Πρώιμες προβλέψεις για το NFL Divisional Round: Packers vs. 49ers, Chiefs vs. Bills picks, πιθανότητες


Θα υποστήριζα ότι NFL Το Σαββατοκύριακο του Divisional Round είναι το καλύτερο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο του χρόνου.

Αυτά τα παιχνίδια σχεδόν πάντα αποδίδουν και είναι η τελευταία φορά που παίρνουμε περισσότερα από δύο παιχνίδια κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι το παιχνίδι του Hall of Fame.

Ας μην χάνουμε χρόνο και ας βουτήξουμε κατευθείαν στα αγαπημένα μου στοιχήματα για τον γύρο του τμήματος.

Πρόβλεψη Packers εναντίον 49ers

Αποδόσεις Packers εναντίον 49ers: Συσκευασίες -10, Πάνω/Κάτω από 50,5

8:15 μ.μ. ET Σάββατο, FOX

Από την Εβδομάδα 9, ο Jordan Love κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα μεταξύ των κατάλληλων κουαρτμπακ σε Ποσοστό Ολοκλήρωσης Πάνω από τις Προσδοκίες, EPA ανά παιχνίδι και Βαθμούς επιτυχίας του Pro Football Focus.

Παίζει ως υποψήφιος MVP εδώ και μισό χρόνο.

Το δευτεροβάθμιο 49ers είναι εξαιρετικό, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στους βαθμούς Κάλυψης του PFF.

Ωστόσο, ο νεαρός, βαθύς και εκρηκτικός πυρήνας των Packers θα πρέπει να ανοίξει επειδή η επιθετική γραμμή του Green Bay θα πρέπει να προστατεύει τον Love και να επιτρέπει στις διαδρομές του να αναπτυχθούν.

Οι Packers κατατάσσονται στην έβδομη θέση στους βαθμούς Αποκλεισμού Περασμάτων του PFF και είναι η έκτη λιγότερο απολυμένη ομάδα του NFL.

Οι 49ers σπάνια κάνουν μπλιτσάρισμα και έχουν ρυθμό πίεσης μόνο στο μέσο όρο του πρωταθλήματος.

Οι Packers θα πρέπει να είναι σε θέση να συγκρατήσουν τον Nick Bosa και μετά ο Love θα κόψει και θα κόψει ζάρια.

Ακόμα καλύτερα, ο Γκριν Μπέι θα πρέπει να μετακινήσει την μπάλα στο έδαφος.

Ο Aaron Jones παίζει καλά (118 γιάρδες σε 5,6 γιάρδες ανά μεταφορά με τρία touchdown στη νίκη του Wildcard) και ευδοκιμεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον AJ Dillon εκτός δράσης – στην πραγματικότητα είναι καλό που ο Dillon δεν είναι στο rotation επειδή είναι το χειρότερο πίσω.

Εν τω μεταξύ, η άμυνα του Σαν Φρανσίσκο είναι εντελώς κακή. Οι Niners κατατάσσονται στην 26η θέση στο Rush EPA ανά επιτρεπόμενο παιχνίδι και στην 24η στο Rush Success Rate που επιτρέπεται.

Το ελάχιστο, η μπροστινή επτά είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας, καταλαμβάνοντας την 15η θέση στο Rush Defense DVOA.

Έτσι, το Pack θα πρέπει να σκοράρει και να περιμένει σε αυτό το παιχνίδι.

Και μας αρέσει να υποστηρίζουμε μεγάλα σκυλιά που μπορούν να σκοράρουν επειδή μπορούν να τα κρατήσουν κοντά στην επίθεση και να μπουν κρυφά στην πίσω πόρτα με μια εκρηκτική όψιμη κίνηση ενάντια στην αποτροπή άμυνας.

Φοβάμαι την άμυνα των Packers, η οποία είναι εντελώς κακή και θα επιτρέψει στον Brock Purdy και σε όλα αυτά τα όπλα του Σαν Φρανσίσκο να τρέχουν ελεύθερα στον ανοιχτό χώρο.


Ο επικεφαλής προπονητής Matt LaFleur των Green Bay Packers βγάζει μια κόκκινη σημαία για να προκαλέσει ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Chicago Bears.
Ο επικεφαλής προπονητής Matt LaFleur των Green Bay Packers βγάζει μια κόκκινη σημαία για να προκαλέσει ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Chicago Bears. Getty Images

Ο Kyle Shanahan είναι ένα ελίτ επιθετικό μυαλό και θα ξεπεράσει τον αμυντικό συντονιστή των Packers, Joe Berry, όλο το βράδυ του Σαββάτου.

Αλλά, και πάλι, οι Packers μπορούν να σκοράρουν, να σκοράρουν ακόμα και να περιμένουν για 60 λεπτά.

Το κοινό θέλει να πάρει ξεκούραστο Νο. 1 σπόρους σπόρους στον γύρο της Κατηγορίας. Είναι κοινή λογική να επιλέγουμε αυτές τις ομάδες.

Αλλά δεν είναι κερδοφόρο.

Τα αγαπημένα για το σπίτι έχουν καλύψει μόνο το 42% του χρόνου τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο ένας σπόρος έχει καλύψει μόνο το 35% του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου ενός δείκτη 10-25-1 ATS όταν ευνοείται από 10 ή λιγότερους.

Ακόμα καλύτερα, οι ομάδες δρόμου που έχασαν τα πλέι οφ της προηγούμενης χρονιάς είναι 27-13 ATS στον γύρο της κατηγορίας. Οι Packers είναι μια νεανική, ανερχόμενη ομάδα έτοιμη να ξεπεράσει τα μεγαλύτερα στάδια του αθλητισμού.

Η αγάπη είναι στον αέρα. Η Αγάπη Πάντα Κερδίζει. Αγαπούν πραγματικά. Όλα τα κλισέ.

Δώσε μου το πακέτο και τους πόντους.

Επιπλέον, πιθανότατα θα στοιχηματίσω το Over. Οι Packers είναι μια εξαιρετική ομάδα Over επειδή σκοράρουν και επιτρέπουν πόντους σαν τρελοί.

Οι Purdy and Co. μπορούν να σκοράρουν σε οποιονδήποτε, και θα πρέπει να ρίξουν πολλά εδώ, αλλά νομίζω ότι η άμυνα των 49ers είναι λίγο υπερτιμημένη, ειδικά ενάντια στο τρέξιμο (κοιτάξτε πώς τους διέλυσε η βιαστική επίθεση της Βαλτιμόρης πριν από έναν μήνα).

Επιλογή Packers εναντίον 49ers: Συσκευαστές +10 και άνω των 50,5

Πρόβλεψη Texans εναντίον Ravens

Αποδόσεις Texans εναντίον Ravens: Ravens -9, Πάνω/Κάτω από 44,5

4:30 μ.μ. ET Σάββατο, ESPN

Το χάντικαπ του Χιούστον είναι παρόμοιο με το Γκριν Μπέι.

Το Χιούστον είναι ένας σκύλος δρόμου 10 ή λιγότερων στον γύρο της κατηγορίας αφού έχασε το περσινό πλέι οφ. Οι Ravens είναι ένας ξεκούραστος μονόσπορος τζογκερναύτης. Όλες οι τάσεις δείχνουν προς το Χιούστον.

Και παρομοίως, το Χιούστον μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν εκλεκτό στρατηγό στον CJ Stroud, ο οποίος απολύει όλο το χρόνο.

Ο Stroud κατατάσσεται στη 10η θέση μεταξύ των κατάλληλων κουαρτμπακ στο EPA ανά παιχνίδι από την Εβδομάδα 9. Βγάλτε τα παιχνίδια που έχασε ο Stroud λόγω τραυματισμού και οι Τεξανοί κατατάσσονται πέμπτοι στο Pass Offense DVOA.

Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε την αποκρουστική δευτερεύουσα και σφαιρική άμυνα της Βαλτιμόρης.

Οι Ravens είναι τόσο καλοί στη δευτεροβάθμια, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μεταξύ των μονάδων NFL στους βαθμούς Κάλυψης του PFF και EPA ανά Dropback που επιτρέπεται.

Αλλά οι Cowboys είναι εξίσου καλή άμυνα μετάδοσης – κατατάσσονται ένατη στους βαθμούς Κάλυψης του PFF και πέμπτοι σε EPA ανά Dropback που επιτρέπεται – και ο CJ τους έσκισε μια νέα.

Ακόμα καλύτερα, το Ντάλας μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει πίεση πίσω από τον Micah Parsons.

Οι Ravens δεν είναι τόσο καλοί στο να φτάνουν στο τέταρτο.

Δεν είμαι σίγουρος αν ο Stroud μπορεί να κάνει μια επαναλαμβανόμενη εμφάνιση, αλλά θα πρέπει να σκοράρει αρκετά για να κρατήσει αυτό το παιχνίδι εντός 10. Θα πρέπει να το κάνει, δεδομένου ότι το rush game του Houston είναι αξιολύπητο.

Η άμυνα του Χιούστον είναι κακή, αλλά μου αρέσει παραδόξως αυτό το ματς για αυτούς.

Οι Ravens είναι μια επίθεση με την πρώτη βιασύνη, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο NFL σε ποσοστό βιασύνης (50,3%).

Γειώνουν και σφυροκοπούν κάθε αντίπαλο στο δρόμο τους, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο EPA ανά Rush και πρώτο στο Rush Offense DVOA.


Ο CJ Stroud #7 των Houston Texans φαίνεται να περνάει καθώς προθερμαίνεται πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου πλέι οφ για μπαλαντέρ NFL μεταξύ των Houston Texans και των Cleveland Browns.
Ο CJ Stroud #7 των Houston Texans φαίνεται να περνάει καθώς προθερμαίνεται πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου πλέι οφ για μπαλαντέρ NFL μεταξύ των Houston Texans και των Cleveland Browns. Getty Images

Μόνο οι Bears είχαν περισσότερα ορμητικά γιάρδα αυτή τη σεζόν από τα 2.720 της Βαλτιμόρης.

Και θα ορμήσουν κατευθείαν στην άσχημη αμυντική γραμμή του Χιούστον.

Πίσω από μια πρώτη τετράδα που κατατάσσεται δεύτερη στα Defensive Line Yards, οι Τεξανοί κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο Rush Defense DVOA και πρώτοι στο Rush Success Rate επιτρεπόμενο.

Μόνο οι Patriots σημείωσαν χαμηλότερα γιάρδες ανά επιτρεπόμενο σημάδι από το 3,5 του Χιούστον.

Ο Λαμάρ Τζάκσον πρέπει να μεταφέρει τους Κοράκια σε ένα κάλυμμα με το χέρι του.

Μπορεί να το κάνει αυτό, κατατάσσοντας το top-10 στο EPA ανά Dropback που επιτρέπεται και τώρα παλεύει με ένα πορώδες δευτερεύον Τεξανοί.

Αλλά δεν είναι αυτό που θέλει να κάνει ο John Harbaugh, και αν το παιχνίδι της Βαλτιμόρης γεμίσει, θα μπορούσε να απορρίψει το σχέδιο παιχνιδιού των Ravens.

Τελικά, νομίζω ότι η αμυντική γραμμή του Stroud και του Houston θα κρατήσει τους Τεξανούς σε αυτό το παιχνίδι για 60 λεπτά, και η εκρηκτική επίθεση με πάσα θα κρατήσει την πίσω πόρτα ορθάνοιχτη – και πάλι, μου αρέσει να στοιχηματίζω μεγάλα σκυλιά που μπορούν να σκοράρουν.

Ρίξτε τη γωνία των τάσεων και παίρνω τους πόντους με τους Stroud and Co.

Επιλογή Texans vs Ravens: Texans +9 | Παίξτε στο 7,5

Πρόβλεψη Buccaneers εναντίον Lions

Αποδόσεις Buccaneers εναντίον Lions: Λιοντάρια -6, Πάνω/Κάτω από 48,5

3 μ.μ. ET, Κυριακή, NBC

Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να αντιμετωπίσω αυτό το μειονέκτημα.

Από τη μία πλευρά, τα Lions θα πρέπει να περάσουν μέσα από μια ομάδα των Buccaneers που ξεπέρασε τις επιδόσεις και νίκησε μια δόλια ομάδα Eagles στον γύρο Wildcard.

Επίσης, ο Jared Goff είναι πολύ καλύτερος παίκτης στα άνετα όρια του Ford Field Dome και θα μπορούσε να καταρρίψει την άμυνα της σχετικά χωλής πάσας του Tampa (22ος σε EPA ανά Dropback που επιτρέπεται).

Από την άλλη, ο Baker Mayfield μπορεί να κρατήσει τους Bucs τριγύρω, τεμαχίζοντας το πορώδες δευτερεύον του Ντιτρόιτ.

Ο Baker είναι ο οριακός παίκτης του κορυφαίου 10 NFL από τις μετρήσεις, έχει δύο δέκτες ελίτ και μάχεται με μια ομάδα του Ντιτρόιτ που βρίσκεται στην έβδομη θέση στην EPA ανά επιτρεπόμενο Dropback και επιτρεπόμενο ποσοστό επιτυχίας.

Το κλειδί για τους Lions θα είναι να δημιουργήσουν μια βιασύνη πάσας ενάντια σε έναν ταλαιπωρημένο, ακίνητο Baker ενάντια στην συχνά ασυνεπή μπροστινή πεντάδα της Tampa.

Ο Aidan Hutchison είναι ένα τέρας που δημιούργησε πάνω από 100 πιέσεις φέτος και η αντιστοιχία του με το δεξί τάκλιν του Luke Goedeke θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το spread.

Για ό,τι αξίζει, το PFF βαθμολόγησε τον Goedeke ως το 29ο καλύτερο τάκλιν μπλοκαρίσματος πάσας του NFL (από 83).

Είναι πάνω από το μέσο όρο, αλλά ο Χατς πιθανότατα έχει το πλεονέκτημα.

Ωστόσο, δεν έχω αρκετά καλή αίσθηση για αυτό το παιχνίδι για να προτείνω ένα παιχνίδι.

Αν έπρεπε, θα στοιχημάτιζα Lions and the Over, περιμένοντας ένα σχετικά υψηλό σκορ σε κλειστό σουτ ανάμεσα σε δύο άνω του μέσου όρου στρατηγούς και δύο φρικτές δευτερεύουσες.

Buccaneers vs Lions Pick: Πάσο | Lean Lions -6 και Πάνω από 48,5

Πρόβλεψη αρχηγών εναντίον λογαριασμών

Προϊστάμενοι εναντίον λογαριασμών Πιθανότητες: Λογαριασμοί -2,5, Πάνω/Κάτω από 45,5

6:30 πμ Κυριακή, CBS

Ως φαβορί ή αουτσάιντερ για γκολ στο πεδίο ή λιγότερο, ο Patrick Mahomes έχει 11-6-1 ATS στην κανονική περίοδο και 5-2 ATS στην postseason.

Αλλά δεν έχει παίξει ποτέ ξανά αγώνα δρόμου πλέι οφ και θα βρεθεί αναμφισβήτητα στο πιο εχθρικό περιβάλλον στο NFL – η Bills Mafia είναι τρελός.

Λατρεύω αυτή την ομάδα Bills. Ήταν πάντα καλοί, απλώς ήταν άτυχοι κατά τη διάρκεια της ύφεσης στη μέση της σεζόν.

Τερμάτισαν δεύτεροι στο AFC σε διαφορά πόντων (+140) και τρίτοι στις εκτιμώμενες νίκες του DVOA (10,7).

Ο Τζος Άλεν είναι εκρηκτικός στην επίθεση και η άμυνα είναι σταθερή, ειδικά στη δευτερεύουσα (έβδομη σε EPA ανά Dropback που επιτρέπεται). Οι Bills είναι μια καλή ομάδα ποδοσφαίρου με όλες τις δυνάμεις.

Οι Αρχηγοί έχουν Μαχόμες, αλλά έχουν και τρύπες παντού.

Ο πυρήνας λήψης είναι τρομερός.

Ακόμα κι αν ο Rashee Rice έρχεται στα δικά του, όλοι οι άλλοι πέφτουν την μπάλα – οι Chiefs οδηγούν το NFL σε πτώση – και ο Travis Kelce υποχωρεί με την ηλικία.


Στοίχημα στο NFL;


Η άμυνα με πάσα ήταν καλή, αλλά η βιαστική άμυνα ήταν από τις χειρότερες του πρωταθλήματος.

Οι Bills μπορούν να μετακινήσουν τη μπάλα στο έδαφος με τον James Cook, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην EPA ανά Rush και Rush Success Rate.

Πρέπει να στοιχηματίσω τους λογαριασμούς εδώ.

Είναι πολύ καλοί, το πλεονέκτημα εντός έδρας θα είναι το κλειδί απέναντι στον Mahomes, και οι Chiefs εξακολουθούν να είναι μια ασυνεπής ομάδα που συγκέντρωσε μια ανοδική χρονιά – θυμηθείτε, έχασαν πέντε από τα οκτώ μεταξύ 29 Οκτωβρίου και Χριστουγέννων.

Επίσης, οι Αρχηγοί μπορεί να υπερεκτιμηθούν μετά τη νίκη του Wildcard επί του Μαϊάμι. Τα δελφίνια του ζεστού καιρού δεν είχαν καμία ευκαιρία σε ιστορικά ψυχρές θερμοκρασίες.

Ήταν καταδικασμένοι από την αρχή, κάτι που δεν κάνει το Κάνσας Σίτι ξανά τζογκερναύτη.

Επιλογή Αρχηγών εναντίον λογαριασμών: Λογαριασμοί -2,5 | Δυνατότητα αναπαραγωγής στον αριθμό


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading