Τα διαδικτυακά στοιχήματα στην NC ξεκινά πριν από το τουρνουά ACCRALEIGH, NC — Τα νόμιμα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα στη Βόρεια Καρολίνα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, αποφάσισαν οι κρατικές ρυθμιστικές αρχές τζόγου την Τετάρτη, ορίζοντας την ημερομηνία έναρξης για την παραμονή του αγαπημένου τουρνουά μπάσκετ ανδρών ACC της περιοχής.

Τα μέλη της κρατικής επιτροπής λαχειοφόρων αγορών, η οποία ανατέθηκε από τη Γενική Συνέλευση πέρυσι να αδειοδοτήσει φορείς αθλητικών τυχερών παιχνιδιών, ψήφισαν ομόφωνα να οριστεί το μεσημέρι της 11ης Μαρτίου ως η ώρα έναρξης των αθλητικών στοιχημάτων σε κινητές συσκευές και υπολογιστές.

Το τουρνουά ACC ξεκινά στην Ουάσιγκτον, DC, στις 12 Μαρτίου, με τα τουρνουά μπάσκετ ανδρών και γυναικών του NCAA να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Όταν τα αθλητικά στοιχήματα είναι σε λειτουργία σε όλη την επικράτεια, οποιοσδήποτε 21 ετών και άνω μπορεί να στοιχηματίσει σε αθλήματα επαγγελματιών, κολεγίων ή ολυμπιακού τύπου. Αλλά η ημερομηνία έναρξης σίγουρα τονίζει τη σημασία του κολεγιακού μπάσκετ στη Βόρεια Καρολίνα, όπου βρίσκονται τέσσερα σχολεία ACC και το τουρνουά ανδρών ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950.

“Τα στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα έχουν γίνει για όσο διάστημα έχουν λάβει χώρα αυτά τα γεγονότα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι νόμιμα, θα γίνονται με ασφάλεια και δίκαια και θα γίνονται σύμφωνα με κανόνες που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν το υπεύθυνο παιχνίδι”, πρόεδρος της επιτροπής δήλωσε ο Ripley Rand σε δελτίο τύπου.

Εννέα οντότητες έχουν υποβάλει αίτηση στην επιτροπή για να λάβουν στοιχήματα στο κράτος, είπε η επιτροπή. Αυτοί οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης για να προσφέρουν στοιχήματα στις διαδικτυακές τους πλατφόρμες. Οι έλεγχοι των αιτήσεων συνεχίζονται.

Από την 1η Μαρτίου, οι πελάτες στοιχημάτων μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς και να καταθέσουν χρήματα σε έναν αδειοδοτημένο χειριστή που έχει λάβει πιστοποιητικό. Αυτό θα δώσει στο κοινό χρόνο να επιλέξει μεταξύ ανταγωνιστικών φορέων με τους όρους στοιχηματισμού τους και να συνηθίσει τη διαδικτυακή διεπαφή και τις λειτουργίες υπεύθυνου τζόγου, είπε στα μέλη της επιτροπής ο Sterl Carpenter, στέλεχος της επιτροπής που επιβλέπει τον αθλητικό τζόγο.

Ο νόμος του 2023 που εγκρίθηκε από το νομοθετικό σώμα της πολιτείας και υπογράφηκε από τον κυβερνήτη της Βόρειας Καρολίνας, Roy Cooper, ανέφερε ότι ο αθλητικός τζόγος θα μπορούσε να ξεκινήσει το αργότερο στις 15 Ιουνίου. Επίσης, εξουσιοδότησε τα προσωπικά αθλητικά τυχερά παιχνίδια σε εγκεκριμένα αθλητικά βιβλία και τα στοιχήματα parimutuel σε ιπποδρομίες, αλλά κανένα δεν θα ξεκινήσει τον Μάρτιο. Τα προσωπικά στοιχήματα θα ξεκινήσουν “κατά περίπτωση” καθώς οι ενδιαφερόμενοι φορείς πληρούν τις απαιτήσεις, σύμφωνα με τον Carpenter.

Κάθε φορέας τυχερών παιχνιδιών που αναζητούσε ένα κομμάτι της νέας αγοράς της Βόρειας Καρολίνας έπρεπε στην αίτησή του να συνάψει συμφωνία με μια ομάδα εντός της πολιτείας, αθλητικό χώρο ή πρωτάθλημα για να αποκτήσει άδεια. Οι αιτήσεις δεν είναι δημόσιες, αλλά ορισμένοι αιτούντες έχουν ανακοινώσει τέτοιες συμφωνίες. Για παράδειγμα, το Σάρλοτ Χόρνετς έχει συμφωνήσει με την bet365.

Τα νόμιμα αθλητικά στοιχήματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Καρολίνα σε τρία καζίνο που λειτουργούν είτε από την Eastern Band of Cherokee Indians είτε από την Catawba Indian Nation. Οι δύο φυλές έχουν πλέον υποβάλει αίτηση για διαδικτυακές άδειες από το κράτος.

Η Βόρεια Καρολίνα θα γίνει η 30η πολιτεία, μαζί με την Περιφέρεια της Κολούμπια, που θα προσφέρει αθλητικά στοιχήματα για κινητά, σύμφωνα με την American Gaming Association.

Η έναρξη και η λειτουργία του αθλητικού στοιχήματος ήταν μια τεράστια προσπάθεια για την επιτροπή και τους υπαλλήλους της, οι οποίοι δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία με τέτοιου είδους στοιχήματα μέχρι τώρα.

“Η επιτροπή ζήτησε από το προσωπικό να εφαρμόσει αθλητικά στοιχήματα το συντομότερο δυνατό και να το κάνει με πλήρη, επαγγελματικό, διαφανή τρόπο και με τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας”, δήλωσε ο Carpenter, ο οποίος προσλήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι μετά τη ρύθμιση των αθλητικών στοιχημάτων στη Μασαχουσέτη. «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να τηρήσουμε αυτήν την οδηγία».


Leave a Reply

Discover more from Kripteu

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading