Ο Williamson υποστηρίζει τον Babar Azam για να ανακτήσει τη φόρμα του, τον αποκαλεί «μεγάλη απειλή» για τη NZ


Ο καπετάνιος της Νέας Ζηλανδίας Kane Williamson εξέφρασε την υποστήριξή του στον Babar Azam, περιγράφοντάς τον ως “παίκτη παγκόσμιας κλάσης” και υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι ο Babar θα ανακτήσει τη μορφή του.

Σε μια συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ο Williamson αναγνώρισε το ποικίλο φάσμα των συναισθημάτων στο κρίκετ και τόνισε τη συνεχή επιδίωξη βελτίωσης. Παρά τις πρόσφατες προκλήσεις του Babar, ο Williamson παραμένει σίγουρος για τις ικανότητές του και τον αναγνωρίζει ως σημαντική απειλή για τη Νέα Ζηλανδία στην επερχόμενη σειρά πέντε αγώνων T20I που θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου στο Ώκλαντ.

“Αυτός [Babar] είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Το κρίκετ έρχεται με μια πλήρη γκάμα συναισθημάτων και συναισθημάτων και μέρος του είναι η πλοήγηση κάθε μέρα και η αναζήτηση βελτίωσης. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει και αυτό δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Γνωρίζουμε ότι είναι μια μεγάλη απειλή “, δήλωσε ο Williamson.

Όσον αφορά την πρόσφατη απώλεια δοκιμαστικών σειρών 3-0 του Πακιστάν στην Αυστραλία, ο Williamson υπονόμευσε τη σημασία της μορφής κόκκινης μπάλας, υπογραμμίζοντας ότι το Πακιστάν αποτελεί σταθερά μια τρομερή απειλή στο T20 κρίκετ.

“Το Πακιστάν είναι πάντα μια φανταστική ευκαιρία, είναι σταθερά μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και σε όλες τις συνθήκες, έτσι ώστε να τους έχουν εδώ στο κατώφλι μας και να έχουμε άλλο διαγωνισμό είναι μεγάλη”, δήλωσε.

Αντικατοπτρίζοντας την εξοικείωση μεταξύ των δύο ομάδων, ο Williamson ανέφερε τις προηγούμενες συναντήσεις τους, συμπεριλαμβανομένης μιας τριών σειράς πριν από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου το Πακιστάν αναδείχθηκε νικηφόρα.

“Παίξαμε μια σειρά τριών σειράς πριν από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, κέρδισαν αυτό και προφανώς προχώρησαν πολύ σε αυτόν τον ανταγωνισμό και έτσι γνωρίζουμε πόσο ισχυροί είναι ως ομάδα”, κατέληξε.