Ο Xavier McKinney των Giants επιλέγει την κατάλληλη στιγμή για υποκλοπές, ενώ πλησιάζει η ελεύθερη αντιπροσωπεία


Ο Xavier McKinney πρόσθεσε δύο υποκλοπές στο βιογραφικό του και ίσως μερικά εκατομμύρια δολάρια στον επερχόμενο μισθό του για ελεύθερους πράκτορες.

Σε αυτό που θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι για τους Giants – μια στιγμή που επισκιάστηκε από τις ίδιες πραγματικότητες για τους μακροβιότερους συμπαίκτες του, Saquon Barkley και Sterling Shepard – ο υποψήφιος ελεύθερος πράκτορας McKinney αναχαίτισε δύο διαφορετικούς στρατηγούς σε άμυνα. κολλάει Κυριακή σε α Νίκη με 27-10 επί των Αετών.

«Πληρώστε αυτόν τον άνθρωπο τα χρήματά του», είπε ο Μπάρκλεϊ, ένας άλλος ελεύθερος που εκκρεμεί.

Ο αθλητικός χαρακτήρας του McKinney φαινόταν είτε όταν κάλυψε έναν τόνο εδάφους από το κέντρο μέχρι το πλάγιο μέχρι το πέρασμα του Jalen Hurts στο υψηλό σημείο και χτύπησε και τα δύο του πόδια καθώς έπεσε εκτός ορίων.

Τα ένστικτα και η ευελιξία του φάνηκαν όταν παρατάχθηκε στην κάλυψη κουλοχέρηδων, διάβασε ένα μπλοκ για να στήσει μια οθόνη και έσπασε την μπάλα χωρίς να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω για να κόψει την πάσα του Marcus Mariota από τον Quez Watkins.


Ασφάλεια γιγάντων Ο Xavier McKinney κόβει μια μπάλα που προοριζόταν για τον Quez Watkins (16) του Eagles wide.
Ασφάλεια γιγάντων Ο Xavier McKinney κόβει μια μπάλα που προορίζεται για τον ευρυγώνιο δέκτη Eagles Quez Watkins (16). Ρόμπερτ Σάμπο

«Μου αρέσει το πρώτο», είπε ο McKinney, ο οποίος έχει εννέα υποκλοπές καριέρας. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα – αυτό το πρώτο ήταν τρελό. Δεν ήξερα καν ότι το έπιασα μέχρι που κοίταξα [on replay].»

Τι ακολουθεί για τον McKinney;

Ο Cornerback Adoree' Jackson ενώθηκε με τον Barkley λέγοντας “pay that man” στα νικητήρια αποδυτήρια.

«Σίγουρα συμφωνώ», γέλασε ο ΜακΚίνι, «αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Ο McKinney, ο οποίος κέρδισε 8,4 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερα χρόνια ως επιλογή δεύτερου γύρου, είχε δηλώσει στο παρελθόν στην The Post ότι «τα χρήματα δεν σημαίνουν πολλά για μένα», ειδικά σε σύγκριση με τον στόχο της καριέρας του να φτάσει στο Hall of Fame και «να τον θυμούνται ως ένα από τα καλύτερα που το έκανε ποτέ.»

“Δεν νομίζω ότι έχω γρατσουνίσει την επιφάνεια του ποιος είμαι ως παίκτης”, είπε ο McKinney. «Νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος φέτος σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Τα καλύτερα έρχονται για μένα».

Ο McKinney μπήκε στην Εβδομάδα 18 με τον 11ο καλύτερο βαθμό μεταξύ των ασφαλειών NFL από το Pro Football Focus — και μόνο αυτός ο αριθμός αυξάνεται.

Αυτός και ο συμπαίκτης του Bobby Okereke ήταν οι μόνοι παίκτες στο NFL που έπαιξαν κάθε αμυντικό στιγμιότυπο για την ομάδα τους αυτή τη σεζόν.

Θέλει να συνεχίσει να παίζει στους Γίγαντες;

«Μπορώ να σας το πω αυτό», είπε ο McKinney, «αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τίποτα. Είναι μια επιχείρηση.”

Οι 10 κορυφαίες ασφάλειες στο NFL έχουν κατά μέσο όρο τουλάχιστον 13 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πολυετείς συμφωνίες.

Το μόνο εμπόδιο για να δοκιμάσει ο McKinney την αγοραία του αξία θα ήταν εάν οι Giants αποφασίσουν να του τοποθετήσουν το franchise tag – μια συμφωνία ενός έτους αξίας περίπου 17,2 εκατομμυρίων δολαρίων από το overthecap.com – πριν από την ελεύθερη αντιπροσωπεία, όπως έκαναν με τον Barkley την περασμένη offseason.

«Κανένα σχόλιο», είπε ο McKinney όταν ρωτήθηκε η αντίδρασή του σε αυτή την ανεπιθύμητη πιθανότητα.

Ο ΜακΚίνεϊ επαίνεσε τους Γίγαντες που έμειναν μαζί του σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας εννέα αγώνων την περασμένη σεζόν λόγω ατυχήματος στο ATV.

«Απλώς προσπαθούσα να είμαι εδώ για την ομάδα μου», είπε ο McKinney. «Χρωστάω πολλά σε αυτόν τον οργανισμό. Έχω περάσει από πολλά διαφορετικά s–t μαζί τους, και με έχουν κολλήσει. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να βγαίνω εκεί έξω και να παίζω σκληρά για αυτούς κάθε στιγμιότυπο. Θέλω απλώς να κερδίζω στο τέλος της ημέρας — αυτό είναι κάτι που θέλω να μάθουν όλοι για το ποιος είμαι».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading