Ο Woody Johnson πρέπει να κλείσει τη θέση του Aaron Rodgers στο “The Pat McAfee Show”: Gregg GiannottiΟ Gregg Giannotti πιστεύει ότι ο Woody Johnson πρέπει να φιμώσει τον Aaron Rodgers.

Με τον Jimmy Kimmel απειλώντας πιθανές νομικές ενέργειες αφού ο Rodgers ισχυρίστηκε ότι ο οικοδεσπότης του ABC αργά το βράδυ μπορεί να είναι στο λίστα πελατών Jeffrey Epstein, Ο οικοδεσπότης του WFAN είπε ότι ο ιδιοκτήτης των Jets πρέπει να βγάλει τον στρατηγό του που μιλάει ελεύθερα από την εβδομαδιαία αμειβόμενη θέση του στο “The Pat McAfee Show”.

«Αν είμαι ο Γούντι Τζόνσον, θα βρω έναν τρόπο να σου πάρω ό,τι πληρώνεσαι από τη McAfee. Θα σου βρω τον τρόπο. Ο Robert Kraft βρήκε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να πληρώσει τον Tom Brady. Θα σου βρω έναν τρόπο να πάρεις αυτό το εκατομμύριο δολάρια». Ο Giannotti είπε στο «Boomer and Gio» την Τετάρτη. «Θα σε βάλω επικεφαλής, μπορείς να γίνεις ο Διευθύνων Σύμβουλος της Q-tips στην Johnson & Johnson, ό,τι κι αν είναι, θα σου πάρω αυτό το εκατομμύριο δολάρια.

«Δεν μπορείς πια να κάνεις το σόου. Δεν μπορείς. Μας σκοτώνεις. Μας σκότωσες για έναν ολόκληρο χρόνο. Όλοι πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτό. Η ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί».

Παρουσιαστής του WFAN Gregg Giannotti. @awfulannouncing/Χ

Ο Giannotti, ωστόσο, αναρωτήθηκε αν ο Johnson και οι Jets έχουν το σθένος να σταθούν πραγματικά απέναντι στον Rodgers.

“Πρέπει να φύγει από αυτό το σόου και οι Jets πρέπει να κάνουν κάτι γι 'αυτό”, συνέχισε ο Giannotti. «Αλλά δεν έχουν τα κότσια να σταθούν απέναντί ​​του και να το πουν αυτό. Θα πει: «Αυτό κάνω. Με πληρώνουν, το απολαμβάνω να το κάνω και σας βιδώνω ρε παιδιά ». Και αυτό θα είναι αγώνας».

Το εβδομαδιαίο τμήμα της Τρίτης του Rodgers με τον McAfee είναι πρωτοσέλιδο, παρόλο που έχασε όλα τα παιχνίδια εκτός από τέσσερα αυτή τη σεζόν, αλλά τα σχόλια αυτής της εβδομάδας που ισχυρίζονται ότι ο Kimmel είναι στη λίστα του Epstein μπορεί να έχουν πάει πολύ μακριά.

Aaron Rodgers (l) και Woody Johnson (r). Corey Sipkin για το NY POST

Ο Kimmel απείλησε πιθανές νομικές ενέργειες σε ένα tweet και ο McAfee προσπάθησε να διαλύσει την κατάσταση Την Τετάρτη, λέγοντας ότι ο Ρότζερς απλώς έκανε «s–t talking» μετά χρόνια μετά τον Κίμελ το μελλοντικό Hall of Famer για τις απόψεις του για τον Covid, τους εμβολιασμούς και τις θεωρίες συνωμοσίας.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Jimmy Kimmel, που πραγματικά ελπίζουν ότι δεν θα βγει», είπε ο Rodgers για τη λίστα του Epstein κατά τη διάρκεια της θέσης του την Τρίτη.

Ο Giannotti, ο οποίος εργαζόταν προηγουμένως ως οικοδεσπότης στο Πίτσμπουργκ, αναφέρθηκε στο πώς οι Steelers είχαν ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον πρώην στρατηγό Ben Roethlisberger μέχρι να μπει η ομάδα.

Ο Woody Johnson (l) και ο Aaron Rodgers (r) μιλάνε τον Οκτώβριο. Getty Images

«Κάθε εβδομάδα που έβγαζε ειδήσεις, ο Ben Roethlisberger πήγαινε σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στο Πίτσμπουργκ και έλεγε όλα αυτά τα πράγματα στην εκπομπή για την ομάδα που ποτέ δεν είπε όταν ήταν στα αποδυτήρια στα συγκεντρωμένα μέσα ενημέρωσης». είπε ο Giannotti. «Κάθε εβδομάδα, ήταν κάτι καινούργιο στο οποίο έπρεπε να απαντήσει (ο προπονητής της Steelers) Mike Tomlin, είτε ρωτούσε συμπαίκτες είτε προπονούσε ή οτιδήποτε άλλο, όλα αυτά τα τρελά πράγματα, μέχρι το σημείο που το έκλεισαν. Αυτό ήταν.

«Δεν με νοιάζει πόσο πληρώνεσαι, δεν το κάνεις αυτό, είναι επιζήμιο για την ομάδα και σταμάτησε να το κάνει».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading