Ο Zach Wilson πιθανότατα θα χάσει τον αγώνα Commanders την παραμονή των Χριστουγέννων


Οι Jets φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν τον τέταρτο στρατηγό τους στη σεζόν την Κυριακή.

Ο Zach Wilson δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης, τη δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που έχασε καθώς παραμένει στο πρωτόκολλο διάσεισης.

Ο Γουίλσον πρέπει ακόμα να είναι πλήρως συμμετέχων στην πράξη και στη συνέχεια να λάβει άδεια από έναν ανεξάρτητο νευρολόγο για να επιστρέψει και είναι απίθανο να μπορέσει να το κάνει πριν από τη σύγκρουση της Κυριακής εναντίον των Διοικητών.

Εφυγε ήττα της περασμένης εβδομάδας από τους Dolphins με ένα τραύμα στο κεφάλι που η ομάδα είπε αρχικά ότι ήταν αφυδάτωση και στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι ήταν διάσειση.

Η μητέρα του Wilson, η Lisa, τη Δευτέρα δημοσίευσε στο Instagram ότι Ο Wilson στην αρχή δεν αποκάλυψε την έκταση των συμπτωμάτων του στην ομάδα σε μια προσπάθεια να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι να εμφανιστεί θολή όραση.


Αμυντικό τάκλιν των Miami Dolphins Κρίστιαν Γουίλκινς (94) ορμάει στον στρατηγό των Νιου Γιορκ Τζετς, Ζακ Γουίλσον (2) κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο Hard Rock Stadium.
Ο Christian Wilkins απολύει τον Zach Wilson στο πρώτο μισό της ήττας των Jets από τους Dolphins. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Ο συντονιστής της επίθεσης Nathaniel Hackett σίγουρα ακουγόταν σαν να σχεδιάζει τον Trevor Siemian να είναι ο στρατηγός του.

«Έχω χαμηλώσει το κεφάλι μου προσπαθώντας να ετοιμάσω τον Τρέβορ για αυτό το παιχνίδι», είπε ο Χάκετ την Πέμπτη. «Πρέπει να δούμε όλα τα διαφορετικά πράγματα που νιώθει άνετα ο Trevor με τα οποία μπορούμε να προχωρήσουμε αυτή την εβδομάδα».

Ο Siemian εμφανίστηκε σε δύο παιχνίδια φέτος – μια ήττα της 13ης εβδομάδας από τους Falcons, όταν αντικατέστησε τον Tim Boyle στον πάγκο και μετά την περασμένη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Wilson λόγω τραυματισμού.

Έχει συμπληρώσει μόλις 19 από τις 39 πάσες για 176 γιάρδες, χωρίς touchdown και δύο κοψίματα σε αυτές τις εμφανίσεις.


Ο Άαρον Ρότζερς δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Αν και η απόπειρα επιστροφής του από τον διχασμένο Αχιλλέα του τελείωσε επίσημα, Ο Ρότζερς προστέθηκε στο ρόστερ των 53 παικτών ώστε να δικαιούται να προπονείται με την ομάδα την υπόλοιπη σεζόν. … Ο John Franklin-Myers, ο οποίος έφυγε από την ήττα της Κυριακής με τραυματισμό στο ισχίο, έχασε επίσης τη δεύτερη συνεχόμενη προπόνησή του.


Με τους Jets να αποκλείονται επίσημα από τα πλέι οφ, ο αμυντικός συντονιστής Jeff Ulbrich πρότεινε ότι ο πρωτάρης του πρώτου γύρου Will McDonald είναι πιθανό να δει περισσότερη δράση στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο McDonald βρήκε δύσκολο χρόνο να παίξει πίσω από τη στοιβαγμένη μονάδα περασμάτων της ομάδας και έχει παίξει μόλις το 18 τοις εκατό των αμυντικών στιγμιότυπων της ομάδας.

«Έχει κερδίσει απολύτως αυτό το δικαίωμα», είπε ο Ulbrich. «Ο τρόπος που δούλευε, ο τρόπος που συνέχισε να πιέζει τον εαυτό του και να κυριαρχεί σε αυτό το μέτωπο. Σίγουρα έχει κερδίσει το δικαίωμα να έχει περισσότερες επαναλήψεις και θα το κάνει».


Έπειτα με 7-0 κατά το πρώτο τέταρτο της ήττας της Κυριακής, οι Jets προσπάθησαν και απέτυχαν σε ένα ψεύτικο punt στο τέταρτο και στο 4 από τη δική τους γραμμή 42 γιάρδων.

Ήταν ένα άμεσο στιγμιότυπο για την ασφάλεια Ashtyn Davis, ο οποίος ήταν στο πίσω μέρος του έργου.

Αμέσως τον γέμισαν και οι Jets το αναποδογυρίζουν σε πτώσεις.

Ο συντονιστής των ειδικών ομάδων Brant Boyer υπερασπίστηκε την απόφαση.

«Προσπαθούμε να κερδίσουμε», είπε ο Boyer. «Προσπαθούμε να είμαστε επιθετικοί. Η ουσία είναι ότι δεν λειτούργησε. Ήμασταν αρκετά επιτυχημένοι στα ψεύτικα από τότε που βρίσκομαι εδώ. Αυτό είναι ένα που δεν λειτούργησε. Το συμπέρασμα είναι ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. … Δεν θα μας τρομάξει σε καμία μορφή ή μορφή.”


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading