Ο Trevor Siemian εύχεται να είχε «καλύτερο» δεύτερο μισό της νίκης των Jets έναντι των Commanders


Ο στρατηγός των Jets, Trevor Siemian, βίωσε μια σειρά από συναισθήματα Κυριακάτικη νίκη με 30-28 επί των Διοικητών.

“Είχε πλάκα. Δεν ήταν διασκεδαστικό. Μετά, ήταν και πάλι διασκεδαστικό», είπε ο Siemian. «Είναι μια έκρηξη που ανταγωνίζεται. Μακάρι να είχαμε παίξει καλύτερα. Μακάρι να είχα παίξει καλύτερα στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Να ανταγωνίζονται και να παίζουν και να βρίσκουν τον τρόπο. Δεν είναι πάντα όμορφο. Το να βρίσκεις έναν τρόπο να κερδίζεις είναι απλώς ξεχωριστό σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτές οι στιγμές στα αποδυτήρια είναι οι καλύτερες».

Ο Siemian δεν ήταν τέλειος στο πρώτο του ξεκίνημα με τους Jets αυτή τη σεζόν, αλλά ηγήθηκε της νίκης του αγώνα και έκανε αρκετά για να κερδίσουν οι Jets.

Ο Siemian πέτυχε 27 στα 49 για 217 γιάρδες με ένα πάσο touchdown και ένα κόψιμο στο παιχνίδι.

Ο Siemian ήταν ο τέταρτος βασικός στρατηγός της σεζόν για τους Jets.

«Νόμιζα ότι έκανε καλή δουλειά», είπε ο προπονητής των Jets, Robert Saleh. «Έκανε καλή δουλειά στο να κουμαντάρει την επίθεση, να πηδήξει την μπάλα μέσα και έξω από την ομάδα, παίρνοντας ό,τι του έδωσε η άμυνα. Βγάζει γρήγορα την μπάλα μέσα και έξω από τα χέρια του. Θα υπάρξουν μερικά παιχνίδια που θα θέλει πίσω, αλλά συνολικά ήταν εντάξει.”


Ο στρατηγός των Νιου Γιορκ Τζετς, Τρέβορ Σιέμιαν #14, ρίχνει μια πάσα κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου.
Ο στρατηγός των Νιου Γιορκ Τζετς, Τρέβορ Σιέμιαν #14, ρίχνει μια πάσα κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου. Charles Wenzelberg / New York Post

Ο Siemian οδήγησε τους Jets 31 γιάρδες σε οκτώ παιχνίδια για να στήσουν το γκολ 54-υάρδων του Greg Zuerlein, το οποίο κερδίζει το παιχνίδι με πέντε δευτερόλεπτα να απομένουν.


Ο DE Jermaine Johnson μπλόκαρε ένα punt στο πρώτο τέταρτο.

Είπε ότι δεν έπρεπε καν να είναι στο γήπεδο.


Ο Τζέρμαιν Τζόνσον #11 των Νιου Γιορκ Τζετς πανηγυρίζει αφού μπλόκαρε ένα ποντίκι κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου εναντίον των Κομάντερς της Ουάσινγκτον
Ο Τζέρμαιν Τζόνσον #11 των Νιου Γιορκ Τζετς πανηγυρίζει αφού μπλόκαρε ένα λάκτισμα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου εναντίον των Διοικητών της Ουάσινγκτον. Getty Images

Το μπλοκ οδήγησε στο πρώτο touchdown των Jets στο παιχνίδι.

«Στην πραγματικότητα, κάναμε μια κλήση όπου μπορώ να πάω να το αποκλείσω γιατί πάντα το λέω στον προπονητή των ειδικών ομάδων [Brant Boyer], «Αφήστε με να πάω να μπλοκάρω ένα», είπε ο Τζόνσον. «Τότε, λέει, «Εντάξει». Μου έστειλε ένα μήνυμα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και μου είπε, “Είσαι έτοιμος να αποκλείσεις ένα;” Είπα ναι. Οπότε, έκανε αυτή την κλήση και μετά ήταν αστείο γιατί δεν έπρεπε καν να είμαι στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αυτού. Η κλήση μου δεν έλαβε κλήση για να την αποκλείσω. Υπήρξε μια κακή επικοινωνία και κάποιος δεν με απομάκρυνε και είπα, “Ω, καλά, απλά θα μείνω μέσα και θα προσπαθήσω να το εμποδίσω”. Έπειτα, ό,τι συνέβη, συνέβη και μετά μπόρεσα να κάνω ένα έργο».


Ο TE Jeremy Ruckert έφυγε από το παιχνίδι με διάσειση. … WR Garrett Wilson έφυγε για λίγο από το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Είπε ότι πάτησε το αριστερό του γόνατο. «Πρέπει να πιάσω την μπάλα, να κατέβω, να ξέρεις ότι είμαι μικρός μάγκας», είπε ο Wilson. «Αυτοί οι μάγκες χτυπούν σε αυτό το πρωτάθλημα, ενήλικοι άντρες. Πρέπει να ξεφύγεις από το δρόμο τους μερικές φορές».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading