ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Ο Χασάν Αλί αυλακώνει με το πλήθος, το συγκλονιστικό πιάσιμο του Σαλμάν Αγά


Σε μια απολαυστική επίδειξη συντροφικότητας μεταξύ παικτών και οπαδών, ο Πακιστανός γρήγορος σφαιριστής Χασάν Άλι πρόσθεσε μια επιπλέον δόση ψυχαγωγίας την τρίτη ημέρα του δεύτερου τεστ μεταξύ Αυστραλίας και Πακιστάν στη Μελβούρνη την Πέμπτη.

Ο Χασάν, αποφάσισε να γιορτάσει με το πλήθος με έναν μοναδικό και αξέχαστο τρόπο. Έδειξε τις χορευτικές του κινήσεις, χαρίζοντας τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα του ενθουσιασμένου κοινού της Μελβούρνης. Η μολυσματική ενέργεια του αυτοσχέδιου πανηγυρισμού του Χασάν αντηχούσε στις εξέδρες, δημιουργώντας μια ζωντανή ατμόσφαιρα.

Κάνε το σώμα σου σε κίνηση με τον Χασάν Αλί! #AUSvPAK pic.twitter.com/8Y0ltpInXx

— cricket.com.au (@cricketcomau) 28 Δεκεμβρίου 2023

Επιπλέον, ο Πακιστανός σπιννέρ Salman Ali Agha έκανε μια αξιοσημείωτη σύλληψη στο πρώτο γλίστρημα, απορρίπτοντας τον Mitchell Marsh για 96 την τρίτη ημέρα του δεύτερου τεστ μεταξύ Αυστραλίας και Πακιστάν στη Μελβούρνη την Πέμπτη.

Ο Mir Hamza κέρδισε το wicket καθώς ο Salman έπεσε χαμηλά στα δεξιά του, εξασφαλίζοντας ένα πιάσιμο με το ένα χέρι για να βάλει τέλος στις επιδράσεις του Marsh.

Ο Mitch Marsh έφυγε για το 96 – σε ένα απόλυτο belter στο πρώτο γλίστρημα από τον Agha Salman! #AUSvPAK pic.twitter.com/KNUP3kDr3j

— cricket.com.au (@cricketcomau) 28 Δεκεμβρίου 2023

Ο Marsh, που έπεσε αρχικά στο 20 από τον Abdullah Shafique, δημιούργησε μια κρίσιμη συνεργασία 153 δρομολογίων με τον Steve Smith για το πέμπτο wicket αφού η Αυστραλία βρέθηκε στο 16-4.

Ο Marsh συγκέντρωσε 96 τρεξίματα από 130 μπάλες, με 13 όρια. Την ίδια μέρα, το Πακιστάν, ως απάντηση στο 318 της Αυστραλίας, αποκλείστηκε για 264 στα πρώτα του innings.