Ο Wink Martindale για συνέντευξη με τους Jaguars σε αναζήτηση νέου μνηστήρα μετά την πτώση των Giants


Η αναζήτηση του Wink Martindale για μια νέα ομάδα έφτασε στο Jacksonville.

Ο πρώην αμυντικός συντονιστής Giants πρόκειται να πάρει συνέντευξη από τους Jaguar την Τρίτη και την Τετάρτη για την κενή θέση αμυντικού συντονιστή τους, σύμφωνα με το Sports Illustrated.

Είναι η πρώτη γνωστή συνέντευξη για τον Martindale από τότε ο άσχημος χωρισμός του με τους Γίγαντες.


Wink Martindale
Ο Wink Martindale έχει την πρώτη του γνωστή συνέντευξη καθώς αναζητά νέα ομάδα. AP

Ως μέρος της συμφωνίας τους για τον χωρισμό τους, οι Giants δεν χρειάζεται να πληρώσουν στον Martindale τα 3 εκατομμύρια δολάρια που του χρωστούσαν για την επόμενη χρονιά στο συμβόλαιό του, και ο Martindale είναι ελεύθερος να ενταχθεί σε όποια ομάδα επιλέξει.

Ο Martindale υπηρέτησε ως αμυντικός συντονιστής των Giants για δύο σεζόν, αλλά μια έντονη ρήξη με τον προπονητή Brian Daboll οδήγησε στην αποχώρηση του Martindale.

Ο Paul Schwartz του The Post ανέφερε ότι ο Martindale έβρισε τον Daboll σε μια συνάντηση αφού ο τελευταίος αποκάλυψε ότι απέλυε τον Ντρου και τον Κέβιν Γουίλκινς, δύο αμυντικούς βοηθούς στους οποίους ο Μαρτίντεϊλ είναι πολύ πιστός.

Οι Jaguar απέλυσαν τον αμυντικό συντονιστή Mike Caldwell και το επιτελείο του μετά τη σεζόν και τη βάναυση κατάρρευσή τους σε όλη την έκταση.

Αφού ξεκίνησαν με 8-3, οι Jaguar έχασαν πέντε από τα επόμενα έξι παιχνίδια και έχασαν τα πλέι οφ.

Οι Γίγαντες αντίστροφα έχουν τους πρώτους υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Martindale.

Πήραν συνέντευξη από τον δευτερεύοντα προπονητή των Ravens Dennard Wilson και πρόκειται να πάρουν συνέντευξη από τον αμυντικό συντονιστή των Titans Shane Bowen για τη δική τους κενή θέση αμυντικού συντονιστή.


Wink Martindale, Brian Daboll
Ο Wink Martindale (L.) είχε μια άσχημη διαμάχη με τον Brian Daboll. Bill Kostroun/New York Post

Η άμυνα των Giants του Martindale ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με την έβδομη χειρότερη μονάδα στο σκοράρισμα, την τέταρτη χειρότερη κατά τη διάρκεια της διαδρομής και τη 14η χειρότερη άμυνα πάσας, αν και ήταν ισόπαλοι για τις περισσότερες παρτίδες στο NFL.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading