Προγνωστικά NFL Draft, πιθανότητες: Ο Caleb Williams συντριπτικό φαβορί για να πάει στο Νο. 1 γενικής βαθμολογίας


Είναι επίσημο: Οι Chicago Bears έχουν κλειδώσει το Νο. 1 της γενικής επιλογής στο ντραφτ του NFL 2024.

Και με αρκετούς μήνες μπροστά, ένας παίκτης είναι ήδη το συντριπτικό φαβορί για να είναι η κορυφαία επιλογή.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο στρατηγός του USC Caleb Williams είναι μακράν ο πρώτος που θα είναι ο πρώτος εκλεκτός του ντραφτ, καθώς βρίσκεται στο -500 στο Αθλητικό βιβλίο FanDuel για να πάει Νο. 1 στο σύνολο.

Η Williams είναι εδώ και καιρό το φαβορί της συναίνεσης για να είναι η κορυφαία επιλογή.

Ως προοπτική, ο Williams έχει μεταγλωττιστεί στο επίπεδο του Andrew Luck και του Trevor Lawrence.

Στο γήπεδο, συγκρίνει με τον Πάτρικ Μαχόμες.

Ο Williams ακολουθείται από τον στρατηγό UNC, Drake Maye (+400), τον αποδέκτη της πολιτείας του Οχάιο, Marvin Harrison Jr. (+1600) και τον στρατηγό του LSU Jayden Daniels (+3500) στον πίνακα πιθανοτήτων.

Κανένας άλλος παίκτης δεν έχει αποδόσεις καλύτερες από 80/1.


Ο Caleb Williams #13 των USC Trojans πασάρει την μπάλα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα εναντίον των UCLA Bruins.
Ο Caleb Williams #13 των USC Trojans πασάρει την μπάλα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα εναντίον των UCLA Bruins. Getty Images

Το μεγαλύτερο ερώτημα, ίσως, μπορεί να είναι ποιο ομάδα θα επιλέξει το Νο. 1 και όχι ποιο παίχτης θα επιλεγεί στην κορυφή του σχεδίου.

Οι Bears έχουν αυτήν τη στιγμή τον Justin Fields, τον Νο. 11 επιλογή από το ντραφτ του 2021, ξεκινώντας από το κέντρο.

Το Σικάγο φημολογείται ότι διερευνά συναλλαγές για το Fields, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για να στοχεύσει τη Williams ή έναν άλλο στρατηγό.

Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο τέλος της σεζόν για τον Φιλντς, οι Bears μπορεί να επιλέξουν είτε να υποχωρήσουν είτε να χρησιμοποιήσουν την επιλογή για να βελτιώσουν την ομάδα γύρω τους.


Στοίχημα στο NFL;


Εάν επιλέξουν να κρατήσουν το pick και να παραμείνουν με τον Fields ως παίκτη, το Chicago πιθανότατα θα στρέψει την προσοχή του στον Harrison, ο οποίος θα μπορούσε να ζευγαρώσει με τον DJ Moore για να γίνει ένα από τα καλύτερα δίδυμα δεκτών στο NFL.

Ο Χάρισον είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί στο DraftKings Sportsbook για να είναι ο πρώτος μη τέταρτος που επιλέχθηκε (-350) στο ντραφτ.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν τους επόμενους τέσσερις και πλέον μήνες μέχρι τις 25 Απριλίου στο Ντιτρόιτ, αλλά ο Williams έχει εδραιωθεί ξεκάθαρα στην κορυφή της κατηγορίας του ντραφτ του 2024.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading