Σφιχτές άκρες για πρωτάρη για να τις πιάσετε στο φανταστικό ποδόσφαιρο όσο μπορείτε


Λόγω της πληθώρας αλλαγών προπονητών και της μετακίνησης ελεύθερων πρακτόρων, τόσες πολλές αλλαγές από χρόνο σε χρόνο στο NFL, και ως εκ τούτου φανταστικό ποδόσφαιροότι αυτό που λειτούργησε πριν από δύο χρόνια μπορεί να μην είναι σχετικό φέτος ή το επόμενο.

Απλώς ρωτήστε τους ανθρώπους που άκουσαν αναλυτές φαντασίας που έδωσαν την ίδια παλιά, θλιβερή συμβουλή ότι δεν πρέπει να σχεδιάζετε ένα αρχάριο στενό άκρο.

Εάν οι έμπιστοι αναλυτές φαντασίας σας σάς έδωσαν αυτή τη συμβουλή, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε κάποιον που καταλαβαίνει το σύγχρονο παιχνίδι.

Είναι αλήθεια ότι τα προηγούμενα χρόνια, το να φτιάχνεις ένα μοντέρνο ντραφτ ήταν μια ριψοκίνδυνη και συχνά αποτυχημένη πρόταση, αλλά με ό,τι είδαμε αυτή τη σεζόν, ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε το «The Times They Are A-Changing» του Bob Dylan.

Ο Sam LaPorta του Ντιτρόιτ, ο Trey McBride από την Αριζόνα και ο Dalton Kincaid του Buffalo συγκαταλέγονται στους 12 κορυφαίους σε πόντους φαντασίας αυτή τη σεζόν και έχουν σταθεροποιήσει μια θέση που συχνά θεωρείται από τους περισσότερους ως πέταγμα.


Ο στρατηγός του Μπιλς, Τζος Άλεν, αριστερά, ολοκλήρωσε ένα πέρασμα για τον Dalton Kincaid.
Ο στρατηγός του Μπιλς, Τζος Άλεν, αριστερά, ολοκλήρωσε ένα πέρασμα για τον Dalton Kincaid. AP

Η LaPorta έλαμψε τα καλύτερα, κερδίζοντας την τιμή του Best Rookie Tight End.

Από το πρώτο του touchdown στην καριέρα του την Εβδομάδα 3 έως το τεράστιο παιχνίδι του με τρία πλήκτρα την Εβδομάδα 15, η παραγωγή του LaPorta ήταν σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους — μένοντας πίσω από τους Travis Kelce και TJ Hockenson σε συνολικούς πόντους φαντασίας στη θέση.

Ο McBride και ο Kincaid ξεκίνησαν πιο αργά, αλλά μέχρι τις Εβδομάδες 6 και 7, και οι δύο ήταν απαραίτητοι για όποιον ήταν αρκετά έξυπνος για να τους συμπεριλάβει.

Ο καθένας ήταν είτε δεύτερος είτε τρίτος σε στόχους στις αντίστοιχες ομάδες του και θα συνεχίσει να λάμπει όσο πλησιάζετε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Εκτός από το “Big Three”, έχουμε δει επίσης μερικά πιθανά ξεσπάσματα που έχουν συνεισφέρει κατά καιρούς σε όλη τη σεζόν.

Ήταν πιο δύσκολο να εμπιστευτούν στο εποχιακό παιχνίδι φαντασίας, αλλά παίκτες όπως ο Luke Musgrave και ο Tucker Kraft του Green Bay ή ακόμα και ο Luke Schoonmaker του Dallas βοήθησαν να κερδίσουν πολλά lineup σε DraftKings, FanDuel και σε άλλους ιστότοπους DFS.

Ακόμη και ο Davis Allen των Rams είδε τον χρόνο του να λάμψει όταν συμπλήρωσε έναν τραυματισμένο Tyler Higbee στην Εβδομάδα 14.


Ο Luke Musgrave #88 των Green Bay Packers σπάει ένα τάκλιν από τον Russ Yeast #2 των Los Angeles Rams στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Ο Luke Musgrave #88 των Green Bay Packers σπάει ένα τάκλιν από τον Russ Yeast #2 των Los Angeles Rams στο τέταρτο δεκάλεπτο. Getty Images

Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς, και όσοι παίζουν το παιχνίδι φαντασίας πρέπει επίσης να το κάνουν.

Σταματήστε να αγνοείτε τα κολλητά για αρχάριους, επειδή κάποιος δύσπεπτος, παλιός αναλυτής που είχε κολλήσει το 1992, σας είπε να μην τα σχεδιάσετε. Δώστε προσοχή στην ανάδυση αυτής της θέσης και στο πώς κάθε χρόνο, λαμβάνουμε μια μεγαλύτερη και καλύτερη εισροή κορυφαίων σφιχτών άκρων ικανών να κυριαρχήσουν σε επίπεδο NFL.


Στοίχημα στο NFL;


Στην πραγματικότητα, το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα έχει γίνει ένα εργοστάσιο που επαινείται από προπονητές του NFL σε όλο το πρωτάθλημα, οπότε ίσως κρατήσετε ονόματα όπως ο Erick All και ο Luke Lachey στο ραντάρ σας για την επόμενη σεζόν.

Ο Howard Bender είναι ο επικεφαλής περιεχομένου στο FantasyAlarm.com. Ακολουθήστε τον στο X @rotobuzzguy και προλάβετε τον στη βραβευμένη εκπομπή “Fantasy Alarm Radio Show” στο κανάλι φαντασίας αθλητικών αγώνων SiriusXM τις καθημερινές από τις 6-8 μ.μ. Μεταβείτε στο Fantasy-Alarm.com για όλες τις φανταστικές ποδοσφαιρικές συμβουλές σας.


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading