Ο Trevor Lawrence θα χάσει τον πρώτο αγώνα της καριέρας του στο NFL με τους Jaguars σε κρίσιμο σημείοΚαθώς οι Τζάγκουαρ πιέζουν απεγνωσμένα για δεύτερη συνεχόμενη θέση στα πλέι οφ, θα πρέπει να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον μία νίκη χωρίς να ξεκινήσουν τον στρατηγό Τρέβορ Λόρενς.

Το Νο. 1 της γενικής επιλογής για το 2021 έχει χτυπηθεί μερικές φορές αυτή τη σεζόν, αλλά θα χάσει έναν αγώνα για πρώτη φορά στη νεαρή του καριέρα στο NFL λόγω τραυματισμού στον ώμο, ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Λόρενς, 24 ετών, είχε κάνει 49 συνεχόμενες εκκινήσεις, ισοφαρίζοντας τον στρατηγό του Kansas City Chiefs Super Bowl, Patrick Mahomes για το δεύτερο μεγαλύτερο σερί ενεργό σερί μεταξύ των στρατηγών του NFL.

Ο τρίτος στρατηγός, μέχρι αυτό το σημείο το 2023, έχει 3.736 πασάρισμα γιάρδες, 19 αγγίγματα και 12 κοψίματα ενώ ολοκλήρωσε το 65,5 τοις εκατό των πάσες του.

Ο CJ Beathard θα πάρει την αρχή στη θέση του Lawrence.

Ο Τρέβορ Λόρενς θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής λόγω τραυματισμού στον ώμο. Getty Images

Ο Λόρενς δεν είχε προπονηθεί όλη την εβδομάδα και τραυματίστηκε κατά την ήττα των Jags με 30-12 την παραμονή των Χριστουγέννωνόπου η στυπτηρία Clemson περιστέρι τέταρτο-και-1 σε μια προσπάθεια να μετατρέψει ένα τέταρτο κάτω.

Ενώ στη συνέχεια πέταξε ένα πάσο touchdown στον παραλήπτη Calvin Ridley, αργότερα τέθηκε υπό το κρεβάτι για τον Beathard, ο οποίος κατέγραψε 94 passing γιάρδες και ένα touchdown ενώ ολοκλήρωσε 11 από τις 15 πάσες με ανακούφιση.

Οι Jaguar, οι οποίοι βρίσκονται σε τριπλή ισοβαθμία για την πρώτη θέση – κρατώντας το τάι μπρέικ – στο AFC South με τους Colts and Texans, θα φιλοξενήσουν τους Panthers (2-13), οι οποίοι χωλαίνουν στη γραμμή του τερματισμού της σεζόν 2023 .

Θα ολοκληρώσουν τη σεζόν τους παίζοντας με τους Titans την Εβδομάδα 18, έναν αγώνα δρόμου που θα μπορούσε να καθορίσει τη μοίρα τους στα πλέι οφ.

Ο CJ Beathard θα ξεκινήσει στη θέση του Trevor Lawrence αυτή την Κυριακή. Getty Images

Τώρα, με τη σεζόν του Τζάκσονβιλ να έχει ξεκινήσει, ο Beathard, ο οποίος έκλεισε τα 30 τον περασμένο μήνα, θα κάνει το πρώτο του ξεκίνημα από το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν του 2020, όταν έπαιζε για τους 49ers.

Ο 6-πόδι-2, 215-λίβρες καλούντος σήματος εμφανίστηκε σε έξι παιχνίδια αυτή τη σεζόν, ολοκληρώνοντας 23 από τις 29 πάσες και συγκεντρώνοντας 171 γιάρδες.

Συνολικά στην καριέρα του, το backup των Jaguar έχει ρίξει 3.708 πασάρισμα γιαρδ, 19 touchdown και 14 κοψίματα, ολοκληρώνοντας το 60% των πάσες του.

Ο Trevor Lawrence (16) και ο CJ Beathard (3) κάνουν προθέρμανση πριν από το 2022 Pro Football Hall of Fame Game εναντίον των Las Vegas Raiders στις 4 Αυγούστου. Diamond Images/Getty Images

Έχει επίσης τέσσερις στροφές σταδιοδρομίας και 242 γιάρδες στο έδαφος.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading