Πιθανότητες Packers vs. Cowboys, στηρίγματα παικτών: Ο Τζόρνταν Λάβ τρέχει ξέφρενα στο Wild Card Weekend


Θα μπορούσαμε να δούμε μια ανταλλαγή πυροβολισμών το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι Packers θα αναμετρηθούν με τους Cowboys.

Αυτό είναι ένα τεράστιο ματς για τους Cowboys, που έχουν μεγάλη πίεση να βγουν για την Κυριακή με νίκη. Εάν όχι, πολλοί παίκτες και προπονητές τους θα μπορούσαν να βρίσκονται στο όριο της ανεργίας αναζητώντας νέες θέσεις εργασίας.

Φυσικά, υπάρχει η οπτική γωνία του Mike McCarthy καθώς αντιμετωπίζει τους παλιούς του φίλους στο Green Bay.

Εν τω μεταξύ, ο Τζόρνταν Λαβ συστήνεται στα πλέι οφ του NFL, έχοντας πραγματικά εμφανιστεί δυνατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Κανείς στο Ουισκόνσιν δεν σκέφτεται πια τον Άαρον Ρότζερς.

Η αγάπη είναι στον αέρα.

Αλλά μπορεί να είναι τα πόδια του που μιλούν την Κυριακή αντί για το χέρι του. Παρακάτω, αναλύουμε δύο σκηνικά παικτών για να στοχεύσετε στο απογευματινό Packers vs. Cowboys.

Σκουπίδια και επιλογές παικτών Packers εναντίον Cowboys

Jordan Love πάνω από 10,5 ορμητικές γιάρδες +120 (Φανατικοί Αθλητικό Βιβλίο) | σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή touchdown +750 (FanDuel)

Η αγάπη φαίνεται να έχει σταματήσει να τρέχει από τις αρχές της σεζόν. Έτρεξε για διψήφιο αριθμό στα έξι από τα πρώτα επτά παιχνίδια του στη σεζόν.

Από τότε, αντιστέκεται αλλά εξακολουθεί να μπαίνει στην τελική ζώνη δύο φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια του. Η αγάπη είναι μια απειλή κατάδυσης της γραμμής του τέρματος κάθε φορά που βρίσκεται εντός της γραμμής των πέντε γιάρδων. Η αγάπη είναι απειλή.

Τα τρία touchdowns του μέσα στην πεντάδα είναι το τρίτο περισσότερο στο NFL μεταξύ των στρατηγών.

Τζέικ Φέργκιουσον πάνω από 43,5 γιάρδες υποδοχής -111 (BetMGM)

Οι Packers δεν υπερασπίζονται καλά τα σφιχτά άκρα. έρχεται ο Τζέικ Φέργκιουσον, ο οποίος ανθίζει στο Ντάλας υπό τον στρατηγό Dak Prescott.

Ο Φέργκιουσον καθάρισε αυτόν τον αριθμό στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για τα τρομερά στατιστικά που επιδεικνύουν οι Packers έναντι των κλειστών αγώνων.


Ο Τζέικ Φέργκιουσον έχει ένα συν-ματς με τους Πέκερς αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ο Τζέικ Φέργκιουσον έχει ένα συν-ματς με τους Πέκερς αυτό το Σαββατοκύριακο. Εικονίδιο Sportswire μέσω Getty Images

Στοίχημα στο NFL;


Το Green Bay επιτρέπει 8,98 γιάρδες ανά στόχο σε αντίπαλα κλειστά άκρα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, το έκτο χειρότερο σημείο στο NFL, ενώ επιτρέπει συνολικά 485 γιάρδες στο ίδιο διάστημα. Το τρίτο χειρότερο στο NFL.

Σε ένα προβλεπόμενο shootout, ο Ferguson είναι ο τύπος που στοχεύει αυτό το Σαββατοκύριακο στην επίθεση των Cowboys.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading