Ο Trevor Siemian για να ξεκινήσει ξανά με το μέλλον των Jets του Zach Wilson, σκοτεινόΟι Jets απέκλεισαν τον στρατηγό Zach Wilson για τον αγώνα της Πέμπτης εναντίον των Browns στο Κλίβελαντ, λέγοντας δεν έχει καθαρίσει το πρωτόκολλο διάσεισηςκαι είναι δίκαιο να αναρωτηθούμε αν ο Νο. 2 του ντραφτ της ομάδας πριν από τρία χρόνια έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο Jets Green.

Ο Wilson αποκλείστηκε από την οδική ήττα των Jets από τους Dolphins πριν από δύο αγώνες με διάσειση και έχασε τη νίκη της Κυριακής στην Ουάσιγκτον.

Όταν ο επικεφαλής των Jets, Robert Saleh, ρωτήθηκε την Τρίτη εάν ο Wilson έχει την ευκαιρία να επιστρέψει για το φινάλε της σεζόν στη Νέα Αγγλία, δεν ακουγόταν ακριβώς θετικός για αυτό.

«Θα δούμε», είπε ο Σάλεχ. «Το πιο σημαντικό είναι να απαλλαγεί από όλα αυτά τα συμπτώματα και να προχωρήσει, αυτό είναι πρώτα και κύρια, προφανώς».

Με την απουσία του Wilson, Ο Τρέβορ Σιεμιάν θα ξεκινήσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του.

«Όταν ήταν καλό, ήταν καλό», είπε ο Siemian την Τρίτη σχετικά με την επιθετική απόδοση κατά των Διοικητών. «Όπως όλοι οι άλλοι, προσπαθούμε απλώς να βρούμε αυτή τη συνέπεια και να παραμείνουμε σε αυτή τη ροή, και αν το κάνουμε αυτό, έχουμε μια ευκαιρία».

Ο στρατηγός των Jets, Trevor Siemian, θα αντιμετωπίσει μια περίφημη άμυνα των Browns. Charles Wenzelberg / New York Post

Η άμυνα των Μπράουνς κατατάσσεται στο Νο. 1 του NFL.

«Σε όλη την επιφάνεια, το μπροστινό μέρος είναι εξαιρετικό, έμπειρο στο τρέξιμο, έμπειρο στην πάσα και κολλώδες στο πίσω μέρος», είπε ο Siemian. «Παίζουν πολύ καλά το πρόγραμμά τους, προφανώς πολύ καλά προπονημένοι και είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Ο Σάλεχ δεν ήταν διστακτικός σχετικά με την απόδοση του Σιέμιαν κόντρα στην Ουάσιγκτον – 217 γιάρδες πέρασε σε 49 προσπάθειες, λέγοντας: «Ναι, ο Τρέβορ έκανε ωραία πράγματα στο παιχνίδι. Έχει τόσο πολύ χρόνο για να παίξει που ήταν υπέροχο να μιλήσω μαζί του και να αναγνώρισε ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα».

Ο στρατηγός των Jets Zach Wilson δεν έχει καθαρίσει το πρωτόκολλο διάσεισης. Bill Kostroun/New York Post

Με περισσότερο από ήπια ανησυχία, ο λάτρης Greg Zeurlein, ο ήρωας της νίκης της Κυριακής με 30-28 επί της Ουάσινγκτονέχει τραυματισμό στον τετρακέφαλο, σύμφωνα με τον Σάλεχ και δεν κλώτσησε στην ενδιάμεση συνεδρία της Τρίτης.

“Βγήκε από το παιχνίδι με πόνο στο δεξιό τετράγωνο, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθεί σήμερα”, είπε ο Saleh.

Ερωτηθείς εάν η ομάδα χρειάζεται να υπογράψει άλλον παίκτη, ο Σάλεχ είπε, «Θα μιλήσω με τον Τζο (Ντάγκλας, τον GM) γι' αυτό. Θα δούμε πώς θα πάει σήμερα».

Ο Zeurlein, του οποίου το 54-yarder με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν έδωσε τη νίκη στους Jets, έκανε μια υπέροχη σεζόν, κάνοντας 30 από τις 31 προσπάθειές του για γκολ στο πεδίο.


Σε άλλες ειδήσεις τραυματισμών, ο Saleh είπε επίσης ότι το σχέδιο ήταν να αντιμετωπίσει τον Duane Brown «με κάποια δουλειά» την Τρίτη με την άρρωστη πλάτη του. Ο Μπράουν είπε στο The Post μετά την παρουσίαση: «Θα πρέπει να δούμε [Wednesday]. Έκανα λίγο παραπάνω [Tuesday] και [Wednesday] θα κάνουμε περισσότερα πριν πηδήξουμε στην πτήση».

Jets tight end Jeremy Ruckert (89) τρέχει μετά από μια σύλληψη κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου εναντίον των Houston Texans. Bill Kostroun/New York Post

Ο Jeremy Ruckert, ο οποίος είναι επίσης σε πρωτόκολλο διάσεισης, όπως ο Wilson δεν έχει καθαριστεί και δεν θα παίξει.


Ο Saleh έκανε να ακούγεται σαν ένας πρωτάρης που τρέχει πίσω, ο Izzy Abanikanda θα συνεχίσει να έχει περισσότερα βλέμματα αυτή την εβδομάδα αφού σημείωσε ρεκόρ καριέρας εννέα φορές για 43 γιάρδες στη νίκη επί της Ουάσινγκτον.

«Ω, έχει χυμό, φίλε», είπε ο Σάλεχ. «Δεν θέλω να το αποκαλώ φρέσκο, γιατί αυτό θα του έκανε κακό, αλλά ξέρουμε από το προπονητικό στρατόπεδο και τη συνολική διαδικασία του ντραφτ.

«Οι ταχύτητες του GPS κυμαίνονται για 4,3, 4,2, οπότε έχει το ίδιο ζουμί με έναν τύπο όπως ο Breece [Hall]. Νόμιζα ότι έκανε πολύ ωραία δουλειά».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading