Ο Vic Fangio ξαφνικά βιδώνει τα δελφίνια καθώς οι Eagles κινούνται αργαλειοίΟ Vic Fangio μπορεί να έχει ήδη μια νέα συναυλία αμυντικού συντονιστή μετά την έξοδό του από το Μαϊάμι.

Οι Dolphins ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους» με τον Fangio και Οι Adam Schefter και Jeremy Fowler του ESPN ανέφεραν ότι ήταν ήταν ο «κορυφαίος στόχος» των Eagles για την αμυντική τους θέση με μια συμφωνία αναμενόμενη.

Ο πρώην προπονητής του Μαϊάμι έχει ήδη σχέση με την οργάνωση Eagles αφού εργάστηκε ως σύμβουλος για δύο εβδομάδες καθώς ετοιμάζονταν να αντιμετωπίσουν τους Chiefs στο περσινό Super Bowl.

ανέφερε ο Σέφερ ότι ο Fangio και οι Eagles είχαν ενδιαφέρον να συνεργαστούν μεταξύ τους το 2023, «​​αλλά ο συγχρονισμός δεν λειτούργησε».

Φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα γίνει, με τα Δελφίνια να επιτρέπουν στον Φάντζιο να φύγει για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του στην Πενσυλβάνια, σημείωσε ο γνώστης του NFL.

Ο Vic Fangio χωρίζει τους δρόμους του με τα Dolphins. AP

Οι Eagles άφησαν τον αμυντικό συντονιστή Sean Desai την Κυριακή και γρήγορα άρχισαν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Τώρα, φαίνεται ότι μπορεί να έχουν έναν αγώνα στο Fangio.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βικ για τη συνεισφορά του το 2023. Όταν αξιολογήσαμε τη σεζόν, φάνηκε ότι αυτή ήταν η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη», δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής των Dolphins, Mike McDaniel, σε δήλωση την Τετάρτη. «Τώρα, στρέφουμε την εστίασή μας στο 2024 και μετά επειγόντως καθώς προσδιορίζουμε τον καλύτερο υποψήφιο για να οδηγήσει την άμυνά μας προχωρώντας. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάπτυξη των παικτών μας και στην οικοδόμηση μιας νικηφόρας ομάδας με συνεχή επιτυχία».

Η άμυνα του Μαϊάμι υπό την ηγεσία του Fangio το 2023 επέτρεψε τα 10α λιγότερα γιάρδα ανά παιχνίδι και κατετάγη τρίτη στο NFL σε σάκους (56).

Ο προπονητής των Philadelphia Eagles, Nick Sirianni, κοιτάζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπαλαντέρ NFC. Getty Images

Αλλά τα Dolphins που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς δυσκολεύτηκαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής stretch, επιτρέποντας περισσότερα από 400 γιάρδες επίθεσης σε τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Ο Fangio, 65 ετών, φέρνει 37 χρόνια προπονητικής εμπειρίας όπου κι αν καταλήξει.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει το AP NFL Assistant Coach of the Year με τους Bears το 2018.

Ο προπονητής Mike McDaniel των Miami Dolphins κοιτάζει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στα πλέι οφ μπαλαντέρ της AFC εναντίον των Κάνσας Σίτι Τσιφς. Getty Images

Αφού οι Eagles άφησαν τον Desai, η Dianna Russini του The Athletic ανέφερε ότι η ομάδα προσέγγισε αρκετούς διαθέσιμους προπονητές για να καλύψει τον ρόλο, μεταξύ των οποίων πρώην αμυντικός συντονιστής των Giants, Wink Martindale και πρώην προπονητής των Falcons Ryan Nielsen.

Ωστόσο, ο Fangio φαίνεται τώρα να είναι κλειδωμένος ως η επιλογή να μπει και να διορθώσει το πλοίο μετά από ένα καταστροφικό 2023 για την άμυνα των Eagles.

Οι Eagles δυσκολεύτηκαν, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια, κάτι που οδήγησε στον προπονητή Nick Sirianni να αφαιρέσει το αμυντικό play-calling από τον Desai.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading