Προφέρατε λάθος το επίθετο του Travis και του Jason KelceΑποδεικνύεται ότι έχουμε ψιθυρίσει τη μπάλα όταν πρόκειται να προφέρουμε το επίθετο του Travis και του Jason Kelce.

Το παρατσούκλι του διδύμου βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα αφού το NFL μοιράστηκε ένα κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει τον παίκτη των Kansas City Chiefs, Chris Jones, να συνειδητοποιεί ότι προφέρει λάθος το “Kelce”.

«Ξέρετε ότι δεν είναι καν ο Travis «Kel-see»;» το αμυντικό τάκλιν ακούγεται να λέει στον συμπαίκτη του σε ένα απόσπασμα στο Instagram Μέσα στο NFL Τετάρτη. «Είναι ο Τράβις «Κελς». Φ-Κινγκ τρελός, σωστά;»

Chiefs tight end Travis, 34, και ο αδελφός του, ο σέντερ των Philadelphia Eagles, Jason, 36, μίλησαν για τον σωστό τρόπο προφοράς του επώνυμού τους στο επιτυχημένο podcast τους “New Heights” πέρυσι.

Τα αδέρφια μίλησαν με τον μπαμπά τους, Ed Kelce, στο επεισόδιο, προτού αφιερώσουν χρόνο για να ξεκαθαρίσουν οποιαδήποτε σύγχυση σχετικά με το όνομά τους.

Ο Ed αποκάλυψε ότι φταίει για την προφορά “Kel-see”, αφού κουράστηκε να διορθώνει τους ανθρώπους.

«Γιατί στο κόσμο άλλαξες το όνομά σου από το πουθενά και τώρα είμαστε το Kel-see;» ρώτησε ο Τζέισον.

«Ποτέ δεν άλλαξα το όνομά μου από το πουθενά», απάντησε ο Εντ.

«Λοιπόν, ας το συζητήσουμε. Γιατί πιστεύαμε ότι το όνομά μας ήταν «Kel-see»… για τα πρώτα 24, 25 χρόνια της ζωής μας; 25 για μένα, 27 για τον Trav», ρώτησε ο Jason.

Η προφορά του επωνύμου του Travis και του Jason Kelce βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. REUTERS

«Βαρέθηκα να διορθώνω ανθρώπους», απάντησε ο Εντ.

«Αυτό είναι καλό [reason] να σταματήσω», γέλασε ο Τζέισον. Είναι τόσο καλό όσο έχω ακούσει. Έτσι αλλάξατε το όνομα ολόκληρης της οικογένειάς σας από γενιά σε γενιά επειδή βαρεθήκατε να διορθώνετε τους ανθρώπους;».

Ο Εντ είπε ότι δεν είπε στον Τράβις και στον Τζέισον την «πραγματική» προφορά του ονόματός τους, επειδή ακόμη και η μητέρα τους, η Ντόνα Κέλτσε, ήταν πεπεισμένη ότι προφερόταν «Κελ-ζέε».

Ο Jason ρώτησε τον μπαμπά του, Ed, γιατί η προφορά του “Kelce” άλλαξε με τα χρόνια. Instagram / New Heights
Ο Τράβις αποκάλυψε προηγουμένως ότι ο σωστός τρόπος να λένε το επώνυμό τους είναι «Κελς». Instagram / New Heights

“Κάνε ότι θέλεις. Το έκανα», είπε ειρωνικά ο Εντ.

Ο Τράβις μίλησε για το θέμα το 2021 κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Barstool Sports Bussin' With The Boys.

«Πήρα το «Kel-see» και το «Kels». Το πραγματικό μου όνομα είναι «Κελς», είπε είπε τότε. «Απλώς κυλάω με τις γροθιές».

Τα αδέρφια είπαν ότι θα συνεχίσουν να λένε «Kelce» — παρόλο που τεχνικά δεν είναι η σωστή προφορά. NBAE μέσω Getty Images

Φαίνεται ότι η ειλικρινής παραδοχή του Τράβις ήταν είδηση ​​για τον συμπαίκτη του, τον στρατηγό Patrick Mahomes, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι το έλεγε λάθος όλο αυτό το διάστημα.

«Μαθαίνεις κάτι καινούργιο καθημερινά», έγραψε στα social media εκείνη την εποχή.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading