Στον Ράσελ Γουίλσον αρέσουν τα ενδιαφέροντα tweets μετά τον πάγκο των Broncos: «Κάνε το νόημα»Ο Ράσελ Γουίλσον αφήνει τους αντίχειρές του να μιλήσουν.

Ως Broncos έχουν καθηλώσει τον στρατηγό που κέρδισε το Super Bowlο Wilson έχει προσφέρει μόνο ένα tweet ως απάντηση, αλλά το έκανε Αντίθετα, άρεσαν αρκετά ενδιαφέροντα tweets για την απόδοσή του αυτή τη σεζόν.

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα δύο tweets που αρέσουν.

Το πρώτο συγκρίνει τη σεζόν του Wilson με την εκστρατεία του αστέρα στρατηγού των Chiefs, Patrick Mahomes.

«Ο Ράσελ Γουίλσον μένει τώρα στον πάγκο παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε μερικά από τα μεγαλύτερα «αστέρια» του πρωταθλήματος. διαβάστηκε το tweet.

«Wilson 2023:
Επιτυχία TD: 26
INT: 8
Γιάρδες/Προσπάθεια: 6.9
Βιαστικά TD: 3

Mahomes 2023:
Επιτυχία TD: 26
INTs: 14
Γιάρδες/Προσπάθεια: 6.9
Βιαστικά TD: 0

Κάντε το λογικό…»

Ο Ράσελ Γουίλσον έχει καθηλωθεί από τους Μπρόνκος. AP

Ο Wilson άρεσε επίσης ένα απόσπασμα tweet από τον ρεπόρτερ του NFL Benjamin Allbright που σημείωνε την παραγωγή του Wilson αυτή τη σεζόν – αν και με κάποια γραμματικά λάθη.

“Ο Ράσελ Γουίλσον έχει τη βαθμολογία των επτά ισοπαλιών (sic) στο nfl, 26 περνώντας TD που τον δένουν με τον Τούα και τον Μαχόμες (με λιγότερα INTS από κάθε ένα) και οδηγεί το NFL σε επιστροφές στο 4ο τέταρτο και νικηφόρα παιχνίδια.” Ο Όλμπραιτ έγραψε στο Twitter Τετάρτη.

«Δεν υπάρχει καμία αφήγηση (sic) από μένα. Απλά γεγονότα.”

Ο Wilson άρεσαν επίσης tweets με λεπτομέρειες για το πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο ο ίδιος και οι Broncos, μια συζήτηση για τον πάγκο, ένα tweet που τον επαινούσε για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και ο πρώην στρατηγός που έγινε προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης Robert Griffin III που τον επαινούσε για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση.

Τα στατιστικά του Patrick Mahomes είναι παρόμοια με του Russell Wilson. Getty Images

“Τρελό σεβασμό για το πώς χειριστήκατε όλη αυτή την κατάσταση @DangeRussWilson,” Ο Γκρίφιν έγραψε στο Twitter. «Όταν δεν σε σεβάστηκαν, έδειχνες ακόμα σεβασμό. Όταν σε απειλούσαν, οδηγούσες την ομάδα σου σε νίκες. Όταν σε γκρέμισαν, συνέχιζες να χτίζεις τους τύπους σου και δεν αμφιταλαντεύτηκες ποτέ. Ο Θεός έχει την πλάτη σου».

Ο Wilson ήταν σε μεγάλο βαθμό μαμά για την κατάσταση, εκτός από το tweeting την Τετάρτη: «Ο Θεός με έπιασε. Ανυπομονούμε για το επόμενο.”

Η γυναίκα του, Ciara, άρεσε αυτό το tweet.

Η σχέση του Ντένβερ με τον Γουίλσον πήρε μια στροφή προς το χειρότερο όταν οι Broncos του ζήτησαν να προσαρμόσει τις εγγυήσεις του συμβολαίου του διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει ανενεργός.

Ο Russell Wilson έχασε από τους Patriots στο τελευταίο ίσως ξεκίνημά του με τους Broncos. AP

Με τις ελπίδες για τα πλέι οφ των Broncos να βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση μετά από μια βίαιη εντός έδρας ήττα από τους Patriots, ένα παιχνίδι στο οποίο ο Wilson δεν έπαιξε καλά, η ομάδα τον έβαλε στον πάγκο για τον Jarrett Stidham.

Η Athletic ανέφερε ότι ο Wilson αναμένει να κοπεί αυτή την εκτός εποχής.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading