Ο Wolff υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Mercedes | Η Express Tribune


ΛΟΝΔΙΝΟ:

Toto Wolff υπέγραψε τριετές συμβόλαιο για να παραμείνει ως επικεφαλής της ομάδας και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes στη Formula 1 τη Δευτέρα.

Ο Αυστριακός, ο οποίος κατέχει το ένα τρίτο της μετοχής της ομάδας της Formula 1, ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία μετά από συνάντηση με τους συμμετόχους INEOS και Mercedes-Benz.

Ο Wolff επιβλέπει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης από το 2013.

Ο 52χρονος οδήγησε τη Mercedes σε οκτώ διαδοχικά Πρωταθλήματα Κατασκευαστών από το 2014-21.

Η Mercedes τερμάτισε δευτεραθλήτρια πίσω από τη Red Bull το 2023 και το αστέρι της Λιούις Χάμιλτον ήρθε τρίτος στο πρωτάθλημα οδηγών την περασμένη περίοδο.

“Στο τέλος της ημέρας, ως μέτοχος ο ίδιος, θέλω την καλύτερη απόδοση επένδυσης. Και η καλύτερη απόδοση επένδυσης είναι η νίκη”, δήλωσε ο Wolff στη Daily Telegraph τη Δευτέρα.

«Δεν θα προσπαθήσω να κρατηθώ σε μια θέση που πιστεύω ότι κάποιος θα τα καταφέρει καλύτερα από εμένα.

«Φροντίζω να έχω ανθρώπους γύρω μου που μπορούν να μου πουν το αντίθετο. Στο τέλος αποφασίσαμε και οι τρεις: «Ας το ξανακάνουμε».

“Ο κίνδυνος για μένα είναι πάντα πιο βαρετός από το burnout. Και γι' αυτό αποδέχομαι τις προκλήσεις που έχουμε σήμερα, παρόλο που μερικές φορές αισθάνομαι πολύ, πολύ δύσκολο να τις διαχειριστώ.”

Η ανακοίνωση τερματίζει τις εικασίες για το μέλλον του Wolff στον κύριο ρόλο της ομάδας.

Έρχεται καθώς η ομάδα επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι θα αποκαλύψει το νέο της αυτοκίνητο για το 2024, το οποίο θα οδηγούν οι Hamilton και George Russell, στο Silverstone στις 14 Φεβρουαρίου.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading