Ο Tony Adams ήταν αθόρυβα το βασικό κομμάτι στην άμυνα του Jets


CLEVELAND — Η άμυνα των Jets διαθέτει πολλά αστέρια, αλλά ένας παίκτης που έχει πετάξει κάτω από τα ραντάρ αυτή τη σεζόν είναι η ασφάλεια του Tony Adams.

Ο δεύτερος παίκτης κέρδισε την αρχική δωρεάν εργασία ασφαλείας εκτός προπονητηρίου και έχει ξεκινήσει 13 από τα 15 παιχνίδια της ομάδας. Ο Άνταμς έκανε μεγάλα παιχνίδια αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της αναχαίτισης κόντρα στους Αετούς που έθεσε το σκορ για τη νίκη.

Την περασμένη εβδομάδα, αναχαίτισε τον στρατηγό των Commanders Sam Howell στο δεύτερο παιχνίδι του παιχνιδιού.

Ήταν μια μεγάλη σεζόν ανάπτυξης για τον Άνταμς, ο οποίος αποσύρθηκε από το Ιλινόις.

«Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σεζόν», είπε ο Άνταμς. «Έμαθα πολλά. Η νοοτροπία μου για να προχωράω από αυτή τη σεζόν, απλώς αναλογίζοντάς την, είναι κερδίζω ή μαθαίνω. Τις απώλειες, απλώς βρήκα έναν τρόπο να τις αντιμετωπίσω και να συνεχίσω να μαθαίνω σε όλη τη διαδικασία. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Έμαθα πολλά για τον χαρακτήρα μου. Νομίζω ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι».


Το κόψιμο του Tony Adams κόντρα στους Eagles οδήγησε τους Jets σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν.
Το κόψιμο του Tony Adams κόντρα στους Eagles οδήγησε τους Jets σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν. Bill Kostroun/New York Post

Ο Άνταμς είπε ότι δεν θα εφησυχάσει που θα μπει την επόμενη χρονιά, παρόλο που ήταν βασικός.

«Νομίζω ότι η νοοτροπία μου θα είναι ακόμα η ίδια», είπε ο Άνταμς, «απλώς γνωρίζοντας ότι είμαι ελεύθερος παίκτης χωρίς σύνταξη και κατανοώντας ότι θα υπάρξει ένας άλλος Τόνι Άνταμς που θα μπει εδώ πεινασμένος, ψάχνοντας να πάρει τη δουλειά κάποιου. Απλώς το καταλαβαίνεις πάντα αυτό και δεν νιώθεις ποτέ άνετα, αλλά καταλαβαίνεις ότι ανήκεις».

Μια από τις πιο άγριες στιγμές της σεζόν για τον Άνταμς ήρθε στο Μπάφαλο τον περασμένο μήνα, όταν υπέστη σύνθετο κάταγμα στο αριστερό του ροζ.

Το κόκαλο έβγαινε έξω από το δέρμα όταν ο Άνταμς κοίταξε το χέρι του. Όμως οι εκπαιδευτές των Jets μπόρεσαν να κάνουν χειρουργική επέμβαση στο δάχτυλο στα αποδυτήρια και ο Άνταμς επέστρεψε στο παιχνίδι.

Έχει ακόμα ένα περιτύλιγμα στο δάχτυλο.


Ο Tony Adams (22) πανηγυρίζει μια αμυντική στάση με τον κόρνερ Michael Carter II.
Ο Tony Adams πανηγυρίζει μια αμυντική στάση με τον κόρνερ Michael Carter II. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα, το πάλευα στα αποδυτήρια, απλώς προσπαθούσα να καταπολεμήσω τον πόνο, σκέφτομαι ότι αυτό πονάει», είπε ο Άνταμς. «Νομίζω ότι αυτό που έκανε για μένα ήταν απλώς να καταλάβω την αγάπη μου για το παιχνίδι και την αγάπη μου για αυτά τα παιδιά. Αν σκεφτόμουν τον εαυτό μου, μάλλον δεν θα το είχα κάνει. Μου είπαν ότι μπορεί να μολυνθεί. Σκεφτόμουν μόνο τους συμπαίκτες μου και ήθελα απλώς να τελειώσω το παιχνίδι, να κερδίσω ή να χάσω».

Ο Άνταμς έχει δείξει ότι ανήκει στο NFL αυτή τη σεζόν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας.


Ο πρωτάρης RB Izzy Abanikanda πήρε τον περισσότερο χρόνο του την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ουάσινγκτον και είχε εννέα βιασύνες για 43 γιάρδες.

Θα πρέπει να είναι στη σειρά για μεγαλύτερο ρόλο στα δύο τελευταία παιχνίδια.

«Έχει χυμό, φίλε», είπε ο προπονητής των Jets, Robert Saleh. «Δεν θέλω να το αποκαλώ φρέσκο, γιατί αυτό θα του έκανε κακό, αλλά ξέρουμε από το προπονητικό στρατόπεδο και τη συνολική διαδικασία του ντραφτ. … Νόμιζα ότι έκανε πολύ ωραία δουλειά».


Ο K Greg Zuerlein (τετράδα) είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Οι Jets υπέγραψαν τον K Austin Seibert στην ομάδα προπόνησης.

Μπορεί να ανέβει την Πέμπτη αν ο Zuerlein δεν μπορεί να παίξει.


Οι Jets έβαλαν επίσης τον OT Duane Brown στο IR και υπέγραψαν τον TE Zack Kuntz από την ομάδα εξάσκησης.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading