Ο Zach Wilson εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρωτόκολλο διάσεισης με αβέβαιο το καθεστώς των Jets


Ο Ζακ Γουίλσον παραμένει σε πρωτόκολλο διάσεισης, δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής των Jets, Ρόμπερτ Σάλεχ.

Ερωτηθείς για την πιθανή διαθεσιμότητα του Wilson για τον αγώνα της Κυριακής με την Ουάσιγκτον, ο Saleh είπε: «Θα δούμε. Δεν κλείνω την πόρτα».

Wilson άφησε την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τους Dolphins πριν από το ημίχρονο με τραυματισμό στο κεφάλι και θα πρέπει να κάνει αρκετά βήματα ακόμα για να δικαιούται να αγωνιστεί την Κυριακή.

Πιθανότατα θα χρειαστεί να επιστρέψει στο γήπεδο, τουλάχιστον σε περιορισμένη φόρμα, την Πέμπτη για να έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους Διοικητές.

Η μητέρα του Wilson, Lisa, είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα ότι ο Wilson δεν είπε στο προπονητικό επιτελείο ή την ιατρική ομάδα για την έκταση των συμπτωμάτων του. μέχρι που άρχισε να έχει θολή όραση και ζητήματα με την αντίληψη του βάθους του.


Ο στρατηγός των Jets Zach Wilson αποχώρησε από τον αγώνα της Κυριακής με τους Dolphins με διάσειση.
Ο στρατηγός των Jets Zach Wilson αποχώρησε από τον αγώνα της Κυριακής με τους Dolphins με διάσειση. Getty Images

Ερωτηθείς για το ότι ο Wilson δεν τραβήχτηκε παρά μόνο αφού συνέβησαν αυτά, ο Saleh είπε: «Μερικές φορές δεν πιάνουμε πάντα [head injuries]. Γι' αυτό έχουμε NFL spotters. Όμως οι παίκτες δεν θέλουν να βγουν από το γήπεδο. Τους ενθαρρύνουμε πάντα να επικοινωνούν».

Σημείωσε επίσης την ανταγωνιστικότητα του Wilson.

«Ευχαριστώ τον Ζακ, θα πολεμήσει», είπε ο Σάλεχ. «Πάντα λέω, όσες φορές κι αν έχει πάρει, πόσες φορές τρέχει για να σώσει τη ζωή του, πάντα επιστρέφει στο κουβάρι και έχει επιστρέψει και έχει παλέψει. Τον εκτιμώ πολύ, αλλά την ίδια στιγμή, δόξα τω Θεώ εντοπίστηκε και μπορούσαμε να του δώσουμε τη φροντίδα που χρειάζεται».


Ο Robert Saleh μιλάει πριν από την προπόνηση των Jets στις 20 Δεκεμβρίου 2023.
Ο Robert Saleh μιλάει πριν από την προπόνηση των Jets στις 20 Δεκεμβρίου 2023. Bill Kostroun για τη NY Post

Εάν ο Wilson δεν μπορέσει να πάει, οι Jets θα στραφούν ξανά στο backup QB Trevor Siemian, ο οποίος αντικατέστησε τον Wilson εναντίον των Dolphins μετά την αποχώρησή του.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading