Ο Zach Wilson 'in the mix' θα είναι ο αρχικός QB των Broncos μετά από πρόχειρες εμφανίσεις OTAΟι Broncos έχουν τρεις μήνες για να αποφασίσουν για έναν αρχικό στρατηγό πριν από την έναρξη της σεζόν τους στο Σιάτλ, και φαίνεται ότι ο Zach Wilson θα έχει την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να αποδείξει ότι θα έπρεπε να είναι στο κέντρο στην Εβδομάδα 1.

Ο Jeremy Fowler στο ESPN ανέφερε ότι ο Wilson, ο οποίος τα Jets ανταλλάχθηκαν στο Ντένβερ τον Απρίλιο μετά από τρεις άσχημες σεζόν, είναι «στο μείγμα» για να είναι ο βασικός των Broncos, σύμφωνα με το Bleacher Report.

«Προσπαθούν να ανακτήσουν [Wilson’s] εμπιστοσύνη ξανά», είπε ο Φάουλερ. «Μου είπαν ότι είναι σε θετική ψυχική κατάσταση».

Ο Ζακ Γουίλσον φέρεται να είναι «στο μείγμα» για να είναι ο βασικός στρατηγός των Broncos. AP
Ο Zach Wilson (4) ρίχνει στην προπόνηση των Broncos μαζί με τον Jarrett Stidham στις 23 Μαΐου 2024. Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports

Οι Μπρόνκο επέλεξαν τον Μπο Νιξ από το Όρεγκον στον πρώτο γύρο του φετινού ντραφτ του NFL και έχουν τον Τζάρετ Στίντχαμ ως κάτοχο μετά την αποκοπή του Ράσελ Γουίλσον.

Ο Zach Wilson, ένας ντόπιος της Γιούτα που είναι τώρα πιο κοντά στο σπίτι του, είχε μια ευκαιρία με τους εκκινητές κατά τη διάρκεια ασκήσεων 11-on-11 στο Broncos OTAs την περασμένη Τρίτη και δυσκολεύτηκε, σύμφωνα με την Denver Post. ρίχνοντας αναχαίτιση και δείχνοντας ανακρίβεια.

Ο Wilson είναι ακόμα μόλις 24 ετών, αλλά σε 33 χρόνια καριέρας δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία ότι είναι ο Νο. 2 της γενικής επιλογής το 2021 από το BYU.

Ο Zach Wilson ανταλλάχθηκε από τους Jets στους Broncos τον Απρίλιο. Bill Kostroun για τη NY Post

Μετά από δύο κακές σεζόν, οι Jets απέκτησαν τον Aaron Rodgers από τους Packers την περασμένη άνοιξη και περίμεναν να διεκδικήσουν ένα Super Bowl ενώ ο Wilson θα μπορούσε να μάθει κάτω από το είδωλό του.

Αλλά ο Γουίλσον ώθησε αμέσως στη δράση όταν ο Ρότζερς έσπασε τα τέσσερα παιχνίδια του με τον Αχιλλέα στη σεζόν του 2023.

Ο Γουίλσον ήταν στον πάγκο μετά την 11η εβδομάδα, είχε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του όταν επέστρεψε ως βασικός στην Εβδομάδα 14 εναντίον των Τεξανών και στη συνέχεια υπέστη διάσειση στο τέλος της σεζόν στην Εβδομάδα 15.

Οι Broncos απέκτησαν τον Wilson και μια επιλογή στον έβδομο γύρο για έναν έκτο γύρο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading