσαρία για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ο Coniglio ξεκαθάρισε μέσω άλλων κομμάτων ότι ο Stellato δεν ήταν ευπρόσδεκτος.

«Ήταν μια πλήρης παρεξήγηση», είπε ο Stellato στην The Post, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη χωρίς επίσημο συμβόλαιο. «Στόχος μας είναι ο Tommy να λατρεύει τους θαυμαστές του, την κοινότητα, την οργάνωση Giants. Το ίδιο νιώθω και για τους πελάτες μου. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι ανήθικο. … Θα το διορθώσουμε. Δεν είμαι σε αυτό για να μπω σε διαμάχες με ανθρώπους».

Ο γίγαντας στρατηγός Tommy DeVito (λ.) παρακολουθεί τον Nino Coniglio (r.) να φτιάχνει μια μπύρα με σιρόπι και σιντριβάνι στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post
Ο γιγαντιαίος στρατηγός Tommy DeVito (λ.) και ο Nino Coniglio (ρ.) πίνουν μπύρα root στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post
Ο πράκτορας Sean Stellato ποζάρει για μια φωτογραφία σε μια εμφάνιση για τον στρατηγό των Giants Tommy DeVito στο Bubbakoo's Burritos στο Livingston του New Jersey στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Charles Wenzelberg/NY Post

Ο Coniglio δεν ενδιαφερόταν να έρθει ο Stellato στο εστιατόριο γιατί ένιωθε «ενέδρα» από προβολές που έγιναν για λογαριασμό του Stellato που δεν προέρχονταν απευθείας από αυτόν.

«Δεν υπάρχει συγγνώμη», είπε ο Coniglio, «γιατί μέχρι να μην του έβγαινε το καλό, δεν τον ενδιέφερε να ζητήσει συγγνώμη ή να καλέσει πίσω».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading