Ο Trevor Siemian θα ξεκινήσει εναντίον των Commanders με τον Zach Wilson να βρίσκεται στο περιθώριο λόγω διάσεισης


Το δεύτερο ξεκίνημα του Trevor Siemian στον στρατηγό για τους Jets θα γίνει 1.560 ημέρες μετά την πρώτη του – και με άλλες τέσσερις στάσεις ενδιάμεσα.

Ο Ζακ Γουίλσον δεν θα εκκαθαρίσει εγκαίρως το ρυθμιζόμενο από το NFL πρωτόκολλο διάσεισης για να ξεκινήσει την Κυριακή εναντίον των Commanders στο MetLife Stadium, δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής Robert Saleh.

Έτσι, ο Siemian, ο οποίος έχει βαθμολογία 40,1 στρατηγός και δύο touchdown σε δύο παιχνίδια εκτός πάγκου αυτή τη σεζόν, θα φτάσει τα 31 του.αγ έναρξη καριέρας.

Θα είναι έτοιμος εγκαίρως ο Wilson για μια σύντομη ανατροπή στο “Thursday Night Football” στις 28 Δεκεμβρίου εναντίον των Browns;

«Είναι ακόμα μια πιθανότητα», είπε ο Σάλεχ. «Είναι δύσκολο το γεγονός ότι είναι παιχνίδι της Πέμπτης, οπότε πρέπει να ξεπεράσει κάποια εμπόδια το Σαββατοκύριακο. Θα δούμε.”


Ο Τρέβορ Σιέμιαν #14 των Νιου Γιορκ Τζετς ρίχνει μια πάσα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Μαϊάμι Ντόλφινς στο Στάδιο Χάρντ Ροκ στις 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Μαϊάμι Γκάρντενς της Φλόριντα.  (Φωτογραφία από Rich Storry/Getty Images)
Ο Τρέβορ Σιεμιάν θα πάρει την αρχή απέναντι στην Ουάσινγκτον. Getty Images

Ο Brett Rypien, τον οποίο οι Jets απέγραψαν από την ομάδα εξάσκησης των Seahawks στις 5 Δεκεμβρίου σε συνδυασμό με την απελευθέρωση του Tim Boyle, θα είναι το εφεδρικό.

Έπαιξε σε δύο παιχνίδια για τους Rams νωρίτερα αυτή τη σεζόν.


Ο Τρέβορ Σιέμιαν #14 των Νιου Γιορκ Τζετς ρίχνει μια πάσα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Μαϊάμι Ντόλφινς στο Στάδιο Χάρντ Ροκ στις 17 Δεκεμβρίου 2023 στο Μαϊάμι Γκάρντενς της Φλόριντα.  (Φωτογραφία από Rich Storry/Getty Images)
Ο Ζακ Γουίλσον αποκλείστηκε για τον αγώνα της Κυριακής με τους Commanders. Bill Kostroun/New York Post

Οι Jets δεν θα διατρέχουν τον κίνδυνο να προσδιορίσουν τον Aaron Rodgers – που ήταν προστέθηκε στο ενεργό ρόστερ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να αποκαθιστά τον σχισμένο του Αχιλλέα – ως Νο. 3 στρατηγός διαθέσιμος να παίξει μόνο εάν οι δύο πρώτοι τραυματιστούν και δεν επιστρέψουν.

Στην πρώτη του περιοδεία με τους Jets, ο Siemian ξεκίνησε το παιχνίδι της Εβδομάδας 2 το 2019 αφού ο Sam Darnold διαγνώστηκε με μονοπυρήνωση.

Υπέφερε στο τέλος της σεζόν σχισμένους συνδέσμους στον αστράγαλό του αφού πέταξε μόλις έξι πάσες και το επόμενο ταξίδι του τον οδήγησε στους Τιτάνες, τους Αγίους, τις Αρκούδες και τις Βεγγάλης.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading