Ο Wahab Riaz προσθέτει εννέα ακόμη παίκτες στο προπονητικό στρατόπεδο για τη σειρά της Νέας Ζηλανδίας


Ο αρχιεπιλογέας ανδρών του Πακιστάν, Wahab Riaz, ανακοίνωσε μια 17μελή ομάδα για τη σειρά πέντε αγώνων T20I εναντίον της Νέας Ζηλανδίας, που ξεκινά από τις 12 Ιανουαρίου στο Όκλαντ.

Εκτός από την ομάδα T20I, ο Wahab ανακοίνωσε επίσης τη συμπερίληψη εννέα επιπλέον παικτών για να ενταχθούν στο προπονητικό στρατόπεδο για την επερχόμενη σειρά T20I.

Οι προσκεκλημένοι παίκτες που πρόκειται να εμφανιστούν στο προπονητικό καμπ είναι οι Kamran Ghulam, Omair Bin Yousuf, Sajjad Ali, Ahmed Shehzad, Mohammad Haris, Shahab Khan, Mohammad Imran, Mohammad Amir Khan και Arif Yaqoob.

«Καλούμε τους κορυφαίους παίκτες του Εθνικού Κυπέλλου T20 στο προπονητικό στρατόπεδο και θα παρακολουθήσουμε την απόδοσή τους στο camp. Αυτοί οι εννέα παίκτες θα ενταχθούν στα μέλη της ομάδας που επιλέχθηκαν για τη σειρά της Νέας Ζηλανδίας», είπε ο Wahab.

Το προπονητικό καμπ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ στη Λαχόρη στις 28 Δεκεμβρίου 28 και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Πακιστάν για το NZ T20Is: Shaheen Afridi (c), Babar Azam, Mohammad Rizwan, Fakhar Zaman, Saim Ayub, Sahibzada Farhan, Shan Masood, Abdullah Shafique, Mohammad Haris, Iftikhar Ahmed, Azam Khan, Aamer Jamal, Abbas Afridi, Mohammad Wasim Jr, Mohammad Nawaz, Abrar Ahmed, Usama Mir, Haris Rauf, Zaman Khan

Πακιστάν περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία:

  • 12 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Πρώτο T20I στο Ώκλαντ
  • 14 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία – Πακιστάν – Δεύτερο T20I στο Χάμιλτον
  • 17 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τρίτο T20I στο Dunedin
  • 19 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία vs Πακιστάν – Τέταρτο T20I στο Κράιστσερτς
  • 21 Ιανουαρίου: Νέα Ζηλανδία εναντίον Πακιστάν – Πέμπτη T20I στο Κράιστσερτς