Πολλά ονόματα υπό εξέταση για πρόεδρος PCB


Αρκετά ονόματα εξετάζονται αυτή τη στιγμή για τη θέση του νέου Προέδρου του Πακιστανικού Κρίκετ Board (PCB).

Σύμφωνα με λεπτομέρειες, το PCB αντιμετωπίζει συνεχή προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό. Η στασιμότητα στις διαδικασίες οφείλεται στην απουσία μόνιμου προέδρου. Ο Ασράφ, αντιμετωπίζοντας έλλειψη εξουσίας, επέλεξε να παραιτηθεί, ωστόσο ο Μουσταφά Ράμντεϊ έμελλε να παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Najam Sethi είναι φαβορί για δεύτερο μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Άλλα ονόματα που εξετάζονται περιλαμβάνουν τον Nadeem Omar (ιδιοκτήτη των Quetta Gladiators), τον Ahmad Nawaz Sakhira και τον Arif Saeed.

Από την άλλη πλευρά, σε μια συνομιλία με τον εκπρόσωπο του κρίκετ του Πακιστάν, ο Ασράφ δήλωσε: “Δεν είχα καμία εξουσία. Ήθελα να εργαστώ για τη βελτίωση του κρίκετ του Πακιστάν, αλλά δεν μου δόθηκε η ελευθερία να εργαστώ. Σε μια τέτοια κατάσταση, υπήρχε κανένα όφελος από την παραμονή στη θέση. Το μεγαλύτερο πράγμα είναι η αξιοπρέπειά σου· γι' αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω από την ευθύνη».

Με την αποχώρηση του Ασράφ, οι θέσεις αρκετών αξιωματούχων βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο. Θα είναι επίσης δύσκολο για τους προπονητές της εθνικής ομάδας κρίκετ να συνεχίσουν τους ρόλους τους. Οι επόμενες μέρες έχουν μεγάλη σημασία και αναμένονται σημαντικές αποφάσεις σε αυτό το διάστημα.