Τέσσερις Τζέις σε αποστολή αποτοξίνωσης με Triple-A Bisons | Globalnews.ca


ΤΟΡΟΝΟ – Η επιστροφή του Alek Manoah από τον τραυματισμό θα συνεχιστεί το Σάββατο, όταν θα ξεκινήσει για το triple-A θυγατρικό του Toronto Blue Jays στο Buffalo, NY


Ο catcher των Blue Jays, Danny Jansen θα είναι πίσω από το πιάτο για τους Buffalo Bisons, και οι ανακουφιστές Erik Swanson και Jordan Romano από το Markham, Ont., θα παίξουν επίσης στο παιχνίδι.

Και οι τέσσερις παίκτες ξεκίνησαν τη σεζόν στη λίστα τραυματιών του Τορόντο.

Ο Manoah μπήκε στη λίστα τραυματιών 15 ημερών με πόνο στον ώμο και φλεγμονή που υπέστη κατά τη διάρκεια της εαρινής προπόνησης.

Σχετικά βίντεο

Η ιστορία συνεχίζεται κάτω από τη διαφήμιση

Ο Jansen βρισκόταν στο IL 10 ημερών αφού υπέστη ένα μικρό κάταγμα στο πισώδες οστό στη βάση του δεξιού καρπού του όταν χτυπήθηκε από ένα γήπεδο στις 13 Μαρτίου.

Ο Romano τέθηκε σε 15ήμερο IL στις 28 Μαρτίου με φλεγμονή του δεξιού αγκώνα.

Ο Swanson ήταν έξω με σφίξιμο στον δεξιό πήχη.

Ο Manoah θα ξεκινήσει στο πρώτο παιχνίδι ενός δικέφαλου ημέρας-νύχτας μεταξύ των Bisons και της Rochester Red Wings, που αποτελούν μέρος της οργάνωσης των Washington Nationals.

Ο προπονητής των Blue Jays, John Schneider, είπε ότι ο Manoah θα έχει όριο 70 γηπέδων. Είπε ότι το ιδανικό σενάριο ήταν ο Manoah να κάνει πέντε συμμετοχές, με τον Swanson και τον Romano να κλείνουν το παιχνίδι των επτά ινίνγκ.

Ο Jansen θα πάρει δύο παιχνίδια για τους Bisons το Σαββατοκύριακο.

Ο Manoah ξεκινά μια σκληρή αποτοξίνωση με τον Single A Dunedin την Κυριακή. Περπάτησε στα πρώτα του τέσσερα batters και επέτρεψε επτά τρεξίματα σε 1 2/3 innings.

Παρά τους αριθμούς, ο Manoah είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με την έξοδο επειδή ο ώμος του ένιωθε υγιής.

Αυτή η αναφορά του The Canadian Press δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 12 Απριλίου 2024.

&αντίγραφο 2024 The Canadian Press


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading