Πρόβλεψη Giants εναντίον Eagles: Επιλογές NFL Week 18, αποδόσεις


Ο δρόμος για έναν δεύτερο συνεχόμενο τίτλο NFC East για τους Eagles δυσκόλεψε τον τελευταίο μήνα της σεζόν.

Κατείχαν ρεκόρ 10-1 αφού κέρδισαν τον Μπάφαλο στην παράταση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας των Ευχαριστιών και ήταν καθ' οδόν προς τον δυνητικά κορυφαίο σπόρο στο NFC.

Ωστόσο, πέντε παιχνίδια αργότερα και τέσσερις ήττες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο δεύτερος της περασμένης σεζόν του Super Bowl είναι στα πρόθυρα να είναι εκτός έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Η Φιλαδέλφεια χρειάζεται μια νίκη την Κυριακή επί των αντιπάλων Giants στο MetLife Stadium και μια ήττα από το Ντάλας στην Ουάσιγκτον για να κατακτήσει το στέμμα του NFC East.

Η μοναδική νίκη για τους Eagles τις τελευταίες πέντε εβδομάδες ήρθε κόντρα στους Giants τα Χριστούγεννα, 33-25, στο Lincoln Financial Field.

Η Φιλαδέλφεια απέτυχε να κερδίσει χρήματα ως φαβορί 14 πόντων – οι Eagles κάλυψαν τελευταία φορά το spread στον επαναληπτικό αγώνα Super Bowl στο Κάνσας Σίτι την 11η εβδομάδα.


Ο Saquon Barkley #26 των New York Giants αντιδρά σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εναντίον των Los Angeles Rams.
Saquon Barkley Getty Images

Οι Γίγαντες έχασαν άλλον έναν αποκαρδιωτικό αγώνα την περασμένη Κυριακή, με 26-25 από τους Rams, αλλά η Νέα Υόρκη κατάφερε να καλύψει τον αριθμό για πέμπτη φορά σε έξι παιχνίδια.

Στην πραγματικότητα, οι Giants κατέχουν ρεκόρ 4-0-1 έναντι της διαφοράς στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους.

Ο στρατηγός των Giants, Tyrod Taylor, έκανε 319 γιάρδες και ένα άγγιγμα της σεζόν εναντίον των Rams, αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει τη μετατροπή των 2 πόντων που κέρδισε το παιχνίδι σε τρέξιμο Saquon Barkley στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.


Στοίχημα στο NFL;


Οι Eagles δεν έχουν δίκιο για πάνω από ένα μήνα, και δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε, έστω και με μικρό αριθμό, ότι απλώς θα επιστρέψουν εδώ.

Οι Γίγαντες θα ήθελαν να τελειώσουν τη σεζόν με υψηλή νότα και να συνεχίσουν να καλύπτουν το spread.

Το έργο: Γίγαντες +5,5.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading