Προεπισκόπηση Lions vs. Buccaneers: Το Ντιτρόιτ γράφει ιστορία ως το μεγάλο φαβορί


Οι Lions βρίσκονται σε αχαρτογράφητη περιοχή ενόψει του διαγωνισμού του γύρου της Κυριακής εναντίον των Buccaneers.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, το Ντιτρόιτ είναι φαβορί 6 πόντων εντός έδρας έναντι της Τάμπα Μπέι, αριθμός πρωτοφανής στην ιστορία των πλέι οφ του franchise.

Είναι το μεγαλύτερο φαβορί που έχουν παίξει τα Lions στην μετα-σεζόν από τότε που νομιμοποιήθηκαν τα αθλητικά στοιχήματα στη Νεβάδα το 1949. σύμφωνα με το ESPN Stats & Informationξεπερνώντας ένα παιχνίδι το 1970 εναντίον των Cowboys όταν το Ντιτρόιτ ήταν φαβορί 4 πόντων.

Το Ντάλας βγήκε στην κορυφή 5-0 σε εκείνο το παιχνίδι, ένα από τα τρία στην ιστορία του NFL που τελείωσαν με αυτό ακριβώς το σκορ.

“Δεν ήταν σίγουρα φαβορί στα πλέι οφ, αλλά δεν ήταν τόσο πολύ στα πλέι οφ”, δήλωσε ο διευθυντής αγώνων και αθλητικών επιχειρήσεων της DraftKings, Τζόνι Αβέλο, σύμφωνα με το ESPN. «Η ομάδα δεν είχε πολλές ευκαιρίες».

Εάν τα Lions καταφέρουν να καταρρίψουν τους Buccaneers την Κυριακή, θα είναι η πρώτη φορά από το 1957 που κέρδισαν πολλούς αγώνες πλέι οφ σε μία μόνο μετά την σεζόν.

Είναι η πρώτη φορά που το Ντιτρόιτ φιλοξενεί δύο αγώνες σε μία μόνο σειρά πλέι οφ.


Ο προπονητής Dan Campbell των Detroit Lions κοιτάζει τους Los Angeles Rams.
Ο προπονητής Dan Campbell των Detroit Lions κοιτάζει τους Los Angeles Rams. Getty Images

ο Τα λιοντάρια έφτασαν στον τμηματικό γύρο μετά τη νίκη με 24-23 επί των Rams.

Το Ντιτρόιτ ήταν φαβορί 3 ή 3,5 πόντων σε εκείνο το παιχνίδι, ανάλογα με το αθλητικό στοίχημα.

Υπό τον προπονητή Dan Campbell, οι Lions ήταν η καλύτερη ομάδα έναντι του spread τις τελευταίες τρεις σεζόν, σημειώνοντας 35-17.


Στοίχημα στο NFL;


Κάτι πρέπει να δώσει την Κυριακή, ωστόσο, καθώς τόσο οι Lions όσο και οι Buccaneers έχουν 12-6 ATS αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ, που είναι ισόπαλοι για την καλύτερη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

Το κοινό είναι all-in στο Ντιτρόιτ για να κερδίσει το παιχνίδι, με το 76 τοις εκατό των στοιχημάτων και το 73 τοις εκατό των χρημάτων στη γραμμή χρημάτων Lions, ανά Δίκτυο Δράσης.

Τα αποτελέσματα είναι λίγο πιο ανάμεικτα σε σχέση με το spread, όπου τα Lions παίρνουν το 59 τοις εκατό της λαβής αλλά μόλις το 48 τοις εκατό των στοιχημάτων μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading