Πώς ανατινάχτηκε η σχέση Brian Daboll-Wink Martindale: «Είναι τρελός»Χρειάστηκαν δύο σεζόν για να τελειώσουν οι εντάσεις.

Ο συντονιστής των Giants Wink Martindale χώρισαν με την ομάδα αυτή την εβδομάδα μετά από μια φλογερή συνάντηση με τον προπονητή Brian Daboll μετά από μια άτονη δεύτερη χρονιά μαζί.

Ο Μάρτιντεϊλ, φέρεται αναστατωμένος για την απόλυση των βοηθών Κέβιν και Ντρου Γουίλκινς, ξέσπασε μετά παραδίδοντας ένα “f-k you” στο Daboll.

Ήταν το αποκορύφωμα μιας σεζόν γεμάτη με φήμες που κυκλοφόρησαν για τη συνεργασία τους καθώς έπεσαν από τους υποψήφιους στα πλέι οφ στο NFC East.

Ένα μεγάλο μέρος της πτώσης τους οφειλόταν στην καυτερή συμπεριφορά του Ντάμπολ την ημέρα του αγώνα, η οποία συγκρούστηκε με την ήρεμη προσέγγιση του Μαρτίντεϊλ στο περιθώριο, ανέφεραν πηγές της ομάδας στο The Athletic.

«Την ημέρα του αγώνα, είναι τρελός. Είναι απλώς βάναυσο», είπε η πηγή για τον Daboll, με μια άλλη να προσθέτει: «Είναι σε σημείο που πρέπει να βγάλεις τα ακουστικά σου ή να βγάλεις το ένα αυτί σου. Απλώς ουρλιάζει συνεχώς. Είναι σαν «Τζέζ, δεν μπορώ καν να σκεφτώ».

Ο επικεφαλής προπονητής των Giants, Brian Daboll, αριστερά, και ο αμυντικός συντονιστής Wink Martindale. Bill Kostroun/New York Post

Ο Martindale, ωστόσο, δεν φοβήθηκε να βολέψει τα φτερά μακριά από το περιθώριο.

«Ο Γουίνκ απλώς έμπαινε (σε μια συνάντηση προπονητών) και έλεγε κάτι σαν, «Όταν το έκαναν αυτό και το έκαναν αυτό, έμενα ήρεμος. Απλώς πήγα στο επόμενο παιχνίδι», είπε μια πηγή της ομάδας. «Έριχνε πράγματα εκεί έξω και έβλεπε αν θα μπορούσε να εκνευρίσει (τον Ντάμπολ). Ο Dabes το ξέρει. Ο Dabes δεν είναι ηλίθιος. Απλώς θα περνούσε στη συνάντηση και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα».

Ο Ντάμπολ δεν ήταν ευχαριστημένος με τον Μάρτιντεϊλ δημόσια κριτική στον Xavier McKinney αφού η ασφάλεια παραπονέθηκε για επικοινωνία με το αμυντικό επιτελείο μετά την ήττα με 30-6 από τους Raiders στις 5 Νοεμβρίου.

Ο προπονητής των Giants, Brian Daboll, φωνάζει στον διαιτητή σε ένα πέναλτι κατά του linebacker Kayvon Thibodeaux. Charles Wenzelberg / New York Post

Αργότερα τον ίδιο μήνα, φήμες για την αυξανόμενη ρήξη μεταξύ τους έγινε δημόσια πριν από τη νίκη επί των Patriots στις 26 Νοεμβρίου, όταν το Fox Sports ανέφερε ότι ο Daboll και ο Martindale βρίσκονταν σε «κακή θέση», αν και η ομάδα υποβάθμισε την ιδέα.

Ωστόσο, το ρολόι χτυπούσε ήδη.

Την Κυριακή, οι Giants κέρδισαν τους αντίπαλους Eagles για να ολοκληρώσουν μια απογοητευτική σεζόν με 6-11.

Ο αμυντικός συντονιστής των Giants Wink Martindale κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην εκπαιδευτική εγκατάσταση New York Giants. Charles Wenzelberg / New York Post

Τη Δευτέρα, ο Daboll απέλυσε τον συντονιστή των ειδικών ομάδων Thomas McGaughey και οι αδερφοί Γουίλκινςπου ηγήθηκε της γεμάτη εκρηκτικά συνάντηση του Martindale και μια ανεπίσημη παραίτηση που έγινε επίσημη διάσπαση την Τετάρτη.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading