Ο Travis Kelce αποκαλύπτει το αληθινό νόημα της ιογενούς γιορτής της καρδιάς: «Πολύ μίσος»Όταν ο Τράβις Κέλτσε πέταξε τη γνωστή στάση του χεριού της φίλης της Taylor Swift μετά από ένα touchdown στο πρώτο ημίχρονο στη νίκη της Κυριακής στον τμηματικό γύρο στο Orchard Park, οι Chiefs θέλησαν απλώς να «διαδώσουν την αγάπη» στη Bills Mafia.

Κατά τη διάρκεια της δόσης της Τετάρτης το podcast “New Heights”.ο Τράβις εξήγησε τον εορτασμό του touchdown που πολλοί πίστευαν ότι ήταν για τη Σουίφτ – η οποία έγινε συνώνυμη με τη χειρονομία στα σόου της – καθώς έβλεπε το παιχνίδι από μια σουίτα Highmark Stadium με την οικογένεια Kelce.

«Έπρεπε να διαδώσουμε την αγάπη, μωρό μου, πάντα έπρεπε να διαδίδουμε αυτή την αγάπη», είπε ο Τράβις στον μεγαλύτερο αδερφό του και συν-παρουσιαστή του podcast, τον κέντρο του Eagles, Jason Kelce.

«Υπήρξε πολύ μίσος που έφτασαν σε αυτό το στάδιο, φίλε, είναι κατανοητό ότι είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου, οι Bills, που μπαίνουν στο σπίτι τους, θέλουν να το κάνουν φασαριόζικο. Έγινε λίγο ασέβεια; Χίλια τοις εκατό. Πήρε λίγο παραπάνω; Χίλια τοις εκατό».

Ο Travis Kelce φτιάχνει μια καρδιά με τα χέρια του μετά από ένα touchdown στο πρώτο ημίχρονο στη νίκη των Chiefs επί των Bills στις 21 Ιανουαρίου 2024. Getty Images
Η Brittany Mahomes και η Taylor Swift παρακολουθούν τους Chiefs από το Highmark Stadium στις 21 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο δύο φορές πρωταθλητής του Super Bowl αποκάλυψε ότι «ελέχθησαν κάποια πράγματα για τις οικογένειες, μερικά αρκετά ακατάλληλα πράγματα για [Chiefs quarterback] Πατ Μαχόμες, ήταν πολύ καλό».

«Το καταλαβαίνω, ερχόμενος σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το σέβομαι, αλλά ήθελα απλώς να βεβαιωθώ [they] ήξερε ότι δεν ήταν αμοιβαίο. Δεν σας μισώ, όπως εσείς μας μισείτε, όλα είναι αγάπη, μωρό μου», είπε η Kelce, 34 ετών.

Ο αγώνας της Κυριακής ενάντια στους Bills σηματοδότησε τον πρώτο αγώνα δρόμου πλέι οφ για τον Mahomes, ο οποίος συνδέθηκε με τον Kelce για δύο touchdown, που βοήθησαν το δίδυμο να ξεπεράσει τους Tom Brady και Rob Gronkowski για τα περισσότερα σκορ μετά την περίοδο μετά από έναν συνδυασμό κουαρτμπακ-πασών (16.)

Ο στρατηγός των Chiefs Patrick Mahomes σε δράση ενάντια στους Bills στις 21 Ιανουαρίου 2024. Getty Images
Ο Travis Kelce φεύγει από το γήπεδο μετά τη νίκη των Chiefs με 27-24 επί των Bills στις 21 Ιανουαρίου 2024. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο Mahomes, ο οποίος έκανε 17 στα 23 για 215 γιάρδες, εκφώνησε μια φλογερή ομιλία μετά τον αγώνα στους συμπαίκτες του μετά τη νίκη με 27-24.

«Το ζήτησαν και πήραν αυτό που ζήτησαν», είπε ο Mahomes, σύμφωνα με πλάνα που κατέγραψε η NFL Films.

Ο παγετός από το Bills Mafia επεκτάθηκε και στη Σουίφτ, 34 ετών, ως ο μεγάλος σταρ της ποπ χαιρετίστηκε με αποδοκιμασίες κατά την άφιξή της στο γήπεδο.

Η Taylor Swift χαμογελά κατά την είσοδό του στο Highmark Stadium στις 21 Ιανουαρίου 2024. AP
Η Taylor Swift και ο Travis Kelce, εδώ τον Οκτώβριο του 2023, είναι μαζί από το καλοκαίρι. Εικόνες GC

Παρά το ψυχρό καλωσόρισμα, η Σουίφτ – που βγαίνει με τον Τράβις από το καλοκαίρι – είχε μια έκρηξη στο παιχνίδι και “απολύτως αγαπημένη” Συχνά γελοιότητες του Jason χωρίς πουκάμισο.

«Εννοώ, ειλικρινά, μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες που είχα ποτέ από την αρχή μέχρι το τέλος», είπε ο Τζέισον, 36 ετών, την Τετάρτη για τις περιπέτειές του την ημέρα του παιχνιδιού.

Οι Chiefs θα ταξιδέψουν τώρα στη Βαλτιμόρη για να αντιμετωπίσουν τους Ravens στον αγώνα του Πρωταθλήματος AFC της Κυριακής.

Το Κάνσας Σίτι θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Super Bowl, αφού ξεπέρασε τη Φιλαδέλφεια στον αγώνα πρωταθλήματος τον περασμένο Φεβρουάριο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading