Ο Wink Martindale εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο καθώς το δράμα των Giants πλανάται


Το τι συμβαίνει με τον Wink Martindale φαίνεται να είναι το ερώτημα που απασχολεί κάθε οπαδό των Giants αυτή τη στιγμή.

Αναφέρθηκε ότι Ο Martindale παραιτήθηκε από τον αμυντικό συντονιστή της ομάδας μετά από μια μεγάλη προπονητική αλλαγή τη Δευτέρα, αλλά από το πρωί της Τρίτης, δεν είχε υποβάλει ακόμη επίσημα την παραίτησή του στην ομάδα.

Για να προστεθεί στις εικασίες, ο Martindale, 60 ετών, εθεάθη να επιβιβάζεται σε μια πτήση προς Sarasota της Φλόριντα, το πρωί της Τρίτης.

Ο χρήστης X @toddsaunders δημοσίευσε ένα ζευγάρι φωτογραφίες του Martindale που στέκεται έξω από την πύλη A29 στο αεροδρόμιο του Newark και φαίνεται να περιμένει να επιβιβαστεί σε πτήση της United Airlines για το σπίτι του στην πολιτεία Sunshine.

Υπήρχαν αναφορές για τη φετινή σεζόν αυξανόμενη τριβή μεταξύ του Martindale και του προπονητή των Giants, Brian Daboll.

Ο αμυντικός συντονιστής και η ομάδα προσπάθησαν να καταπνίξουν τις φήμες και μόλις την περασμένη Πέμπτη, ο Martindale ακουγόταν σαν να περίμενε να επιστρέψει το 2024.


Ο Wink Martindale φεύγει από το γήπεδο αφού οι Eagles κέρδισαν τους Giants
Ο Wink Martindale φεύγει από το γήπεδο αφού οι Eagles κέρδισαν τους Giants την ημέρα των Χριστουγέννων. Bill Kostroun/New York Post

«Περιμένω να επιστρέψω; Δεν ξέρω γιατί δεν θα το έκανα», είπε ο Martindale στους δημοσιογράφους την περασμένη εβδομάδα. «Κάνεις αυτές τις συζητήσεις μετά από αυτό το τελευταίο παιχνίδι και κάθεσαι αναπαυτικά και μπορείς να σκεφτείς και να αφαιρέσεις το συναίσθημα, το συναίσθημα, το τρόμο, το άγχος της προετοιμασίας κάθε εβδομάδα και κάθεσαι αναπαυτικά και συζητάς τα πράγματα. Πες εδώ που βρισκόμαστε, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι φυσικό σε κάθε ομάδα».

Και ο Daboll είχε πει τη Δευτέρα ότι η «προσδοκία» ήταν ότι ο Martindale και ο επιθετικός συντονιστής Mike Kafka θα ήταν στο μαντρί.

Αλλά η απόφαση να αφήσει να φύγουν δύο στενοί έμπιστοι του Μάρτιντεϊλ — Ο προπονητής των εξωτερικών οπαδών της γραμμής Ντρου Γουίλκινς και ο βοηθός άμυνας Κέβιν Γουίλκινς — τα πράγματα φάνηκαν να αλλάζουν.

Σύμφωνα με τον Paul Schwartz της The Post, Ο Μάρτιντεϊλ έβρισε στο Ντάμπολ όταν άκουσε την είδηση ​​της απόλυσης των αδελφών Γουίλκινς.

Ο Martindale έχει συμβόλαιο με τους Giants για άλλη μια σεζόν και ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες διαπραγματεύσεις, καθώς οι Giants θα μπορούσαν, θεωρητικά, να μπλοκάρουν τυχόν πιθανές συνεντεύξεις για δουλειά.

Ενώ ο Martindale δεν έχει υποβάλει επιστολή παραίτησης, μια πηγή είπε στον Ralph Vacchiano του Fox Sports ότι ο Martindale “δεν μένει – τελείωσε”.

Η απόφαση είχε προκαλέσει σοκ σε σχεδόν όλους, συμπεριλαμβανομένων των παικτών των Giants.


Ο πρώην συντονιστής άμυνας των Giants, Wink Martindale
Ο Wink Martindale δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει την παραίτησή του. Bill Kostroun/New York Post

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνιση στο WFAN με τους Brandon Tierney και Sal Licata Την Τρίτη, ο μπακ του κόρνερ Adoree' Jackson εξέφρασε την έκπληξή του για το πώς εξελίχθηκε η κατάσταση.

«Δεν είναι ότι είδα κάποια διάθεση στη γλώσσα του σώματος που θα έδειχνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε ο Τζάκσον. «Εγώ που το είδα… ήταν σοκαριστικό να βλέπω ότι έφυγε έτσι. «Βλέποντάς τους στις συναντήσεις μας ή στο γήπεδο και μιλώντας, ίσως κερδίσουν ένα Όσκαρ.

«Επειδή, αν υπήρχε πρόβλημα, έκαναν καλή δουλειά παίζοντας και έδειχναν ότι δεν υπήρχε».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading