Ο Travis Kelce διαχέεται στη συνομιλία του Bill Belichick καθώς οι φήμες αποχώρησης Patriots στροβιλίζονταιΟ Τράβις Κέλτς ξεκολλάει την κουρτίνα η ευρέως διαδεδομένη στιγμή του μετά τον αγώνα Κυριακή με τον προπονητή των Patriots, Bill Belichick.

Όταν συζητούσαμε για τη νίκη των Chiefs με 27-17 επί των Patriots στη δόση της Τετάρτης Το podcast του “New Heights”.ο αστέρας του Κάνσας Σίτι ανέλυσε όσα είπε στον οκτώ φορές νικητή του Super Bowl, του οποίου το μέλλον στη Νέα Αγγλία πέρα ​​από τη σεζόν του 2023 ήταν πολύ εικασίες.

«Απλώς ανέφερα πόσο πολύ τον σέβομαι και πόσο είναι πάντα η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζω στο National Football League είναι να αντιμετωπίσω μια από τις άμυνές του. Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι το άκουσε από το στόμα μου. Ήταν χαρά να τον κοντράρεις όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Kelce στον αδερφό του και συν-παρουσιαστή του podcast. Σέντερ του Eagles Jason Kelce.

Ο Belichick, 71, έσφιξε τα χέρια με την Kelce, 34, μετά το παιχνίδι, καθώς οι δυο τους συμμετείχαν σε εκτεταμένη ανταλλαγή.

Ο Bill Belichick μιλά με τον Travis Kelce μετά τον αγώνα Chiefs-Patriots στις 17 Δεκεμβρίου 2023. NFL/X

«Ειλικρινά πήγαινα κοντά του για να του αποτίσω σεβασμό για τα 10 χρόνια που τον αντιμετωπίζω και πόσο εκτιμώ την πρόκληση κάθε φορά. Του σκέφτομαι που ήταν πάντα τόσο υπέροχος», είπε η Kelce την Τετάρτη.

Ο Kelce, ο οποίος πιέστηκε για τον Belichick και το μέλλον του προπονητή μετά τον αγώνα, επανέλαβε ένα παρόμοιο συναίσθημα από την Κυριακή, όταν δήλωσε: «Έχω την αίσθηση ότι ο τύπος έχει λίγο ποδόσφαιρο μέσα του».

«Με ρώτησαν και είμαι απλά σαν, μπορεί να μην είναι εδώ, όποια κι αν είναι η κατάσταση [is going on] Μπορεί να μην είναι εδώ, αλλά νομίζω ότι αυτός ο τύπος έχει λίγο ποδόσφαιρο μέσα του».

Ο Travis Kelce μίλησε για τη στιγμή μετά τον αγώνα την Τετάρτη στο podcast του “New Heights”. New Heights/YouTube

Η ήττα της Κυριακής από τους Chiefs έριξε τους Patriots σε ένα θλιβερό 3-11.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που χάνουν τα πλέι οφ.

Υπήρξε πολλή κουβέντα για την τύχη του Belichick στη Νέα Αγγλία, όπου υπηρέτησε ως προπονητής της ομάδας από το 2000.

Υπήρξαν πολλές εικασίες για το μέλλον του Bill Belichick στη Νέα Αγγλία μετά τη σεζόν του 2023. Getty Images

Ο Ian Rapoport του NFL Network ανέφερε Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ιδιοκτήτης των Patriots, Robert Kraft, «δεν έχει καταλήξει σε ένα σταθερό συμπέρασμα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια με την κατάστασή του ως headcoaching, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τερματίζει η Νέα Αγγλία θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στον καθορισμό του τι θα ακολουθήσει».

Οι Patriots θα ταξιδέψουν στο Ντένβερ το βράδυ της Κυριακής.

Όσο για τους Chiefs, θέλουν να επεκτείνουν το σερί νικών τους σε δύο όταν φιλοξενούν τους Raiders Monday την ημέρα των Χριστουγέννων.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading