Πιθανότητες MVP του NFL: Ο Λαμάρ Τζάκσον κυλάει στο γήπεδο μετά τη νίκη επί των Dolphins


Ο αγώνας MVP του NFL έχει τελειώσει.

Μετά από εβδομάδες παικτών που πηγαινοέρχονταν στην κορυφή του πίνακα αποδόσεων, ο Lamar Jackson πήρε τη θέση του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Ο Τζάκσον είναι τώρα -20000 για να κερδίσει το βραβείο Αθλητικό βιβλίο FanDuel μετά την τέρας του εμφάνιση κατά τη διάρκεια μιας νίκης επί των Dolphins την Κυριακή.

Ο στρατηγός των Ravens έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της εξαετίας του NFL καριέρα, κάνοντας 18-από-21 από τον αέρα για 321 γιάρδες και πέντε touchdown και δημοσιεύοντας έναν τέλειο πασέρ για μόλις τρίτη φορά στην καριέρα του.

Η Βαλτιμόρη έσκασε το Μαϊάμι 56-19 για τη δεύτερη εντυπωσιακή νίκη της τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η νίκη τους οδήγησε στο 13-3 και εξασφάλισε τον Νο. 1 σπόρο στο AFC με μία εβδομάδα πριν από την κανονική περίοδο.

Ο Τζάκσον οδήγησε τους Ravens στο καλύτερο ρεκόρ στο NFL παρά τους πολυάριθμους τραυματισμούς στην επιθετική πλευρά της μπάλας.

Προχωρώντας στην Εβδομάδα 18, ο Τζάκσον έκανε τα καλύτερα 3.678 γιάρδες στην καριέρα του με ποσοστό ολοκλήρωσης 67,2 και 29 συνολικά touchdowns (24 πάσες και πέντε ορμές).


Ο τέταρτος Lamar Jackson #8 των Baltimore Ravens πανηγυρίζει την αποχώρησή του από το γήπεδο αφού οι Ravens νίκησαν τους Miami Dolphins.
Ο τέταρτος Lamar Jackson #8 των Baltimore Ravens πανηγυρίζει την αποχώρησή του από το γήπεδο αφού οι Ravens νίκησαν τους Miami Dolphins. Getty Images

Κανένας άλλος παίκτης δεν έχει καλύτερες αποδόσεις από το 16/1 για να αναστατώσει τον Τζάκσον για το βραβείο του MVP.

Οι Dak Prescott (+1600), Brock Purdy (+2500) και Josh Allen (+3000) είναι οι μόνοι τρεις παίκτες με αποδόσεις καλύτερες από 50/1.

Ο Τζάκσον άνοιξε τη σεζόν με την έκτη καλύτερη απόδοση (+1400) στο Caesars Sportsbook να κερδίσει το βραβείο.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο Τζάκσον ήταν ακόμα +500, υστερώντας μόνο από τον Μπροκ Πέρντι των 49ers.


Στοίχημα στο NFL;


Αλλά μετά από ένα εντυπωσιακό 33-19 ρουφηξιά του Σαν Φρανσίσκο την ημέρα των Χριστουγέννων, ο Τζάκσον ανέλαβε την αγαπημένη του θέση.

Τώρα, χωρίς να παίξει τίποτα στην Εβδομάδα 18, ο Τζάκσον μπορεί να μην βγει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας 18 εναντίον των Πίτσμπουργκ Στίλερς.

Αποκλείοντας μια θαυματουργή εμφάνιση από έναν από τους ανταγωνιστές του, ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου της κανονικής περιόδου του NFL, ο Τζάκσον θα κερδίσει το δεύτερο βραβείο του MVP.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading