Ο Wahab ενημερώνει για την φυσική κατάσταση των Naseem, Hasnain, Shadab και Ihsanullah


Ο αρχιεπιλογέας ανδρών του Πακιστάν, Wahab Riaz, ανακοίνωσε μια 17μελή ομάδα για τη σειρά πέντε αγώνων T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, που ξεκινά από τις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Λαχόρη, ο Wahab έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση φυσικής κατάστασης των βηματοδοτών του Πακιστάν.

«Ο Mohammad Hasnain και ο Naseem Shah έχουν αναρρώσει. Ο Naseem υποβάλλεται σε αποκατάσταση στο NCA. Δεν θέλουμε να τον φορτώσουμε πολύ. Ας ελπίσουμε ότι από το PSL, θα είναι ικανός να βγει στην Ισλαμαμπάντ Γιουνάιτεντ. Ο Mohammad Hasnain έχει επίσης μόλις ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και τον καλέσαμε στην ακαδημία για να τον αξιολογήσουμε», είπε ο Wahab.

Ωστόσο, ο Wahab Riaz εξέφρασε λιγότερο αισιόδοξα νέα σχετικά με την ανάρρωση του Ihsanullah, δηλώνοντας ότι χρειάζεται επιπλέον χρόνος για να μπορέσει να ανακτήσει την πλήρη φυσική του κατάσταση. Υπάρχει αβεβαιότητα για τη διαθεσιμότητά του για τους επερχόμενους αγώνες PSL.

“Δυστυχώς, ο Ihsanullah θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση – δεν είμαστε σίγουροι αν θα μπορέσει να παίξει αυτό το PSL”, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη σημασία του Shadab Khan στο κρίκετ T20 του Πακιστάν, ο Wahab Riaz σημείωσε ότι ο ολισθηρός αθλητής υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του National T20.

«Ο Shadab Khan είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος του κρίκετ T20 του Πακιστάν.

Δυστυχώς, υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο (κατά τη διάρκεια της Εθνικής Τ20) και χρειάζεται άλλες δύο εβδομάδες αποκατάστασης. Μετά από αυτό, θα είναι διαθέσιμος για μπολ», είπε ο Wahab Riaz.

Ομάδα του Πακιστάν: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Haseebullah Khan, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Haris Rauf, Zaman Khan