Προβλέψεις μπαλαντέρ NFL για τους αγώνες του Σαββάτου: Βόλτα με τα αγαπημένα


Ο Richard Witt κάνει τις προβλέψεις του για τους αγώνες NFL του Σαββάτου το Σαββατοκύριακο με μπαλαντέρ:

Καφέ (-2) πάνω από το TEXANS

Δεόντως εντυπωσιασμένος — όπως ποιος δεν έχει πάει; — από την εμφάνιση του CJ Stroud ως πρωτάρης ως στρατηγός του Χιούστον.

Αλλά ο φιναλίστ του Ohio State Heisman βρίσκεται απέναντι στον πονηρό βετεράνο Joe Flacco, ο οποίος έχει 16 εκκινήσεις στα πλέι οφ στο ρεκόρ του… και θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Tom Brady για το ρεκόρ νίκης στα πλέι οφ δρόμου, εάν επικρατήσει εδώ.

Είναι ενθουσιασμένος από την παρουσία του Amari Cooper και οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι ταιριάζουν καλά.

Θα πρέπει να ελπίζουμε ότι οι μακροχρόνιοι πόνοι και οι πόνοι των Μπράουν είναι έως και τρεις ώρες. όταν τα βάζεις ενάντια στους νεανικούς, φρικιασμένους Τεξανούς.

Ωστόσο, είναι το ονομαστικό φαβορί – κάτι που φαίνεται δίκαιο, δεδομένης της σχετικής απειρίας των Τεξανών στο πρωτάθλημα.

Αν και έχουν πάρει τα χειρότερα από τις λίστες τραυματισμών, το Κλίβελαντ διατηρεί μια λεπτή ευνοιοκρατία. Δεν θα εκπλαγείτε, αν αυτό πάει στο σύρμα.

CHIEFS (-4,5) επί των Dolphins

Ακόμη και τα δελφίνια έχουν τους τρόπους και τα μέσα τους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον πιο βάναυσο καιρό (κοντά στους μείον -20 βαθμούς, συνυπολογίζοντας τον φαύλο αναμενόμενο άνεμο) — αλλά αυτός ο αγώνας φαίνεται ως ένας από τους πιο δοκιμαστικούς φυσικούς αγώνες της σύγχρονης ιστορίας του NFL .


Πάτρικ Μαχόμες
Πάτρικ Μαχόμες USA TODAY Sports μέσω Reuters Con

Οι εξαιρετικά ψυχρές συνθήκες φαντάζουν ότι είναι εντελώς ανησυχητικές για οποιονδήποτε δεν τις έχει συνηθίσει – και σχεδόν σίγουρα θα χρησιμεύσει ως δοκιμασία αναζήτησης και αληθινού οξέος και για τις δύο πλευρές.

Αυτοί οι φημισμένοι Αρχηγοί έχουν μακρά ιστορία στη διατήρηση της εύσωμης αναπαράστασης εκπληκτικών παραστάσεων που δημιουργούν αυλές και θα πρέπει να είναι πολύ πιο πιθανό να κερδίσουν το είδος της αυλής που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι υποστηρικτές τους ενώ αντιμετωπίζουν βίαιες θερμοκρασίες και άγριους ανέμους.


Στοίχημα στο NFL;


Ο QB Patrick Mahomes αναμένεται να δοκιμαστεί στα απόλυτα φυσικά του όρια — αλλά μας αρέσουν οι πιθανότητές του, υπό τις προβλεπόμενες συνθήκες.

Την προηγούμενη εβδομάδα: 5-9
Εποχή: 104-115-9


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading