Περάστε το Bayless έτοιμοι να αποκαλέσετε την Taylor Swift «απόσπαση της προσοχής» μετά την τελευταία απώλεια των ChiefsΟ Skip Bayless έχει χορτάσει από την κάλυψη του NFL – ή μάλλον την εμμονή του πρωταθλήματος – πιθανότατα θα έλεγε, με την Taylor Swift.

Μετά την ήττα των Chiefs με 20-14 από τους Raiders στο Arrowhead Stadium, ο Bayless έθεσε μια ερώτηση στον στρατηγό των Chiefs, Patrick Mahomes, τον προπονητή Andy Reid και τον star tight end Travis Kelce, το αγόρι του τραγουδιστή, σχετικά με τη συνεχή παρουσία της στους αγώνες του.

“Αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα να αποκαλέσετε την Taylor Swift ως απόσπαση της προσοχής.” έγραψε στο Χ. «Τι νομίζεις, Πάτρικ; Άντι; Τι λες, Τράβις;»

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα των Χριστουγέννων, η μετάδοση, όπως είχαν κάνει πολλοί στο παρελθόν όταν παρευρίσκεται η Swift, έλαμψε στον 12 φορές νικητή του Grammy αφού ο Kelce έκανε ένα catch ή οι Chiefs σημείωσαν ένα touchdown.

Τη Δευτέρα, οι κάμερες του CBS Sports συνέλαβαν τη Swift παρηγορώντας τη σύζυγο του Patrick Mahomes, Brittany Mahomesμετά την εντός έδρας ήττα στην οποία ήταν διψήφιο φαβορί για τη νίκη από την αρχή.

Ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι για τους Αρχηγούς και ένα παιχνίδι στο οποίο είδε ένα ξέσπασμα από τον Kelce.

Ο Taylor Swift ζητωκραυγάζει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των Kansas City Chiefs και Las Vegas Raiders. USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Νωρίτερα στο παιχνίδι είχε πιαστεί χτυπώντας το κράνος του με τον Μαχόμες και τον Ριντ να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Ενώ ο Bayless μπορεί να κατηγορήσει τον Swift για το απογοητευτικό αποτέλεσμα, ωστόσο, οι Chiefs δεν έμοιαζαν με τους πρωταθλητές του Super Bowl που ήταν τη σεζόν του 2022.

Η επίθεση δυσκολεύτηκε να δώσει μια σταθερή απόδοση, ξεκινώντας με τον Mahomes, ο οποίος έχει περάσει λιγότερο από 250 γιάρδες σε επτά παιχνίδια τη σεζόν – συμπεριλαμβανομένων συνολικά 235 στον ατημέλητο χριστουγεννιάτικο εφιάλτη.

Περάστε το Bayless. Φρανκ Μισελότα
Ο Travis Kelce παρακολουθεί από τα πλάγια κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εναντίον των Raiders. AP

Την περασμένη σεζόν, για την οποία στέφθηκε MVP, είχε πέντε αγώνες κάτω από 250 γιάρδες.

Ο Kelce έχει επίσης χτυπήσει πολλά οδοφράγματα ως επιλογή του Mahomes για το πέρασμα.

Σε 14 αγώνες το 2022, είχε 1.144 γιάρδες κάτω από τη ζώνη του για 12 touchdowns σε 127 στόχους, ενώ αυτή τη σεζόν σε 14 παιχνίδια, ο Kelce συγκέντρωσε 968 για πέντε touchdowns πάνω από 117 στόχους.

Είχε πέντε υποδοχές για 44 γιάρδες κόντρα στους Raiders και κρατήθηκε εκτός της τελικής ζώνης.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading