Πρόβλεψη Eagles εναντίον Giants: Περιμένετε από τη Φιλαδέλφεια να συντρίψει το Big Blue


Αυτό που έμοιαζε με μια ανίκητη ομάδα Eagles αποδείχθηκε μια ψευδαίσθηση 11 εβδομάδων.

Η Φιλαδέλφεια πήγε από το 10-1 και τα φαβορί του Super Bowl σε τρεις συνεχόμενες ήττες και τώρα πιθανώς να μην κέρδισαν καν την κατηγορία.

Με αυτή την ολίσθηση, η Jalen Hurts υποχώρησε απότομα από το να είναι το αγαπημένο του MVP και αυτή είναι η ασταθής φύση του NFL για εσάς.

Ομολογουμένως, οι υπεύθυνοι προγραμματισμού φύλαξαν τον έλεγχο πραγματικότητας για τα τέλη της σεζόν των Eagles.

Οι 49ers και οι Cowboys είναι τρομεροί υποψήφιοι, ενώ οι Seahawks κυνηγούν μια θέση μπαλαντέρ.

Οι Γίγαντες κατευθύνονται στη Φιλαδέλφεια την ημέρα των Χριστουγέννων χωρίς να παίξουν σχεδόν τόσο – εκτός από υπερηφάνεια, υποθέτω.

Η αγορά έχει βραχυπρόθεσμη μνήμη, ωθώντας τη γραμμή για αυτό το παιχνίδι στο 13,5 μετά την ήττα 24-6 στο Big Blue από τη Νέα Ορλεάνη.

Αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να καταρριφθεί ο σεβασμός που είχε δημιουργήσει ο Tommy DeVito από το σερί των τριών νικών.

Οι Giants δημοσίευσαν τον τέταρτο αγώνα τους χωρίς touchdown και ο DeVito απολύθηκε επτά φορές. Οι στρατηγοί Giants έχουν απολυθεί 76 φορές σε 14 αγώνες, που είναι ο δεύτερος περισσότερος στην ιστορία του NFL.


Στοίχημα στο NFL;


Οι Eagles δεν έχουν το πιο σφιχτό δευτερεύον, αλλά θα έρθουν στο DeVito με τον ρυθμό πίεσης Νο. 11.

Η Φιλαδέλφεια παραμένει η καλύτερη ομάδα μετατροπής τέταρτης πτώσης στο πρωτάθλημα και είναι το Νο. 3 στο ποσοστό τρίτης πτώσης – και οι δύο είναι περιοχές στις οποίες αγωνίζονται να αμυνθούν οι Γίγαντες και ήταν ο κύριος λόγος για την ήττα από τους Saints.

Αυτός είναι ένας αγώνας με το «φτιάξιμο» πίσω στο σπίτι για τους Eagles του προπονητή Nick Sirianni.

Το να βιώνεις τις αντιξοότητες μπορεί να γίνει όπλο όταν προετοιμάζεσαι για τα πλέι οφ. Κάποια θετική οπισθοδρόμηση θα πρέπει να ξεκινήσει για τη Φιλαδέλφεια αφού και οι δύο πλευρές της μπάλας έχουν ναυαγήσει πρόσφατα.


Τόμι Ντε Βίτο
Ο Tommy DeVito θα μπορούσε να είναι σε μια χούφτα κόντρα στους Eagles. Corey Sipkin για το NY POST

Αν αυτό ήταν πέρυσι, θα πίστευα περισσότερο σε ένα ριμπάουντ των Giants – πήγαν με 7-0 ATS μετά από μια ήττα SU. Είναι 3-5 αυτή τη σεζόν.

Προσθέστε το γεγονός ότι εξακολουθούν να κατατάσσονται δεύτεροι στην τελευταία θέση σε διαφορά βαθμών στο μείον-149 και είναι τελευταίοι στο συνολικό DVOA.

Οι Eagles θα κάνουν μια βόλτα με έλκηθρο αυτά τα Χριστούγεννα και τα τέλη εμφάνισης των Tommy Cutlets θα έχουν έκπτωση το νέο έτος.

Το έργο: Αετοί -13,5


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading